Acest concurs a fost publicat pe data de 09 Februarie 2010
3 x seturi-cadou inedite de la Soap Mill

Concurs Februarie 2010

Castiga seturi-cadou inedite de la Soap Mill

  • Concursul s-a terminat pe 22 Februarie, 2010
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

3 x seturi-cadou inedite de la Soap Mill

Ce trebuie sa faci?
Completeaza formularul de concurs cu datele tale si raspunsul la intrebarea "Care este principalul scop al Echipei Soap Mill, ca producator de sapunuri 100% naturale?"  pe site-ul  medicpentrutine.ro( click aici )
Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (4)
  • alinamadalina la 23 Februarie, 2010

    Acest concurs s-a incheiat. Va multumim pentru participare. Castigatorii vor fi contactati de un reprezentant al Echipei Soap Mill.

  • anuta22 la 23 Februarie, 2010

    si care sunt castigatorii?

  • MARYADY la 23 Februarie, 2010

    si castigatorii?

  • Clotilde la 25 Februarie, 2010

    Castigatorii concursului 'Incearca produse de ingrijire 100% naturale. Castiga 3 seturi-cadou inedite de la Soap Mill!' sunt: Dana Hrubariu, Andreea Dumitru si Carmen-Nicoleta Ivanov. Datorita numarului extrem de mare de participanti, Echipa Soap Mill a decis sa acorde si 10 premii de consolare. Cinci vouchere cu discount de 20% si cinci vouchere cu discount 10%. Reducerile sunt valabile pentru toate comenzile efectuate pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> in perioada 1-31 Martie. Castigatorii voucherelor cu discount de 20% sunt: Andreea-Alexandra Birsa, Luminita Badachi, Maricica Poalelungi, Raluca Frimu, Roxana Iftime. Castigatorii voucherelor cu discount de 10% sunt: Ana-Maria Radoi, Florentina Liliana Plesoianu, Marius Clejeanu, Elena Sin, Iulian Viorel Urianu. Castigatorii vor fi contactati de un reprezentant al Echipei Soap Mill in vederea acordarii premiilor. Felicitari tuturor!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro