Acest concurs a fost publicat pe data de 12 Noiembrie 2009
un MP4 player / saptamanal

Concurs Februarie 2010

Castiga un MP4 player

Ce castigi?

un MP4 player / saptamanal

Ce trebuie sa faci?
  1. Pune in blogroll tau sau in linkuri adresa http://www.selecto.ro . Numele linkului trebuie sa fie “Loto”.
  2. Printr-un articol anunta faptul ca ai adaugat selecto.ro la linkuri. Obligatoriu dai link catre selecto.ro, la fel spre adresa http://www.selecto.ro , tot cu titlul “loto”.
  3. Lasa un comentariu pe pagina de concurs a blog-ului selectopunctro.wordpress.com in care sa iti anunti inscrierea in concurs ( click aici )
Ponturi:
  • Daca vrei mai multe sanse de castig, adauga si blog-ul http://selectopunctro.wordpress.com, cu numele “Concurs” la lista ta de linkuri, scrie un articol anuntand asta si lasa un comentariu pe pagina de concurs a blog-ului selectopunctro.wordpress.com. ( click aici )
  • Daca vrei SI mai multe sanse de castig viziteaza site-ul loto si preia de acolo, cu tot cu linkuri, 1-2 stiri pe saptamana. Lasa un comentariu pe blog-ul selectopunctro.wordpress.com cand faci asta.
Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • kalasnikov la 19 Decembrie, 2009

    Ati castigat careva la acest concurs? Vad ca aici a fost listat pe data de 12 noiembrie... dupa calculele mele ar trebui sa fie deja 5 castigatori si la ei apare un singur castigator care a fost extras in 23 noiembrie... :)) daca participati, nu stiti s-a terminat sau merge in continuare? dupa regulamentul lor am inteles ca... nu stiu ce am inteles :)) nu spune ca se termina dupa o luna, dar nici ca se termina

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro