Acest concurs a fost publicat pe data de 16 Decembrie 2013
1 x terapie cu oxigen hiperbaric + tatuaj cosmetic pentru sprancene  + cina in doi la un restaurant de lux cu specific spaniol, 1 x terapie cu oxigen hiperbaric + pachet cosmetic hranire intensa + pachet manichiura si pedichiura cu oja semipermanenta, 1 x tatuaj cosmetic pentru sprancene + brosa de argint + inel de argint, 1 x poseta de piele Ferro Moda + smart cover iPad 2 si 3, 1 x voucher de cumparaturi la un magazin de copii in valoare de 500 ron, 1 x pachet servicii de vopsit + tuns + coafat + machiaj + smart cover iPad 2 si 3, 1 x pachet cosmetic hranire intensa + pachet manichiura si pedichiura cu oja semipermanenta + o cina la un restaurant cu specific spaniol, 1 x tratament facial ultimate all types skin  + smart cover iPad 2 si 3, 1 x pachet de slabire rapida, 1 x Pulover din lana naturala de alpaca pentru femei -Peru  + smart cover iPad 2 si 3, 1 x pachet cosmetic hranire intensa + pachet manichiura si pedichiura cu oja semipermanenta  + smart cover iPad 2 si 3, 1 x cina romantica + smart cover iPad 2 si 3, 1 x Produse de patiserie de 250 ron

Concurs Bucurestishoppingnews.ro Decembrie 2013

Castiga tratamente cosmetice, imbracaminte, accesorii si bijuterii, o cina romantica sau vouchere de cumparaturi

Ce castigi?

1 x terapie cu oxigen hiperbaric + tatuaj cosmetic pentru sprancene + cina in doi la un restaurant de lux cu specific spaniol, 1 x terapie cu oxigen hiperbaric + pachet cosmetic hranire intensa + pachet manichiura si pedichiura cu oja semipermanenta, 1 x tatuaj cosmetic pentru sprancene + brosa de argint + inel de argint, 1 x poseta de piele Ferro Moda + smart cover iPad 2 si 3, 1 x voucher de cumparaturi la un magazin de copii in valoare de 500 ron, 1 x pachet servicii de vopsit + tuns + coafat + machiaj + smart cover iPad 2 si 3, 1 x pachet cosmetic hranire intensa + pachet manichiura si pedichiura cu oja semipermanenta + o cina la un restaurant cu specific spaniol, 1 x tratament facial ultimate all types skin + smart cover iPad 2 si 3, 1 x pachet de slabire rapida, 1 x Pulover din lana naturala de alpaca pentru femei -Peru + smart cover iPad 2 si 3, 1 x pachet cosmetic hranire intensa + pachet manichiura si pedichiura cu oja semipermanenta + smart cover iPad 2 si 3, 1 x cina romantica + smart cover iPad 2 si 3, 1 x Produse de patiserie de 250 ron

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra pe site-ul bucurestishoppingnews.ro si gaseste unul dintre cadouri + retine numele magazinului in dreptul caruia ai gasit cadoul si da click pe cadou.
  2. Completeaza formularul de concurs de pe bucurestishoppingnews.ro cu datele tale de contact + apasa pe butonul "Pune cadoul sub brad".

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 4.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (3)
  • taisia la 08 Ianuarie, 2014

    Organizatorii acestui concurs nu au fost corecti. Dupa ce am fost desemnata castigatoare a unui "tratament facial ultimate all types skin + 1 smart cover iPad 2 si 3 " , am confirmat cu datele personale, am primit un e-mail prin care mi se spunea ca am castigat un voucher si daca nu pot veni in Bucuresti sa le spun.
    In regulament nu era specificat faptul ca poti participa numai daca esti din Bucuresti.

  • mariuta1 la 08 Ianuarie, 2014

    Putin spus ca nu au fost corecti. Eu am confirmat datele personale cu o saptamana inainte de termenul limita , dar in 6 ianuarie mi-au trimis un mail ca sa le spun cine poate veni dupa voucher. Seara am vazut mailul si a doua zi le-am trimis numele persoanei care va veni la ei, dar mi-au spus ca premiul meu a fost atribuit altei persoane. Au incalcat fara rusine orice prevedere a regulamentului. Iar noi stam si inghitim marlaniile lor.

  • la 09 Ianuarie, 2014

    Ma bucur ca nu este numai parerea mea despre acest concurs. Probabil ca ne cred niste fraieri care nu stiu ce inseamna sa participi la un concurs. Mai cunoastem si legile unii dintre noi!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro