Acest concurs a fost publicat pe data de 20 Iulie 2010
100 lei, DVD original romanesc cu filmul Cloverfield + cartea Filmat in Romania – Repertoriul filmelor de fictiune 1911 – 2004 (2 volume), 50 de lei + o carte, DVD original romanesc cu filmul Don Quijote (2 discuri), cartea "Engleza producatorului de film", 
cartea "Boemi sub dictatura", cartea "Un clovn pentru eternitate"

Castiga premii in bani, carti si filme

  • Concursul s-a terminat pe 05 August, 2010
  • Tip concurs: votare, jurizare
Ce castigi?

100 lei, DVD original romanesc cu filmul Cloverfield + cartea Filmat in Romania – Repertoriul filmelor de fictiune 1911 – 2004 (2 volume), 50 de lei + o carte, DVD original romanesc cu filmul Don Quijote (2 discuri), cartea "Engleza producatorului de film", cartea "Boemi sub dictatura", cartea "Un clovn pentru eternitate"

Ce trebuie sa faci?
  1. Trimite la adresa filomeade_viata@yahoo.com, in intervalul 19 – 31 iulie 2010, un mail care sa contina: unul sau maximum 3 postere ale unui film imaginar, realizate de tine din materiale originale + un link spre pagina de concurs + linkuri spre blogurile membrilor juriului.
  2. Invita-ti prietenii sa te voteze*.

 

*Votarea se face prin trimiterea, la adresa filomeade_viata@yahoo.com, intre 1 si 4 august, a unui mail cu link spre posterul dorit (o singura data de la o adresa de mail).

Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro