Acest concurs a fost publicat pe data de 19 Martie 2009
Netbook Acer Aspire One A 150-Ab + o zi la Ambasada Marii Britanii

Concurs Martie 2009 - Aprilie 2009

Castiga un Netbook Acer Aspire One A 150-Ab

  • Concursul s-a terminat pe 05 Aprilie, 2009
  • Sursa: Hotnews.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

Netbook Acer Aspire One A 150-Ab + o zi la Ambasada Marii Britanii

Ce trebuie sa faci?
Propune solutii pentru criza economica folosind formularul de comentarii din partea de jos a paginii de concurs pe HotNews.ro (click aici)
Nota curenta: 2.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (7)
  • flo_maf la 21 Martie, 2009

    dupa parerea mea criza financiara a avuns sa faca ravagii , toti mai multi muncitori sunt dati afara sau in somaj . As propune sa se vanda masinile de serviciu , apartamentele imense de serviciu a parlamentarilor si sa se puna accent mai mult pe agricultura .

  • konkurs la 21 Martie, 2009

    O idee foarte buna! Nu uita, ca sa participi cu aceasta sugestie la concurs, trebuie sa postezi comentariul pe HotNews, in pagina concursului (click pe "participa acum" mai sus)

    Succes!

  • la 22 Martie, 2009

    Se pot trimite mai multe solutii de pe un nume? Pe plan mondial am gasit o posibila solutie, dar vreau sa caut o solutie si pe plan national si nu stiu cum sa le pun- separat sau impreuna
    Am incercat sa imi fac un cont acolo si am primit o eroare "e-mailul nu a putut fi trimis". Am incercat sa ma inregistrez din nou si imi apare ca adresa de e-mail exista si nu ma pot loga pt. ca nu am confirmat inregistrarea. Ce sa fac?

  • gabitzulu la 24 Martie, 2009

    Oameni buni, criza asta a fost pregatita de multi ani. Problema este ca noi, oamenii de rand nu putem face nimic, totul este bine gestionat de undeva. Criza se va termina(asta daca intr-adevar este o criza reala) atunci cand cineva va hotari ca s-a terminat. Daca nu se anunta la TV ca este criza, stiati de criza? Sa va spun o poveste:" In fata unei mari banci americane, statea un barbat care facea pantofii marilor bancheri care treceau pe acolo. Era apreciat de toti, deoarece isi facea treaba cu sarguinta. La un moment dat, intr-una din zile, conversand in timp ce curata pantofii unui bancher, acesta l-a intrebat: stii ca este criza? acesta spune ca nu. Din acel moment, omul a luat hotararea ca trebuie sa faca mai repede pantofii pt a avea cat mai multi clienti, scurtand timpul. A inceput sa foloseasca materiale de mai proasta calitate, nu mai conversa cu clientii, nu mai zambea, si normal acestia au inceput sa-l evite. Si asa si-a pierdut toti clientii, si a ramas pe drumuri. S-a intrebat insa: ce ma faceam eu , daca omul acela amabil, nu-mi spunea ca este criza?.........Asa ca concluzia trageti-o voi, dragii mei compatrioti!!! Succes in toate!

  • la 30 Martie, 2009

    Sa stiti pe cine sa dati vina daca o sa se aplice unele din ideile mele ;) Unele dintre ele o sa le folosesc pt. un job
    1. Pe plan mondial:
    - plata a 10 % din profitu brut de catre toate companiile ca si garantie ca nu o sa inchida si sa plece cu tot ce au. Aceasta plata nu trebuie privita ca un impozit, daca anul viittor acea companie o sa aiba un profit net mai mic o sa primeasca diferenta si o dobanda pt. toata suma pe care au platit-o catre stat. Prin acesta taxa o sa fie o mai mare stabilitate a locurilor de munca si o suma mare la buget (in primul an in special) pe care statul sa o poata folosi pt. crearea de noi locuri de munca, infrastructura, etc.
    - companiile care fac disponibilizari sa fie obligate ca 50 - 80 % din profitul net sa-l investeasca in crearea de noi locuri de munca
    - oferirea de terenuri gratuite pt. companiile care vor sa se extinda sau sa intre in tara respectiva


    2. Pe plan national:
    - confiscarea averilor cu o valoare mai mare de 100.000 de euro a caror valoare nu poate fi probata
    - atragerea de noi turisti straini prin oferire unei zile libere la fiecare 5-6 zile platite
    - nationalizarea tuturor companiilor, care au peste 1000 de muncitori, cu dificultati financiare
    - salariul minim pe economie sa aiba o valoare de 10 % din salariul maxim pe economie
    - reducerea impozitului pe profit pt. societatile care comercializeaza exclusiv produse romanesti

  • la 31 Martie, 2009

    Deja am ajuns sa fiu plagiat litera cu litera numai ca cealalta pers. a dat un alt nume comentariului. Am noroc cu data pt. ca la mine apare data de 30 si la cealalta pers. 31. Chiar atat de bune sunt solutiile mele?

  • la 05 Aprilie, 2009

    UPDATE 03.04.2009: Concursul s-a incheiat

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro