Acest concurs a fost publicat pe data de 25 Noiembrie 2010
un acvariu de perete Aquavista 500

Castiga un acvariu de perete Aquavista 500

 • Concursul s-a terminat pe 16 Decembrie, 2010
 • Sursa: Descopera.ro
 • Tip concurs: cel mai bun scor
Ce castigi?

un acvariu de perete Aquavista 500

Ce trebuie sa faci?

Ghiceste caror specii apartin pestii prezentati de joc si acumuleaza cat mai multe puncte.

Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (5)

 • tech_fun la 17 Decembrie, 2010

  a castigat un anume sorin coman prin frauda. am urmarit indeaproape evolutia scorului lui; a aparut cu 4 zile inainte de final, s-a postat pe prima pozitie, apoi 3 zile nu a mai avut nici o activitate si a picat pe 2. cu 10 min inainte de final si-a trantit un scor nesimtit si a luat premiul. organizatorii nu vor sa ia in considerare dovezile de frauda ale individului pe care le-am prezentat lor de la alte concursuri. m-au dezamagit... in continuare romanica noastra premiaza hotia si nu incurajeaza munca cinstita!!!
  cu parere da rau (ii citeam zilnic) o sa ma dezabonez de la ei...

 • cecilia35 la 17 Decembrie, 2010

  Probabil este unul de-al lor, de aceea nu iau in considerare dovezile.

 • Abramburika la 17 Decembrie, 2010

  In opinia mea ar trebui sa te bucuri ca nu ai castigat premiul. Un acvariu de acest gen are are o grosime foarte mica si nu face nimic altceva decat sa condamne bietii pesti la o viata de tortura, intr-un spatiu mic si neadecvat. Stiu ca cei care vand acest gen de acvariu declara ca pestii nu simt disconfort, ca exista anumite specii care se pot adapta la acest gen de habitat, dar astea sunt doar discursuri comerciale, fara continut, pur si simplu neadevarate. Adevarul este ca acei pesti sunt condamnati la o viata dificila,pe care nu vad de ce ar merita-o. Omul este uneori atat de sadic incat este in stare ca pentru fanteziile lui estetice (sau de orice alta natura) sa faca rau unor vietati care nu le-au gresit cu nimic si care chiar nu merita asa ceva.
  Acesta este motivul pentru care eu te felicit ca... nu ai castigat. Te rog sa imi scuzi franchetea!

 • tech_fun la 17 Decembrie, 2010

  :) aa, ms, dar cu cele 9000 de pct pe care le-am obtinut eu nu cred ca as fi avut nici cea mai mica sansa :P ... castigatorul de drept ar fi trebuit sa fie cel de pe locul 2 care a fost in fruntea clasamentului pana cu cateva minute inainte de final cand individul coman sorin si-a tras acel scor nesimtit... dar se pare ca ne place sa fim furati si ne place sa facem din a frauda o valoare morala...

 • tech_fun la 17 Decembrie, 2010

  este acelasi sorin coman care a castigat pe data de 10 dec la velux cu un scor la fel de inuman...

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro