Acest concurs a fost publicat pe data de 07 Octombrie 2011
63 x voucher de 100 USD pentru produse ASUS (54 pentru finaliști + 9 pentru jurați), un voucher de 500 USD pentru produse ASUS

Concurs Decembrie 2011

Castiga saptamanal vouchere de 100 dolari sau marele premiu: un voucher de 500 dolari

  • Concursul s-a terminat pe 20 Decembrie, 2011
  • Sursa: Blogwars.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

63 x voucher de 100 USD pentru produse ASUS (54 pentru finaliști + 9 pentru jurați), un voucher de 500 USD pentru produse ASUS

Ce trebuie sa faci?
  1. Inscrie-ti blogul in concurs pana pe 9 octombrie prin publicarea unui articol care sa conțina textul "M-am înrolat în BLOGWARS" și un link catre www.blogwars.ro + completeaza cererea de pe www.blogwars.ro.
  2. In prima etapa (10 - 17 octombrie) redacteaza un articol original pe tema comunicata de organizator și posteaza-l pe blogul tau. Conecteaza-te pe www.blogwars.ro cu datele primite pe email și înregistreaza linkul catre propriul articol de blog.
  3. Verifica luni, 17 octombrie daca esti in lista celor 10 finalisti sau doar in juriu. In fiecare din etapele 2 - 9 va exista cate un concurent eliminat care va deveni jurat. Ierarhia finala a unei runde va fi anunțata în fiecare zi de luni, odata cu viitoarea tema.
  4. Etapa finala se va derula între ultimii 2 bloggeri ramași în competiția principala și va urma mecanismul etapelor 2-9.

 

Important: Fiecare participant trebuie sa fie autorul unui blog lansat anterior datei de 1 septembrie 2011. Vechimea site-ului trebuie sa poata fi probata cu informații de trafic și printr-o arhiva de minim 10 articolele (POSTuri) anterioare.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro