Acest concurs a fost publicat pe data de 14 Mai 2010
30 x joc surpriza, 3 x joc de gandire, 3 x  (un tricou personalizat + o rama foto asortata), 7 x set de arta, 3 x cartea "Povesti cu printese", 3 x cartea "Winnie, melcusorul cel grabit", o carte "Povestile domnisoarei Firicel", o carte "Arta pentru copii"

Castiga premii pentru copilul tau

  • Concursul s-a terminat pe 15 Iunie, 2010
  • Tip concurs: castig instant, tragere la sorti
Ce castigi?

30 x joc surpriza, 3 x joc de gandire, 3 x (un tricou personalizat + o rama foto asortata), 7 x set de arta, 3 x cartea "Povesti cu printese", 3 x cartea "Winnie, melcusorul cel grabit", o carte "Povestile domnisoarei Firicel", o carte "Arta pentru copii"

Ce trebuie sa faci?

Atentie: La concurs poate participa orice familie cu copii cu varsta de peste 18 luni din Romania, dar si din afara tarii (premiul insa va fi trimis la o adresa din Romania).

 

  1. Intra in contul tau pe activitaticopii.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Realizeaza impreuna cu copilul un proiect de lucru manual care sa exprime cat mai bine fericirea unui copil + explica cum si de ce proiectul exprima fericirea unui copil.
  3. Posteaza in topicul de pe forumul activitaticopii.ro dedicat concursului 3 poze din momentul crearii si o poza cu rezultatul final + prenumele si varsta copilului. (click aici)

 

Important: Pentru a putea participa trebuie sa ai postate un numar de 10 mesaje pe forumul activitaticopii.ro in momentul in care participi la concurs.

Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro