Acest concurs a fost publicat pe data de 11 August 2009
un <a rel="nofollow" target="_blank" href="https://www.vodafone.ro/shop/htc-magic/6680031.6680066.pr">HTC Magic</a><br />

Concurs August 2009

Castiga un HTC Magic

  • Concursul s-a terminat pe 25 August, 2009
  • Sursa: Gadgeteer.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

un HTC Magic

Ce trebuie sa faci?
  1. Publica pe blog-ul personal un post in care sa expui in maximum 1.500 de caractere (fara spatii) motivele pentru care iti doresti acest telefon + la finalul post-ului scrie urmatorul text: Post scris pentru concursul “Imi doresc un HTC Magic”, organizat de Gadgeteer.ro si Vodafone Romania.
  2. Trimite un mail la adresa hello@prodigypr.ro care sa contina Nume, Prenume, Oras: (de resedinta), Varsta (minimum 18 ani), Telefon(mobil sau fix), E-mail (adresa de e-mail valida), Adresa post (link-ul catre postul de pe blog)

important: la acest concurs pot participa doar cei care au un blog. citeste cu atentie regulamentul oficial.

Nota curenta: 1.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • la 01 Septembrie, 2009

    Telefonul HTC Magic, oferit ca premiu in acest concurs, a fost castigat de Sorin Amzu (Constanta), iar postul castigator poate fi vizualizat aici. Desi initial am oferit un singur premiu in concurs, am decis la final sa acordam 3 mentiuni pentru urmatorii clasati.

    Oferim asadar cate un rucsac pentru laptop si un memory stick de 8 GB urmatorilor: Alexandru Bogdan Bleau, Ervin Bolat si Valentina Ghimpau.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro