Acest concurs a fost publicat pe data de 18 Aprilie 2008
Nokia E90 Communicator

Concurs Aprilie 2008 - Mai 2008

Castiga un Nokia E90 Communicator

  • Concursul s-a terminat pe 08 Mai, 2008
  • Sursa: Go4it.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

Nokia E90 Communicator

Ce trebuie sa faci?
1. Intre 14 aprilie si 12 mai, posteaza pe blogul tau un articol in care vorbesti despre gadget-urile tale in materie de telefoane mobile. Scrie despre ce telefon mobil ai sau despre ce telefon mobil ti-ar placea sa ai si s-ar potrivi stilului tau de viata.
2. Include in articol doua link-uri catre site-ul www.go4it.ro, astfel:
- Link-ul www.go4it.ro/drum/Telefoane-mobile pe una din sintagmele urmatoare: “Telefoane mobile”, “telefoane” , “telefon mobil” sau “telefonul mobil”
- Link-ul www.go4it.ro/concurs-bloggeri-telefoane-mobile - pe orice sintagma care contine “go4it.ro”. De exemplu: “concurs go4it.ro”, “castiga cu go4it.ro”, “castiga un telefon mobil cu go4it.ro”, etc
3. Trimite un email pe adresa concurs@go4it.ro pana pe data de 8 mai, pentru a te inscrie in concurs. Email-ul trebuie sa contina numele si prenumele tau, numarul de telefon si un link catre articolul de pe blogul tau.
Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro