Acest concurs a fost publicat pe data de 27 Martie 2015
15 x tableta Apple iPad Air, 3 x 10.000 lei

Concurs Raiffeisen Bank Martie 2015 - Iunie 2015

Castiga saptamanal o tableta Apple iPad Air 2 sau 10.000 lei

  • Concursul s-a terminat pe 30 Iunie, 2015
  • Sursa: Raiffeisen.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

15 x tableta Apple iPad Air, 3 x 10.000 lei

Ce trebuie sa faci?

Efectueaza un transfer de bani prin Western Union* in agentiile din Romania ale Raiffeisen Bank si ale partenerilor sai si trimite prin SMS la 1860 (numar cu tarif normal) codul promotional descoperit pe cuponul razuibil + datele tale de contact + data tranzactiei.

 

*Daca realizezi si o tranzactie Western Union prin serviciul Internet Banking de la Raiffeisen Bank, premiul mare de 10.000 Lei se dubleaza.

Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • konkuser124322 la 31 Martie, 2015

    Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata
    castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mircea.elena@gmail.com

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro