Acest concurs a fost publicat pe data de 15 Mai 2010
o presa de decupare Sidekick, un perforator Teeny Tiny + 26 forme Alfabet/set, un perforator Pop Up set cu toate formele, un atelier pus la dispozitie de FunScience

Concurs Mai 2010 - Iunie 2010

Castiga premii pentru cei mici

  • Concursul s-a terminat pe 05 Iunie, 2010
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

o presa de decupare Sidekick, un perforator Teeny Tiny + 26 forme Alfabet/set, un perforator Pop Up set cu toate formele, un atelier pus la dispozitie de FunScience

Ce trebuie sa faci?

Atentie: La concurs poate participa orice grupa de copii de gradinita din Romania.

 

  1. Doamna educatoare trebuie sa fie membra a site-ului ActivitatiCopii.ro (daca nu este, se poate inscrie aici);
  2. Se alege un proiect de lucru manual cu tematica 1 Iunie - Ziua Copilului "Copilarie - Bucurie" si se lucreaza cu copiii la grupa. Se vor face poze in momentul creatiei.
  3. Din toate lucrarile executate de copiii din grupa participanta la concurs, doamna educatoare va alege cea mai reusita creatie, o va fotografia* si o va posta in pagina de concurs + numele gradinitei si localitatea, grupa si NUMAI prenumele si vârsta copiilor care au executat lucrarile alese + o descriere amanuntita a materialelor si a procedurii de executare a proiectului.
  4. Se lasa un mesaj pe pagina de concurs de pe site-ul http://educatie.inmures.ro la intrebarea: Doriti ca pagina institutiei de invatamant in care lucrati sa aiba o pagina web in cadrul portalului Educatie.inmures.ro? (click aici)

*Se cer pozele pas cu pas ale lucrarii si o poza cu forma finala.

Nota curenta: 2.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro