Acest concurs a fost publicat pe data de 26 Iulie 2010
un Apple MacBook, 9 x iPod Nano, 12 x punga cu surprize Phines si Ferb (slapi, prosop de plaja, breloc, frisbee)

Concurs Iulie 2010 - August 2010

Castiga un Apple MacBook, 9 iPod-uri Nano si pungi cu surprize Phines si Ferb

  • Concursul s-a terminat pe 01 August, 2010
  • Sursa: Disney.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, votare, jurizare
Ce castigi?

un Apple MacBook, 9 x iPod Nano, 12 x punga cu surprize Phines si Ferb (slapi, prosop de plaja, breloc, frisbee)

Ce trebuie sa faci?
  1. Planifica o reactie in lant si pune-o in functiune. Descarca imaginile cu Phineas si Ferb, decupeaza-le si lipeste-le pe obiectele in miscare. Daca reactia in lant functioneaza fara nici o problema, filmeaz-o cu telefonul mobil, un aparat digital sau o camera video.
  2. Incarca filmuletul pe www.disneychannel.ro.
  3. Convinge-ti prietenii sa te voteze in perioada 9 - 15 august!

 

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (9)
  • Naked la 26 Iulie, 2010

    mi se pare foarte interesanta ideea si abia astept sa vad imaginatia fiecaruia!

  • stupidcow la 26 Iulie, 2010

    Atentie la regulament. Daca nu ma insel, trebuie sa ai o varsta maxima pentru a putea participa.

  • Naked la 26 Iulie, 2010

    6-16 ani varsta de participare

  • Gab07 la 28 Iulie, 2010

    incer sa iau ceva de pe site official si nu pot mi se deschid niste caractere in world pad:( si nu pot sa citesc nici termenii ,si nici sami iau figurinele:9 daca puteti sa ma ajutati

  • me1adda la 30 Iulie, 2010

    e ceva foarte interesant de facut intr-o vara nebuna.
    fratiorul meu a facut o reactie da cand sa o incarc eu tot scrie se incarca de 2 ore si sageata sa umplut ... la voi merge ati incarcat??? succes all

  • Gab07 la 30 Iulie, 2010

    Eu nu am inteles treaba cu consintamantul parintilor... Eu am incarcat videoclipul fara sa adaug asa ceva si acum ma gandesc ca poate ar fi trebuit pus... Daca stie cineva ceva legat de subiectul acesta, as aprecia orice informatie!

    Eu nu pot sa deschid regulamentul, daca cineva ar putea sa il posteze aici,sa ma ajute... ias fi recunoscator

  • cyucy la 30 Iulie, 2010

    Competiţia Reacţie în Lanţ
    Termeni & Condiţii
    Promotorul acestei competiţii este Disney Channel, o divizie a The Walt Disney Company Limited, Chiswick Park Building 12, 566 Chiswick High Road, London W4 5AN (“Promotorul”). Prin înscrierea la acest concurs dumneavoastră (“dumneavoastră”, “Participantul(ţii)”) şi dacă este cazul părinţii / tutorii legali (în mod colectiv “Părintele”) acceptaţi următorii termeni şi condiţii:
    1. Concursul este deschis doar persoanelor care locuiesc în România, cu vârste cuprinse între 6 (şase) şi 16 (şaisprezece) ani (cu asistenţă din partea unui părinte) la data încheierii concursului, cu excepţia angajaţilor Promotorului sau oricare alte persoane care au legătură cu concursul şi/sau membrii apropriaţi ai familiei. Înscrierile făcute prin intermediul agenţilor sau unor terţi nu vor fi acceptate. Participanţii trebuie să obţină permisiunea persoanei care plăteşte factura înainte de a intra online.
    2. CONSIMŢĂMÂNTUL PĂRINŢILOR. Participanţii trebuie să obţină permisiunea unui părinte înainte de a se înscrie în concurs şi să trimită numărul de telefon şi/sau adresa de email a Părintelui. Promotorul îşi rezervă dreptul de a anula înscrierea în lipsa unei autorizaţii corespunzătoare.
    3. DATELE DE CONCURS. Perioada de înscriere în competiţie (“Perioada de înscriere”) începe la ora 00:01 în data de 10 iulie, 2010 şi se încheie la miezul nopţii în data de 1 august 2010. Înscrierile primite după această dată nu vor fi acceptate. Perioada de votare (“Perioada de votare”) începe la ora 00:01 în data de 9 august 2010 şi se încheie la miezul nopţii în data de 15 august 2010. Voturile trimise după această dată nu vor fi numărate.
    4. PROCESUL DE ÎNSCRIERE. Participanţii trebuie să se înregistreze sau să intre pe pagina de concurs Reacţie în Lanţ Phineas şi Ferb (“Pagina de concurs”) la adresa<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> (“Website-ul”) pentru a se putea înscrie la acest concurs.
    5. RUTA DE ÎNSCRIERE. Înscrierile sunt acceptate prin intermediul Internet-ului: Pagina de Concurs pe Website.
    Promotorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru înscrierile pierdute, eronate, ilegale, ilizibile, trimise târziu şi greşit direcţionate sau pentru e-mailurile/telefoanele de verificare trimise de părinţi dar care nu sunt primite de Promotor.
    6. ÎNSCRIEREA ÎN CONCURS. Participanţii trebuie:
     Să viziteze Pagina de Concurs de pe Website şi să se înscrie pe site dacă nu au făcut încă acest lucru.
     Să urmeze instrucţiunile de pe Website.
     Să creeze şi să filmeze o reacţie în lanţ din obiecte uzuale (“Reacţia(iile) în lanţ”). Înscrierile nu pot fi retrase.
     Să încarce Reacţia în lanţ pe Website.
    7. PROCESUL DE SELECŢIE.
    După încheierea

  • cyucy la 30 Iulie, 2010

    După încheierea Perioadei de Înscriere, Promotorul:
     Va modera toate înscrierile şi îşi rezervă dreptul de a nu accepta înscrierile care, la absoluta libertate de judecată a Promotorului:
    o nu sunt acceptabile din punct de vedere tehnic pentru a fi utilizate;
    o conţin material necorespunzător;
    o sau din orice alt motiv.
     După moderare, toate înscrierile valide vor fi vizualizate şi evaluate în conformitate cu Criteriile de Judecată, de către Promotor, din care 10 (zece) înscrieri vor fi incluse pe lista finaliştilor (“Participanţii finalişti”).
     Reacţiile în lanţ aparţinând Finaliştilor vor fi publicate pe Website la începutul perioadei de votare.
     În timpul Perioadei de Votare, utilizatorii Website-ului vor vota Reacţia în lanţ preferată din rândul Participanţilor Finalişti.
     Reacţia în lanţ care primeşte cele mai multe voturi va fi numită câştigătoare (“Câştigătorul”)
     Celelalte 9 (nouă) Reacţii în lanţ vor fi finaliste (“Finalişti”).
    8. CRITERII DE JURIZARE. Toate Reacţiile în lanţ vor fi vizualizate de un juriu selectat de către Promotor care va selecta Participanţii Finalişti. Participanţii Finalişti vor fi acei participanţi ale căror Reacţii în lanţ, în opinia juriului, demonstrează cea mai mare creativitate, interes, amuzament şi simţ de aventură. Juriul va decide asupra acordării premiilor la absoluta sa libertate de judecată.
    9. CONFIRMAREA & ACCEPTAREA PREMIULUI. Părinţii Câştigătorilor şi Finaliştilor vor primi un mesaj de confirmare prin telefon înainte de data de 20 august 2010 şi un e-mail ulterior (a se vedea notificarea privind Siguranţa Copiilor). Promotorul trebuie să primească un răspuns pozitiv din partea Părintelui până cel târziu la data de 25 august 2010. Dacă nu se primeşte un răspuns pozitiv în această perioadă sau dacă Promotorul nu poate contacta Participantul(ţii)/Părintele, Promotorul îşi rezervă dreptul de a selecta un Participant alternativ la absoluta sa libertate de judecată, iar Promotorul nu va avea nici o răspundere faţă de participantul selectat iniţial. Dacă Participanţii selectaţi refuză / nu pot participa, se va face o nouă extragere până când numărul corespunzător de participanţi este extras complet şi se primeşte un răspuns pozitiv din partea Părintelui.
    10. PREMIUL ÎNTÂI. Există 1 (un) premiu întâi care constă în:
     1 (un) x Apple 13” MacBook
     1 (o) x pungă cu surprize Phineas şi Ferb care conţine: şlapi, prosop de plajă, breloc, frisbee
    NOTIFICĂRI/RESTRICŢII:
     Probleme tehnice – În eventualitatea oricăror probleme tehnice, voturile vor fi nule iar câştigătorul va fi selectat de un juriu (incluzând cel puţin un membru independent).
     Voturi la egalitate – În eventualitatea în care voturile cu cel mai mare punctaj sunt la egalitate, juriul (incluzând cel puţin un membru independent) va selecta câştigătorul din rândul Reacţiilor în lanţ cu cele mai ridicate punctaje la egalitate.
     Realizarea premiului stă sub rezerva disponibilităţii
     Premiul NU include asigurare şi aceasta cade în responsabilitatea părintelui / tutorelui legal la absoluta lor libertate de judecată.
     Dacă nu se menţionează altfel în descrierea premiului, câştigătorul(ii) şi participanţii la premiu sunt singurii responsabili de toate costurile şi cheltuielile suplimentare asociate cu revendicarea premiului.
     Câştigătorului(ilor) i(li) se poate cere să participe la orice evenimente publicitare care acompaniază sau rezultă din această promoţie.
     Premiul nu este indicat copiilor sub vârsta de 6 (şase) ani.
    11. PREMII PENTRU FINALIŞTI. Există 9 (nouă) premii pentru finalişti, care constau în:
     1 (un) x Apple Ipod Nano 16gb
    1 (o) x pungă cu surprize Phineas şi Ferb care conţine: şlapi, prosop de plajă, breloc, frisbee
    NOTICES/RESTRICTIONS:
     Probleme tehnice – În eventualitatea oricăror probleme tehnice, voturile vor fi nule iar câştigătorul va fi selectat de un juriu (incluzând cel puţin un membru independent).
     Premiul NU include asigurare şi aceasta cade în responsabilitatea părintelui / tutorelui legal la absoluta lor libertate de judecată.
     Dacă nu se menţionează altfel în descrierea premiului, câştigătorul(ii) şi participanţii la premiu sunt singurii responsabili de toate costurile şi cheltuielile suplimentare asociate cu revendicarea premiului.
     Finaliştilor li se poate cere să participe la orice evenimente publicitare care acompaniază sau rezultă din această promoţie.
     Premiul nu este indicat copiilor sub vârsta de 6 (şase) ani.
     Realizarea premiului stă sub rezerva disponibilităţii

  • cyucy la 30 Iulie, 2010

    12. LICENŢĂ. Prin înscrierea în această competiţie, prin prezenta dumneavoastră şi Părintele dumneavoastră (i) confirmaţi că sunteţi proprietarul Contribuţiei (ii) înscrierea făcută nu încalcă cu bună ştiinţă drepturile de autor ale unui terţ şi (iii) acordaţi The Walt Disney Company Limited (şi companiilor afiliate), fără obligaţia existenţei unei permisiuni sau plată pentru dumneavoastră sau un terţ, o licenţă permanentă, non-exclusivă, irevocabilă şi fără redevenţe, cu titlu de drept de autor, şi alte drepturi de proprietate intelectuală pentru utilizarea, afişarea, publicarea, transmiterea şi exploatarea sub orice formă a înscrierilor trimise de către dumneavoastră în această competiţie (inclusiv, fără a se limita la orice fotografii, creaţii artistice, idei şi alte materiale).
    13. DATE PERSONALE. Toate informaţiile personale despre Participanţi, colectate în scopul acestui concurs, pot fi partajate cu alte entităţi şi/sau agenţi ai Promotorului pentru a (i) realiza premiul (ii) permite Promotorului să desfăşoare toate activităţile de transmitere, promovare şi marketing în legătură cu competiţia şi, (iii) include Câştigătorul(ii) pe website-urile Promotorului. Participanţii acceptă că, în cazul câştigării concursului, Promotorul va avea dreptul, fără plăţi suplimentare sau permisiune, de a le utiliza numele, vârsta, oraşul de rezidenţă şi alte informaţii similare în scopul anunţării câştigătorului acestui concurs şi în scopuri promoţionale aferente.
    14. RĂSPUNDEREA CÂŞTIGĂTORILOR. Câştigătorul(ii)/ participantul(ţii) la premiu îşi asumă întreaga responsabilitate pentru orice şi toate răspunderile, revendicările, plângerile sau cauzele de acţiune pe care le pot avea ulterior pentru orice incidente sau pagube care reies în legătură cu orice premiu şi utilizarea acestuia şi sunt de acord să nu dea în judecată sau să aibă o revendicare faţă de Promotor pentru pagube sau alte pierderi suferite din utilizarea premiului.
    15. RĂSPUNDEREA PROMOTORULUI. În măsura în care legea permite, Promotorul şi companiile şi agenţii asociaţi exclud responsabilitatea şi întreaga răspundere ce reiese din orice amânare, anulare, întârziere sau modificări la detaliile privind premiile în afara controlului Promotorului şi pentru orice acţiune sau vină a unui terţ furnizor. Primirea oricărui premiu de către câştigător(i) este condiţionată de respectarea de către câştigător(i) a oricărei şi tuturor legilor, regulilor şi reglementărilor aplicabile, incluzând, fără însă a se limita la aceşti Termeni şi Condiţii. Dacă nu se menţionează altfel în descrierea premiului, câştigătorul(ii) şi participanţii la premiu sunt singurii responsabili de toate costurile şi cheltuielile suplimentare asociate cu revendicarea premiului.
    16. REALIZAREA PREMIULUI. Promotorul poate solicita dovada identităţii şi/sau eligibilităţii înainte de acordarea premiului. Toate premiile sunt non-transferabile. Nu este disponibilă nici o alternativă în numerar pentru nici un premiu. Premiile pot fi diferite. În evenimentul puţin probabil al indisponibilităţii unui premiu, promotorul îşi rezervă dreptul de a înlocui un premiu cu valoare egală. Câştigătorii şi finaliştii vor primi 4 (patru) săptămâni de la acceptarea premiului pentru livrarea acestuia.
    17. SIGURANŢA COPIILOR. În eventualitatea în care The Walt Disney Company Limited doreşte să vă contacteze în legătură cu înscrierea la concurs, va face acest lucru prin intermediul unei adrese e-mail care se încheie cu 'disney.com' sau prin telefon (cu un mesaj ulterior de confirmare de la o adresă de e-mail cu 'disney.com'). Orice comunicare pretinsă a fi din partea Disney Channel dar care utilizează un alt prefix de email (de exemplu, hotmail.com, yahoo.com) trebuie tratată cu suspiciune şi trimisă mai departe către serviciul pentru clienţi al Disney Channel: feedback@disneychannel.co.uk. Vă recomandăm să nu acţionaţi conform sau să nu răspundeţi la o astfel de corespondenţă doar dacă sau până când primiţi răspuns de la Disney Channel.
    Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri cu privire la orice corespondenţă pretinsă a fi de la Disnez Channel vă rugăm să ne contactaţi la feedback@disneychannel.co.uk.
    18. ANULARE / MODIFICARE. Promotorul îşi rezervă dreptul de a anula sau modifica acest concurs sau aceşti Termeni şi Condiţii în orice moment şi fără o notificare în prealabil. Orice modificare va fi publicată în materialul de promovare a concursului şi/sau în textul revizuit privind Termenii şi Condiţiile.
    19. ALTELE. Participând la acest concurs sunteţi de acord să respectaţi aceşti termeni şi condiţii şi deciziile Promotorului care au caracter decisiv în toate chestiunile legate de concurs. Nici o corespondenţă nu va avea efect. Promotorul îşi rezervă dreptul de a descalifica orice Participant şi/sau câştigător la absoluta sa libertate de judecată din orice motiv şi fără o notificare în conformitate cu aceşti termeni şi condiţii. Lista câştigătorilor este disponibilă pe Website şi/sau scriind la următoarea adresă: Chain Reaction Voters Competition, Disney XD, Building 12, 566 Chiswick High Road, London W4 5AN UNITED KINGDOM
    20. JURISDICŢIE. Această promoţie este guvernată de legile din Anglia.
    Serviciul pentru clienţi din UK pentru Disney Channel: feedback@disneychannel.co.uk

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro