Acest concurs a fost publicat pe data de 14 Iulie 2010
un Nokia N97 mini

Concurs Iulie 2010 - August 2010

Castiga un Nokia N97 mini

  • Concursul s-a terminat pe 06 August, 2010
  • Sursa: Go4it.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

un Nokia N97 mini

Ce trebuie sa faci?

Completeaza formularul de concurs + aboneaza-te la newsletter-ul Go4it.

Nota curenta: 2.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (5)
  • ANDUPUSTIU la 14 Iulie, 2010

    După desemnarea câştigătorului va începe procedura de validare.
    Dacă câştigătorul este din Bucureşti, acesta se va prezenta la sediul organizatorului cu telefonul vechi cu care a participat la concurs. Telefonul va fi supus unor verificări amănunţite în urma cărora se va stabili dacă datele înscrise în concurs de respectivul participant sunt autentice.
    Dacă câştigătorul nu este din Bucureşti, acesta va trimite telefonul înscris în concurs, prin poştă sau curier în termen de 72 de ore de la anunţarea lui telefonică sau prin e-mail.
    În cazul în care câştigătorul a furnizat date de contact eronate sau nu poate fi contactat în interval de 48 ore de la anunţarea lui, premiul se va acorda altui utilizator, cel cu următorul telefon ca greutate înscris în concurs.
    Tot pentru validare, câştigătorul va trebui să trimită pe fax / mail Organizatorului copie după buletin sau cartea de identitate.
    În cazul în care reiese, în urma verificărilor, că datele înscrise în concurs nu sunt reale, participantul de pe primul loc va fi descalificat din concurs şi va fi desemnat câştigător utilizatorul cu următorul telefon ca greutate înscris în concurs. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a face verificările prin metode proprii.

  • tech_fun la 14 Iulie, 2010

    Am senzatia -nu neaparat corecta- ca cine si-a permis atunci un telefon cam avea ceva bani... In concluzie, ban la ban trage!

  • roshu la 15 Iulie, 2010

    ce prostie!!!!!!!!!!!!

  • camavla la 15 Iulie, 2010

    Mi se pare normal ca organizatorii sa verifice telefonul vechi, pt ca se vede cu ochiul liber ca unele "telefoane" sunt doar poze de pe net!

  • Naked la 18 Iulie, 2010

    590g e cel mai greu deocamdata.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro