Acest concurs a fost publicat pe data de 09 Noiembrie 2012
4 x vacanta in Bucovina pentru familie, 6 x masina de copt paine, 10 x tigaie cu strat ceramic, 30 x set de bucatarie sort+manusa+suport oala)

Castiga premii de la Familia Grania

  • Concursul s-a terminat pe 31 Decembrie, 2012
  • Sursa: Pambac.ro
  • Tip concurs: castig instant, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

4 x vacanta in Bucovina pentru familie, 6 x masina de copt paine, 10 x tigaie cu strat ceramic, 30 x set de bucatarie sort+manusa+suport oala)

Ce trebuie sa faci?
  1. Achizitioneaza minim un pachet de GRANIA Faina 000, in perioada 1 noiembrie - 31 decembrie cu insemnele promotionale si verifica direct in pliul de la baza ambalajului daca ai castigat unul din premiile campaniei.
  2. In cazul in care ai gasit pe ambalajul pungii de faina participante la promotie unul din mesajele „Vacanta” sau „Masina paine” sau „Tigaie” sau „Set bucatar”, insotit de codul de securitate, care anunta castigarea unuia din premiile puse in joc, va trebui ca pana pe data de 15.01.2013 inclusiv, sa apelezi organizatorul la numarul de telefon 0720 220 961 sau pe email: office@pambac.ro.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro