Acest concurs a fost publicat pe data de 11 Martie 2009
produsul secret<br type="_moz" />

Concurs Iunie 2009

Castiga produsul secret

  • Concursul s-a terminat pe 03 Iunie, 2009
  • Tip concurs: castig instant
Ce castigi?

produsul secret

Ce trebuie sa faci?
  1. Inscrie-te pe AltShop.ro (click aici)
  2. Ghiceste produsul din imaginea publicata pe AltShop.ro si il castigi pe loc. Posteaza raspunsul tau intr-un comentariu la pagina concursului de pe AltShop.ro. (click aici)

important: cand postezi comentariul, foloseste numele complet si adresa de email pe care le-ai utilizat la inregistrarea pe AltShop
Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (12)
  • scumpicuta la 11 Martie, 2009

    mda..:(eu nu reusesc sa intru sa ma inscriu,nu merge .....:( :(

  • konkurs la 11 Martie, 2009

    Ce eroare primesti?

  • scumpicuta la 11 Martie, 2009

    eroare cand vr sa untru sa ma inscriu in altshop

  • PustiuL la 15 Martie, 2009

    Nu voi putea afla decat atunci cand o sa fiu anuntat si fiindca este secret nu am sa zic la nimeni. :D.Sunt fericit ca sunt inscris acum astept linistit concursul sa ia sfarsit.

  • draghiamargareta la 18 Martie, 2009

    As vrea sa castig,nu stiu daca am raspuns corect.Ma bucur ca am intrat in concurs.Margareta.

  • giovani_best90 la 31 Martie, 2009

    -30.03.2009 -- au adaugat imaginea unui produs care nu se afla la momentul respectiv in oferta altshop si care a fost adaugat(produsul)la peste 22 de ore de la afisarea noii imagini. Sunt absolut sigur de asta, am rasfoit site-ul timp de 3-4 ore . Este vorba de "Mouse RPC PS2 Optic" . Un participant observat si el asta, a atras atentia printr-un post pe pagina concursului dar dupa scurt timp postarea acestuia a fost stearsa. Rusine... Totusi astept confirmarea ca asta era produsul. Pana atunci , prezumtia de nevinovatie.

  • adysiatat la 01 Aprilie, 2009

    Sincer nici eu nu am gasit atunci mouse-ul ala , in ciuda faptului ca am cautat ceva timp. Dubios ... stiu exact post-ul care era pe pagina de concurs si intradevar acum nu mai e. ma dezgusta...

  • mirciu la 02 Aprilie, 2009

    eu particip cu mare drag, nu cred ca altshop putea sa faca asta, daca il bagau produs nou apare cu NOU in titlul lui, eu nici nu am stiu ca acela este mouse, iar de sters comentarii cred ca din cauza regulamentului sa nu fie spam "Comentariile care nu isi au rostul aici vor fi sterse iar adresa de email si ip vor fi banate.", incerc sa imi fac putin loc in timpul meu si sa ma bag la recunoscut produse

  • giovani_best90 la 03 Aprilie, 2009

    @mirciu - daca te uiti la toate comentariile ai sa vezi ca mai sunt cateva care pot fi catalogate ca spam (vezi comentariile la produsul mouse rpc ,printre primele) . Nu ma intelege gresit , si mie imi place concursul si o sa particip in continuare. Probabil ca fusese o problema cu site-ul , pt ca produsul ala nu era acolo la publicarea imaginii si stiu ca sunt seriosi... In fine , a trecut. Bafta tuturor la ghicit produse...

  • irrene_map la 03 Aprilie, 2009

    sa explic putin in mare cum cred eu ca functioneaza acest concurs. am fost printre cei carora li s-a sters commentul la acest concurs.
    Se alege imaginea din care trebuie sa ne dam seama din care produs face parte. Acel produs nu se afla pe site in momentul lansarii concursului. De ce? Fiindca unii maniaci dintre noi l-ar gasi poate imediat :) si concursul s-ar finaliza f repede. Asa ca ei recurg la metoda, ii lasam sa faca trafic la greu o zi doua pana cand adaugam poza cu produsul castigator. O alta observatie de regula produsele sunt f ieftine, nu mai da'ti raspunsuri cu laptopuri sau alte produse scumpe.
    cu stima

  • pollet_a la 17 Mai, 2009

    Am intele ca acest concurs a luat o mica vacanta. Se stie cand va reincepe?

  • camysh la 20 Mai, 2009

    concursul acesta nu mai este valabil....

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro