Acest concurs a fost publicat pe data de 03 Martie 2016
1 x Slow Cooker Crock Pot + Paste Baneasa din grau dur, 1 x 12 kg paste Baneasa din grau dur + sosuri pentru paste, 1 x 10 kg paste Baneasa din grau dur

Concurs Diva In Bucatarie Martie 2016

Castiga un Slow Cooker Crock Pot sizeci de kilograme de paste Baneasa din grau dur

 • Concursul s-a terminat pe 12 Martie, 2016
 • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

1 x Slow Cooker Crock Pot + Paste Baneasa din grau dur, 1 x 12 kg paste Baneasa din grau dur + sosuri pentru paste, 1 x 10 kg paste Baneasa din grau dur

Ce trebuie sa faci?

Pregateste o reteta (sau mai multe) cu Paste Baneasa din grau dur si ce mai ai in acel moment in frigider sau in camara si trimite poze cu preparatul final si cutia de paste folosite, dar si reteta preparatului final pe adresa office@divainbucatarie.ro pana pe 12 martie 2016.

Nota curenta: 3.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
 • konkuser119147 la 28 Martie, 2016

  VEZI RETETE PE CATEGORII
  CONCURS “PASTE CU-CE-AVEM”
  01 Mar 2016
  premiu baneasa martie 2016

  Paste Baneasa este unul din cele mai importante branduri de paste din Romania, apreciat pentru calitatea, prospetimea si diversitatea produselor. Atenti la tendintele si nevoile consumatorilor, Paste Baneasa a completat oferta produselor cu o gama noua din grau dur.

  paste-baneasa-banner-grau-dur

  Acestea vor fi subiectul principal al concursului nostru, un concurs mai altfel decat cele cu care v-am obisnuit.

  Ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie la concurs? Nimic mai simplu! Pregatiti o reteta (sau mai multe) cu Paste Baneasa din grau dur si … ce aveti in acel moment in frigider sau in camara. Farmecul acestui concurs consta in puterea de a improviza, de a realiza o reteta spectaculoasa cu ce aveti in casa in acel moment.

  Trimiteti poza cu preparatul final si cutia de paste folosite, dar si reteta preparatului final la adresa de email office@divainbucatarie.ro pana in data de 15 martie 2016. Pozele trebuie sa va apartina, sa nu fie copiate de pe alte bloguri sau site-uri culinare!

  In data de 16 martie 2016 vor fi acordate premiile pentru cele mai creative si mai apetisante retete.

  Concursul se adreseaza persoanele care au domiciliul pe teritoriul Romaniei. Premiile vor fi eliberate numai pe baza unui act de identitate, aflat in termenul de valabilitate. Pentru a putea livra premiile trebuie sa fie trimise datele de contact (nume, prenume, adresa si numar de telefon ) in maxim 2 zile lucratoare de la anuntarea lui pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> In cazul in care nu se respecta acest termen, organizatorii isi rezerva dreptul a acorda un nou premiu. Premiile se vor livra in termen de 7 zile lucratoare castigatorilor. Va asteptam cu drag si va dorim inspiratie!  premiu baneasa martie 2016

  Iata si premiile concursului:

  Premiul 1: Slow Cooker Crock Pot si Paste Baneasa din grau dur
  Premiul 2: 12 kg paste Baneasa din grau dur si sosuri pentru paste
  Premiul 3: 10 kg paste Baneasa din grau dur
  Retetele inscrise in concurs vor fi postate in ordinea primirii. Va asteptam retetele, asa ca va dorim spor la pregatit retete cu Paste Baneasa din grau dur!  Multumim tuturor participantilor ce au facut ca deliberarea juriului sa fie foarte grea.

  Iata finalistii:

  Premiul 1: Corina Adriana Ureche – Paste cu ficatei de pui

  Premiul 2: Andreea Dianu – sufleu de paste

  Premiul 3: Burcea Vasilica – pentru originalitate: Mucenici cu farfalle

  Felicitari! Asteptam datele de contact la adresa de email: office@divainbucatarie.ro.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro