Acest concurs a fost publicat pe data de 27 Septembrie 2011
1 x Revelion la Istanbul pentru doua persoane, 6 x voucher de vacanta de cate 200 de euro fiecare/saptamana, 1 x  MP3 playere, 1 x DVD playere, 1 x monitoare LCD pentru PC-uri, 1 x camere foto digitale, 1 x weekenduri la munte pentru 2 persoane, 1 x tricouri RPh, 1 x meniuri la restaurantele din Ploiesti, 1 x articole de imbracaminte, 1 x carti de beletristica

Concurs Septembrie 2011 - Noiembrie 2011

Castiga un Revelion in 2 la Istanbul + multe alte premii zilnice si saptamanale

  • Concursul s-a terminat pe 07 Noiembrie, 2011
  • Tip concurs: tragere la sorti, castig instant
Ce castigi?

1 x Revelion la Istanbul pentru doua persoane, 6 x voucher de vacanta de cate 200 de euro fiecare/saptamana, 1 x MP3 playere, 1 x DVD playere, 1 x monitoare LCD pentru PC-uri, 1 x camere foto digitale, 1 x weekenduri la munte pentru 2 persoane, 1 x tricouri RPh, 1 x meniuri la restaurantele din Ploiesti, 1 x articole de imbracaminte, 1 x carti de beletristica

Ce trebuie sa faci?
  1. Descopera un secret de la unul din cei 6 (sase) DJi RPh, pe baza indiciilor care iti sunt puse la dispozitie in fiecare zi la radio prahova + spune un secret despre tine pe care sa il confirme un prieten de-al tau apasand butonul de inscriere in concurs de pe pagina de concurs radioprahova.ro.
  2. Raspunde la telefon atunci cand esti sunat(a) in direct de Radio Prahova (secretul tau va trebui confirmat cu cateva momente inainte, tot in direct, de catre prietenul al carui numar de telefon l-ai lasat chiar tu. Deci zi-i prietenului sa fie si el pe faza).
  3. Asculta zilnic Radio Prahova in intervalul orar 09:00-18:00 si urmareste daca vreunul din prietenii tai a fost sunat in direct.
Nota curenta: 2.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro