Acest concurs a fost publicat pe data de 30 August 2009
<p>
	2 x premii surpriza, un inel la alegere de pe magiclittlehands.blogspot.com<br />
</p>

Concurs August 2009 - Septembrie 2009

Castiga premii surpriza

Ce castigi?

2 x premii surpriza, un inel la alegere de pe magiclittlehands.blogspot.com

Ce trebuie sa faci?

Trimite pana pe 10 septembrie un mail la 20 -25 de prieteni prin care ii inviti sa viziteze blogul magiclittlehands.blogspot.com + pune una din adresele: fly_any@yahoo.com, bobita.lili@yahoo.com la CC.

Nota curenta: 2.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (53)
  • mikutza_ioana la 30 August, 2009

    "Am prefera sa fi-ti din bucuresti sau din apropiere de capitala . Multumim si succes !"

  • fly_any la 31 August, 2009

    adica ce ? daca esti din bucuresti primesti mai repede ....

  • mikutza_ioana la 31 August, 2009

    probabil nu au posibilitatea sa ti-l trimita daca esti din alt judet..daca esti din capitala sau din apropierea Bucurestiului..poti veni singur sa iti ridici premiul..

  • milu la 31 August, 2009

    LA MULTI ANI CARMITA, SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI:*:*

  • ancasobo la 31 August, 2009

    Eu una nu sunt din Bucuresti,dar incep facultatea peste o luna si evident voi fi nevoita sa trec pe acolo :P

  • abcd la 31 August, 2009

    Si noi am prefera sa folositi cratima numai atunci cand este cazul. "Fi-ti" mai atenti, daca tot aveti pretentia sa organizati concursuri publice. Sarmana gramatica, sarmana limba romana!

  • ada90 la 31 August, 2009

    Nu te-am vazut pe mess,ca sa discutam despre voucher.

  • savuicalidia la 31 August, 2009

    si eu as vrea sa stiu ce spune ada90 despre voucher si mess??cu cn vb ??doar asa sa stiu..

  • stefania_nane la 31 August, 2009

    abcd la 31 August, 2009

    Nu. Nu te suns nimeni
    .
    Ca sa ma bag ca musca in lapte dar m-am saturat sa te tot vad dandu-te mare.Mai bine ai termina sa arati ca tu esti cea mai buna cunoscatoarea de gramatica.nu esti nici macar pe aproape.Azi ai facut cate o greseala gramaticala de cate ori ai scris.daca stau sa le postez pe toate ai vedea ca am dreptate.toata lumea gresete asa ca las-o mai moale si concentraza-te mai mult pe concursuri.daca era un site de exercitii de gramatica taceam din gura.scuze de off topic

  • stefania_nane la 31 August, 2009

    deci te-ai lamurit cum se greseste?

  • abcd la 31 August, 2009

    Draga mea, esti o mare nesimtita. Desi rareori folosesc asemenea cuvinte, acest moment este exceptia potrivita; asta pentru ca te trezesti vorbind fara ca eu sa te bag in seama, sa te jignesc sau sa-ti aduc vreun afront personal. Si o afirm fara menajamente. Daca nu faci distinctia intre o greseala de tastare datorata grabei("suns" in loc de "suna", literele "a" si "s" fiind vecine pe tastatura) si o greseala gramaticala, inseamna ca esti si o analfabeta sadea. Afirm si asta tot fara menajamente. Chiar te rog sa-mi dai exemple de erori reale de gramatica facute de mine, ti-as multumi si m-as rusina din cauza lor. Desi nu cred ca ti-as oferi onoarea de a-ti citi o eventuala replica. Fiecare individ are reperele lui. Daca tu nu dai doi bani pe limba romana, e treaba ta, poate da bine la tine in cartier, sau pe scara blocului tau. In sistemul meu de valori ierarhiile sunt altele. Si fac ce observatii vreau si cui vreau fara sa-ti cer tie sau altcuiva voie. In contextul comentariului tau
    ar fi chiar trist sa-ti ceara cineva parerea in acest domeniu, sper ca nu iti ajuti copiii (daca ai) la gramatica... Pana una alta nu am spus vreo minciuna si nu am oferit cuiva vreo informatie falsa sau inutila. Si cam atat in ceea ce te priveste, deja am irosit prea multe secunde pentru ...(un)nimic.

    @Konkurs : nu e nevoie sa-mi dai vreun avertisment pentru limbajul folosit. Mi-l "auto-acord". Sunt complet constienta ca un asemenea limbaj nu are ce cauta aici. Dar unii oameni chiar merita pusi la punct, nu de alta...dar sa-si mai vada lungul nasului. Daca nu cumva este prea tarziu si sunt deja cauze pierdute. Asadar poti considera avertismentul cu pricina (deja) transmis si iti confirm receptia lui :)

  • stefania_nane la 31 August, 2009

    nici o problema.stiam ca asa ai sa reactionezi si imi asum frumoasele complimente.era de presupus reactia ta pentru ca nu-ti place sa fii corectata cand gresesti.pacat dar dupa cum reactionezi spune multe si despre tine.greseala mea a fost sa-ti reamintesc ca toata lumea poate gresi,chiar si tu!numai bine la impartit complimente si vezi sa nu ratezi pe cineva!pup

  • carmita la 31 August, 2009

    doamne @abcd-dar esti fenomenala !!-tu chiar vrei numai dusmani pe konkurs ? apropo ai prieteni aici?-ma indoiesc.
    Iubita mea -citesc si nu-mi vine sa cred !!
    Daca tu ai o cultura generala mai deosebita -felicitari-asta nu inseamna ca daca esti mai putin informat sau mai stiu eu cum ,esti si analfabet !!
    Chiar nu crezi ca nu castigi nimic cu asta?
    Sau ce vrei sa demonstrezi?
    stefania_nane ca si milu si toti ceilalti sunt de-ai nostri.
    E LUCRU MARE SA FII OM
    Si vei fi respectat doar atunci cand vei respecta la randul tau.

    Si tr rog nu cauta si la mine greselile gramaticale ,presupun ca sunt...

    Totusi cred ca undeva in sufletul tau se gaseste si ceva frumos dar cantitativ foarte putin-incearca sa fii mai buna si mai ingaduitoare cu oamenii,pentru ca nu o sa ai de pierdut.
    Sa nu te superi pe mine.

    Elibereaza-te de tot ce-i negativ si-o sa vezi ca vei privi lumea altfel.

    Scuza-ma ca intervin mereu ,dar la anii mei ,azi am implinit 40 ani ,multumesc pentru urari-am reusit sa invat multe lucruri ,iar unul din ele este bunatatea si acceptarea oamenilor asa cum sunt.

  • milu la 31 August, 2009

    Doamne, ce limbaj imi e scarba ,cand vad asa ceva, mai ales cand stiu k am fost si eu jignit, Konkurs.ro se pare ca nu vreti sa luati nici o masura, PACAT:(

    Dar tot voi pierdeti din cauza lui: abcd=rxanica=roxanik, o sa ne pierdeti pe toti, ramaneti cu ea !!!

  • mikutza_ioana la 31 August, 2009

    La multi ani!Sa dea Dumnezeu sa ai parte numa' de sanatate, sa-ti ofere intelepciune, iubire, credinta si bunatate.Si in rest...sa reusesti sa faci tot ce ti-ai propus de acum incolo..

  • carmita la 31 August, 2009

    multumesc scumpa mea !!
    sa va dea Dumnezeu tot ceea ce-mi doresc mie !!

  • mikutza_ioana la 31 August, 2009

    Sa te auda Dumnezeu!

  • andreyutzu la 31 August, 2009

    La multi ani iar :> :D !

  • stefania_nane la 31 August, 2009

    abia acum vad .la multi ani atunci carmita sa fii sanatoasa si fericita si la multe castiguri,nu?!:)
    si in legatura cu ce i-am zis lui abcd m-am saturat sa intru aici si peste tot sa vad lume rea.vad asta zilnic si era o relaxare sa intru aici. se uita profilul acestui site asta am vrut sa zic si ca suntem oameni.numai bine

  • carmita la 31 August, 2009

    multumesc Stefania ,multumesc Andreyutzu-prea putin ma intereseaza castigurile la concursuri.Castig prieteni si imi este de ajuns...
    -asta nu inseamna ca daca ,castig ceva -refuz ;))

  • la 31 August, 2009

    Asteapta si tu putin sa revina proprietarul site-ului... Daca ai urmarit ultimele comentarii facute de adminii konkurs, ai vazut ca apare un singur nume. Seful mare intra cu "Konkurs" sau "Matekonk"... sper sa nu ma insel
    Vezi ca nici noi nu am scapat inca de exil :))

  • allexxa la 31 August, 2009

    Si pe mine ma deranjeaza erorile de gramatica pe care multi dintre cei care posteaza le comit. Ceea ce nu inteleg acesti oameni care, probabil, intr-un context "oficial" ar fi mult mai atenti la felul in care scriu, este ca o cratima pusa aiurea, sau un dezacord prea tipator spun despre ei mai mult decat daca ar scrie un roman si ar fi premiati cu Nobel pentru literatura. Adevarul rostit pe sleau ne deranjeaza, si am observat adeseori acest lucru, inclusiv aici, pe konkurs.

    Cred ca @abcd greseste numai prin exces de zel si un mesaj prea agresiv, nu si prin intrinsecul acestuia. Imi amintesc ca @andreyutzu se scuza pentru niste erori grave de gramatica si le contrabalansa unor reusite la olimpiada nu stiu care. Andreyutzu ar tb sa stie ca in contextul in care oamenii nu stiu unii despre altii decat ceea ce pot afla din niste postari pe un site "de doi lei" :))) (asa cum hazardat afirma ieri un neavenit), poti sa-si faca o parere formala despre un user numai pe baza felului in care acesta se exprima in scris. Dar @andreyutzu este crud si mai are inca multe de invatat, este abia la inceput de drum la cei (parca)12/13 ani ai sai. In schimb pentru noi, cei mai maturi...chestiunile acestea ar trebui sa conteze. Mi se pare exagerat sa consideram ca cineva "se da mare" atunci cand face o observatie legata de gramatica. Personal mi se pare doar o chestiune de bun simt, aproape o obligatie. La randul meu am atras (rar, e-adevarat) atentia unor persoane atunci cand erorile erau prea deranjante. Dar, repet, adevarul ne irita adesea, si preferam sa ignoram lucrurile care ne produc un anumit tip de disconfort. Felul in care reactionam depinde de multe aspecte care tin de personalitate, de caracter, de nivel de cultura, inteligenta si educatie. Uite @abcd de exemplu este clar un/o coleric/a veritabil/a. Stefania a calcat-o pe coada cu argumente usor de combatut si a reactionat exact precum un scorpion care ataca din senin, mai ales ca se stia puternic/a in fata unui adversar slab. Ma mir ca nu a taxat-o in stilul caracteristic si pentru acel "deci" inestetic :)care trona la inceputul comentariului 2 :)

    @Carmita : imi pare rau ca nu avem opinii asemanatoare; dar asa este intre prietene, nu? argumentele si contraargumentele fac savoarea conversatiei :). Si, sa nu uit, LA MULTI ANI!!!! Abia acum am reusit sa intru azi, acum 5 minute sosind de la munca :( Iti doresc sanatate si mult noroc!!!!!!!

    @Konkurs : scuze pentru off-topic; stiu ca exista ununl specializat pe forum, dar aici era discutia, asa ca aici mi-am expus si eu opinia.

  • allexxa la 31 August, 2009

    Si pe mine ma deranjeaza erorile de gramatica pe care multi dintre cei care posteaza le comit. Ceea ce nu inteleg acesti oameni care, probabil, intr-un context "oficial" ar fi mult mai atenti la felul in care scriu, este ca o cratima pusa aiurea, sau un dezacord prea tipator spun despre ei mai mult decat daca ar scrie un roman si ar fi premiati cu Nobel pentru literatura. Adevarul rostit pe sleau ne deranjeaza, si am observat adeseori acest lucru, inclusiv aici, pe konkurs.

    Cred ca @abcd greseste numai prin exces de zel si un mesaj prea agresiv, nu si prin intrinsecul acestuia. Imi amintesc ca @andreyutzu se scuza pentru niste erori grave de gramatica si le contrabalansa unor reusite la olimpiada nu stiu care. Andreyutzu ar tb sa stie ca in contextul in care oamenii nu stiu unii despre altii decat ceea ce pot afla din niste postari pe un site "de doi lei" :))) (asa cum hazardat afirma ieri un neavenit), poti sa-si faca o parere formala despre un user numai pe baza felului in care acesta se exprima in scris. Dar @andreyutzu este crud si mai are inca multe de invatat, este abia la inceput de drum la cei (parca)12/13 ani ai sai. In schimb pentru noi, cei mai maturi...chestiunile acestea ar trebui sa conteze. Mi se pare exagerat sa consideram ca cineva "se da mare" atunci cand face o observatie legata de gramatica. Personal mi se pare doar o chestiune de bun simt, aproape o obligatie. La randul meu am atras (rar, e-adevarat) atentia unor persoane atunci cand erorile erau prea deranjante. Dar, repet, adevarul ne irita adesea, si preferam sa ignoram lucrurile care ne produc un anumit tip de disconfort. Felul in care reactionam depinde de multe aspecte care tin de personalitate, de caracter, de nivel de cultura, inteligenta si educatie. Uite @abcd de exemplu este clar un/o coleric/a veritabil/a. Stefania a calcat-o pe coada cu argumente usor de combatut si a reactionat exact precum un scorpion care ataca din senin, mai ales ca se stia puternic/a in fata unui adversar slab. Ma mir ca nu a taxat-o in stilul caracteristic si pentru acel "deci" inestetic :)care trona la inceputul comentariului 2 :)

    @Carmita : imi pare rau ca nu avem opinii asemanatoare; dar asa este intre prietene, nu? argumentele si contraargumentele fac savoarea conversatiei :). Si, sa nu uit, LA MULTI ANI!!!! Abia acum am reusit sa intru azi, acum 5 minute sosind de la munca :( Iti doresc sanatate si mult noroc!!!!!!!

    @Konkurs : scuze pentru off-topic; stiu ca exista ununl specializat pe forum, dar aici era discutia, asa ca aici mi-am expus si eu opinia.

  • allexxa la 31 August, 2009

    Imi pare rau sa-ti spun ca nu ai fost deloc jignit. Am urmarit acel dialog intre voi si , din pacate, @abcd avea dreptate. Practic ai tradat, si tradarea doare :))). Noi ti-o spunem prieteneste, dar...lucrurile asa stau. Sa participi la un concurs organizat de tataraseni, milu...ce era in capul tau? (imi pare rau ca nu am emoticons, sa exemplific vizual). Si sa faci asta pentru un premiu atat de ridicol!! Te superi pe mine? Sper ca nu :(

  • allexxa la 31 August, 2009

    Ati participat la acest concurs?

  • mikutza_ioana la 31 August, 2009

    eu as fi participat..dar cum organizatorul a spus ca prefera ca participantii sa fie din capitala..sau de prin apropiere...m-am lasat pagubasa...

  • milu la 31 August, 2009

    Am recunoscut ca am gresit, si acel site nu este al lui tatareseni, si in primul rand am fost jignit, de o persoana care nu inseamna nimic pentru mine,nimeni nu m-a jignit asa cum a facut-o aceasta individa, asa cum face cu toti, dar nu e treaba nimanui ce am facut acolo cine imi este prieten, m-a iertat pentru ce am facut, nu sa fiu jignit de o persoana care a transformat acest site intr-o ura totala !!!
    O seara frumoasa

  • daniian la 31 August, 2009

    mai, mai ce sariti voi ca arsi la cea mai mica greseala. si eu mai gresesc, ba din cauza tastaturii, ba din cauza mea (de cate nu vi s-a intamplat sa spuneti un cuvant si sa vi se para ca nu e corect sau ca suna tare aiurea, ca ceva e in neregula cu el desi totul este ok?). poate ca asa li se intampla si celor care mai posteaza mesaje, in momentul in care tasteaza, li se pare ca ceea ce scriu este foarte corect, pentru ca pentru ei in acel moment suna si se citeste perfect. nu va mai atacati atata, ca am citit atatea comentarii legate de gramatica, de parca site-ul asta e facut pentru invatarea gramaticii limbii romane. si voi astia atacati, nu va mai zbarliti cu una cu doua ca risipiti spatiu pe site si timp pretios (pe care l-ati putea folosi la participarea la un concurs). hai gata, dati mana frateste si nu va mai jigniti ca nu de-aia suntem pe aici.

  • allexxa la 31 August, 2009

    Pai atunci lamuriti-ma si pe mine, va rog. premii.biz si concursuri.biz sunt ale lui tataraseni, iar concursuri-online nu? Asa stau lucrurile?

  • allexxa la 31 August, 2009

    Ok, mersi pentru raspuns.

  • carmita la 31 August, 2009

    @allexxa-multumesc pentru urari !!
    orice om merita o a doua sansa-si daca milu a gresit a facut-o fara buna stiinta,a recunoscut -iar greseala recunoscuta este pe jumatate iertata ,nu?
    Chiar daca s-a intamplat asta ,pentru mine milu ramane tot milu iar el cred ca a invatat ceva din experienta asta-i se putea intampla oricui.

    o seara buna va doresc si eu !!

  • karmen la 31 August, 2009

    Pe zi ce trece tot mai multa cearta pe konkurs.ro si asta nu e tocmai potrivit pentru un site de concursuri.Aceste comentarii nu prea au legatura cu ceea ce vrem noi sa vedem aici. abcd are dreptate in legatura cu gramatica dar totusi sa fim seriosi cine nu greseste?Eu am gresit si imi pare rau si acuma pentru acel lucru dar...„cunoasterea greselii este inceputul salvarii„ totusi cred ca daca am trece mai usor cu vederea peste unele lucruri ar fi mai multa armonie si comunitatea ar fi mai restransa.Haideti ca de maine sa fim mai veseli si mai iertatori sa vedem daca ne este mai bine, chiar daca nu sunt eu in masura sa dau sfaturi macar luati in considerare parerea mea.
    Va doresc o seara placuta tuturor :)si pupici de noapte buna.

    scuze pentru off-topic

  • allexxa la 31 August, 2009

    De acord, noapte buna si tie!

  • Simonna la 31 August, 2009

    Am observat si eu replicile mult prea acide ale userului abcd. De fiecare data a comentat in ultimul hal, jignind si luand peste picior persoanele care au avut nenorocul si nesansa de a tasta gresit/ scrie incorect. Daca lumea e proasta si analfabeta cum o faci tu, las-o in plata ei si da dovada ca esti mai desteapta. Ignora. Dar pur si simplu cred ca suferi de lipsa de atentie sau vreo tulburare obsesiv-compulsiva pentru ca altfel nu-mi pot explica comportamentul tau. Asta ti-o zic fara suparare si nu cu intentia de a jigni, ci de a-ti pune un semn de intrebare. Really now, las-o mai moale.

  • Simonna la 31 August, 2009

    Era o maxima latina celebra:
    "Erare humanum est". (banuiesc ca nu ai nevoie de traducere avand in vedere Iq-ul cu care te lauzi).
    Asadar, ca o concluzie: multi gresesc. Asta nu inseamna ca trebuie sa-i menajam, dar nici sa-i tratam ca pe ultimii oameni luandu-i peste picior.
    Intr-adevar, este mare lucru sa fii om, sa-ti pastrezi calmul si sa dai dovada de diplomatie.
    Un analfabet poate fi un om mai mare decat un coleric.

  • allexxa la 31 August, 2009

    Tocmai am parcurs pagina de la konkursul kiss si am observat ca @abcd ti-a raspuns in cateva randuri foarte decent si la obiect. Si nu numai tie, ci si altora. De aceea nu inteleg de ce spui asta : "De fiecare data a comentat in ultimul hal, jignind si luand peste picior " De ce trebuie sa exageram? Seneca avea dreptate, greseala e umana, de aceea nu cred ca e cazul sa exageram si atunci cand nu este cazul. In alta ordine de idei, cred ca deja am exagerat cu totii comentant atitudinea extravaganta a lui @abcd.

  • allexxa la 01 Septembrie, 2009

    comentand

  • Simonna la 01 Septembrie, 2009

    Nu ma refeream la mine, nu am absolut nimic cu userul abcd si nu afirmam ca m-a luat pe mine peste picior. Ci pe cei care au gresit fie la tastat, fie o greseala gramaticala.
    Cred ca nu m-ai inteles corect.

  • allexxa la 01 Septembrie, 2009

    Ok, scuza-ma te rog.

  • carmita la 01 Septembrie, 2009

    <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>
    pentru toti forumistii

  • carmita la 01 Septembrie, 2009

    facusem o dedicatie-dar se pare ca nu-mi da voie.
    [url]<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>[/url]

  • allexxa la 01 Septembrie, 2009

    Frumos.

  • ramo22 la 01 Septembrie, 2009

    foarte frumoase cuvintele... dar ce tot faceai cu alt tab!? :P pup... noapte buna!!!

  • la 01 Septembrie, 2009

    ieri am plecat devreme la nani si mai bine.
    abcd - vad ca ti-ai ridicat o armata in cap.

  • ancasobo la 09 Septembrie, 2009

    De ce se cearta toata lumea pe toate forumurile?
    Ada 90 imi cer scuze,dar nici nu stiu cu ce m-am luat si am uitat :|
    Mii se scuze!

  • ancasobo la 10 Septembrie, 2009

    Am castigat locul 3 :)

  • ionescu_diana la 10 Septembrie, 2009

    ce anume ai castigat ?

  • ionescu_diana la 10 Septembrie, 2009

    "2 x premii surpriza, un inel la ..."-

  • la 10 Septembrie, 2009

    Un ultim detaliu : Locul unul va primi un premiu surpriza mare , cel de pe locul 2 un premiu surpriza mediu iar cel de pe locul trei un inel la alegere de pe site !

  • ionescu_diana la 10 Septembrie, 2009

    Buna seara, eu am castigat si locul unu si locul doi. Premiile le donez unor copii...daca le vor primi si acestia.
    Voi scrie si mail dar ma gandeam sa va anunt asa.
    Seara frumoasa

  • marya_m la 10 Septembrie, 2009

    felicitari Diana pt castig , dar mai ales felicitari pt gestul tau frumos.

  • ancasobo la 12 Septembrie, 2009

    Un inel la alegere de pe site am castigat :)

  • ionescu_diana la 21 Septembrie, 2009

    Postez un email la care nici nu ma stresez sa raspund, un email ce apartine celor care au organizat probabil acest concurs:
    CITESTE!!!
    ...
    From:
    Savuica Lidia [Chat now]
    ...
    View Contact
    To: onlinehaine@ymail.com
    Buna ziua.
    Va anunt ca daca pana pe data de 23.09.2009 ,ora 10:00 nu ne dati comanda pentru ce doriti sa comandati pe voucherul castigat pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> ,voucherul se va pastra si se va darui ca premiu pentru alt concurs.

    Lidia,organizator al blogului <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

    Stimata doamna "Lidia,organizator al blogului ...", calitatea discursului este josnica, nu fac analiza pe text insa daca doreati sa ma informati cu privire la alegerea produselor nu a-ti reusit. Email-ul mi-a parut mai mult o amenintare.
    Doresc sa nu mai primesc email-uri de la pe aceasta adresa.

    Va multumesc,
    O seara frumoasa.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro