Acest concurs a fost publicat pe data de 25 Ianuarie 2010
<p>
	Premii in bani de la KissFM<br />
	</p>

Concurs Ianuarie 2010 - Mai 2010

Castiga peste 100.000 de euro cu KissFM!

  • Concursul s-a terminat pe 02 Mai, 2010
  • Sursa: Kissfm.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

Premii in bani de la KissFM

Ce trebuie sa faci?

Trimite un sms la 0735.600.100 (tarif normal) cu numele, prenumele si orasul in care receptionezi KissFM si raspunde la telefon cand esti sunat de prezentatorii KissFM.
Sau
Completeaza formularul de concurs de pe site-ul kissfm.ro cu numele, prenumele si orasul in care receptionezi KissFM si raspunde la telefon cand esti sunat de prezentatorii KissFM. ( click aici )
Important: Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

*desi concursul nu se desfasoara online, suntem in criza economica, nu vrem sa ratati sansa de a castiga niste bani ;)

Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (39)
  • pescarus la 20 Aprilie, 2010

    Am primit un mesaj de la Kiss Fm cum ca am castigat un tel Nokia N nu stiu cat:))

  • pescarus la 20 Aprilie, 2010

    si 5000 euro:))

  • Ramona13 la 20 Aprilie, 2010

    :)

  • Ramona13 la 20 Aprilie, 2010

    Nu ti-au dat si apartamentul? :)
    E numar de cosmote cumva?

  • Ramona13 la 20 Aprilie, 2010

    Scrie-l aici, sa-l stim si sa ne ferim de amatorii de frauda ...

  • pescarus la 20 Aprilie, 2010

    A mai primit cineva un asemenea mesaj?daca da aveti grija ca e o mare teapa,daca sunati inapoi rasp o cucuoana cica de la Kiss fm,si iti zice ca ai castigat 5000 euro si un tel Nokia,iar ca sa iai premiul iti pune o conditie,ca un 30 de min dupa ce ai term convorbirea sa te duci sa iei o cartela de 20 de euro,apoi sa suni inapoi la ea,sa-i dai serie,nr,cod si apoi TEAPA:)),cica dupa ce dai codul(nu sa incarci cartela pe propriul tel)iti spune ea de la ce sediu sa ridici premiul:))
    Mare e gradina ta ,Doamne!!

  • pescarus la 20 Aprilie, 2010

    0764563694 asta e numarul,feriti-va!!

  • pescarus la 20 Aprilie, 2010

    Un concurs Kiss Fm si Cosmote,premiaza 10 clienti fideli,si m-au nimerit pe mine:))Doamne,dar nu le e frica sa se folosesca de nume precum kiss si cosmote,nu era bn sa ma duc la politie sa o denunt,sa se potolesca?:)))

  • Ramona13 la 20 Aprilie, 2010

    Exact cum intuiam, numar de Cosmote...Mersi de atentionare.

  • pescarus la 20 Aprilie, 2010

    Ai mai patit-o si tu Ramo?Cu placere!

  • Ramona13 la 20 Aprilie, 2010

    Da, mereu primesc mesaje de acest gen...Kiss fm este ceva nou in palmaresul acestor infractori, pana acum erau cu Altex, Cosmote, Coca Cola, etc...De pe acest numar nu am primit inca nimic, dar intotdeauna infractorii folosesc numere din reteaua Cosmote.

  • ccrissy la 20 Aprilie, 2010

    vai, dar astia nu se potolesc cu tepele lor??? Asta cu virgula cartelele este de mult fumata. Si la stiri s-a discutat atat pe tema asta si ei tot nu inceteaza. Tot mai cer omului sa mearga sa cump-ere cartele si sa le dicteze codul???:)) Macar sa vina cu idei noi =))
    @Ramona, mesajul cu Altex l-am citit si eu( dar pe un nr de orange).
    dar sunt caraghiosi de-a binelea. Cine s-a inscris la Kiss Cash nu cred ca nu cunosc regulile acestui concurs, si ei nu trimit mesaj , ci suna! Ufff, pe cine vor ei sa pacaleasca???Pacat de oamenii care cad in plasa lor :(

  • ccrissy la 20 Aprilie, 2010

    ...cumpere

  • Ramona13 la 20 Aprilie, 2010

    Da, si nu sunt putini cei care pica in plasa. Din pacate credulitatea unora e nemasurata si mirajul unui castig facil greu de manevrat...

  • ccrissy la 20 Aprilie, 2010

    saracutii batrani moldoveni! mai mult pe astia ii pacaleau :(( Am vazut la stiri: bietii din toata pensia pe o luna si-au cumparat cartele cu speranta ca vor castiga 1000 de euro sau ce suma era promisa. :( Ce nenorociti!!!
    PS. Apropo de vremea studentiei,eram linistita in biblioteca si-mi faceam un referat si...ring-ring... suna un domn care vorbea tare frumos, elegant si politicos si-mi indruga: ca nr meu de orange a fost ales aleatoriu, ca am castigat o casa :))))))) dar eu trebuie sa ma prezint in brasov cu 1000 de euro, bani care-mi asigura garantat castigul.Si-mi impuia capul: itit dai seama ca merita tu sa vii cu 1000 de euro -cica "si daca ii ceri imprumut"- si primesti o casa( pe care poti s-o vinzi cand vrei tu).Le-am spus ca mie nu-mi suna a bine!Dar adauga:eu sa le spun exact cand pornesc si cand ajung :)))Si-i luam peste picior: adica de ce sa stiti cand pornesc, cand ajung? pt talharie la drumul mare? :)))cred ca vroiau sa stie si traseul =))Bineinteles ca a stiut sa-mi dea raspunsul corect: Nu, pai noi trebuie sa stim cand sa va programam, ca sunt mai multe intalniri bla, bla!!! :))) Ca sa scap de ei, am zis ca vb cu ai mei, ca nu mai inceta cu argumente pro lor :))le-am zis alor mei: uite ce tepari:)) si cand au revenit cu tel, le-am spus clar sa nu mai indrazneasca sa ma sune si sa inceteze cu astfel de escrocherii. Din curiozitate chiar am sunat la Orange la relatii cu clientii si mi-au spus: nici vorba, noi nu facem asa ceva!Nu exista un asemenea concurs sau castig!Le-am dat nr de pe care am fost sunata si cand l-au verificat logic: era de cartela reincarcabila!

  • Ramona13 la 20 Aprilie, 2010

    Da, saracia te face sa fii mai putin precaut si cazi mult mai usor in plasa...

  • Ramona13 la 20 Aprilie, 2010

    Acei batrani cu siguranta aveau pensia mica si traiau de pe o zi pe alta...ptr ei un premiu de 1000 de euro era cu siguranta ceva iesit din comun.

  • kalasnikov1 la 20 Aprilie, 2010

    Astea se intampla pt ca nu exista legi. Cum sa le acorzi asemenea conditii puscariasilor? Sunt multe pers. care recurg la furturi si la tot felul de "afaceri" numai ca sa ajunga dupa gratii. Acolo primesc mancare, tv, cazare gratuita... se distrweaaza pe banii statului si ei nu fac nimic. Daca i-ar pune la niste munci fizicve istovitoare si nu ar mai avea acces la tv si la ce mai au acces acolo, ar scadea si nr. hotilor. Asta ar insemna "incalcarea drepturilor omului". Protejarea infractorilor nu se numeste tot incalcarea drepturilor omului? Nu pt ca cei care dau astfel de legi stiu ca se protejeaza si pe ei ;) Si pt ca faci mizerie primesti o amenda... Cei care sunt amendati, nu mai fac mizerie? Ba da. Daca ar fi, pe langa amenda, si o luna de munca in folosul comunitatii, sa maturi strazile intens circulate, sa aduni gunoaie, s.a. sigur am avea si o tara mai curata... Politicienii nostri tocmai s-au coborat din bananieri... pana o sa ajunga sa gandeasca putin si pt tara...

  • Ramona13 la 20 Aprilie, 2010

    Da, munca in folosul comunitatii este folosita intens in tarile civilizate. Numai ca la noi vor exista mereu "binevoitori" care in schimbul unei spagi vor trece cu vederea chiulul de la asemenea munci... De exemplu venitul minim garantat pe care statul il ofera celor fara niciun venit ar trebui sa fie "platit" de cei care il primesc prin munca in beneficiul comunitatii. Deoarece foarte multi dintre beneficiarii acestui ajutor social sunt de la tara, in special din satele foarte sarace, existand unele in care peste 90% dintre satenii apti de munca il primesc, ar trebui ca satele respective sa straluceasca de curatenie...Ai vazut tu asa ceva? Da de unde...Nimeni nu face nici o munca in folosul societatii, incaseaza banii si gata. Cei care ar tb sa-i controleze inchid ochii in schimbul unei atentii potrivite. Si uite cum ne furam singuri caciula...si ne afundam in minciuna si in mizerie (ca natiune). Din pacate, oricat de trist si dur ar parea, cam asa stau lucrurile....

  • pescarus la 20 Aprilie, 2010

    mare dreptate aveti,si va fi mult mai rau de acum incolo:(,asta e doar inceputul

  • ccrissy la 20 Aprilie, 2010

    @ pescarus Din pacate, da! @ Ramona Oamenii care nu prea au acces la informatii si mass-media, sunt cei mai usor influentabili.
    @kalasnikov. Te contrazic putin chiar am vazut puscariasi pusi la munci fizice: pe un teren dintre 2 blocuri, i-au pus sa-l curete de ambalaje aruncate pe acolo, pet-uri etc, apoi l-au cosit si au intors pamantul cu tarnacopul. Si munceau! :) Imi era mie frica sa trec pe trotuarul alaturat :)))))

  • Ramona13 la 20 Aprilie, 2010

    Munceau ptr ca in acest fel primesc ceva bani (sume mici, e-adevarat), dar mai ales ptr ca fiecare zi de munca inseamna reducerea pedepsei. Ceea ce inseamna ca nu munceau doar de dragul de a munci sau ptr ca ii obliga cineva sa munceasca gratis, scopul, de fapt motivatia lor fiind cu totul alta :)

  • ccrissy la 20 Aprilie, 2010

    Na, acum nu conteaza! Bine ca erau pusi la munca :)

  • clubadym la 14 Iunie, 2010

    Salut si eu am primit marea desemnare pentru 5000 de euro si un telefon fitos!
    Atentie la numarul 0767573021

  • Pyssy la 01 Iulie, 2010

    astazi 1.07.2010 am vb k prietenul la telefon sh mi`a zis k ia dat aia de la kiss fm un msj k a castigat un Nokia N nush cat sh 5.000 Euro...in fine...l`au sunat aia sh ia zis sa cumpere 10 cartele reincarcabile de Cosmote de 20 Euro....au venit aia la el in fata blocului ....ia dat cartelele ...sh el a plecat cu ei ..(cica) la sediul kiss fm...a ajuns akolo sh la care ia zis managerul sa astepte afara pana vine el....Tzeapa!!! a venit sh ia zis sa se duca acasa ca ii trimite ei banii la domiciliu....in fine ....dupaia....a venit aks el,sh la sunat o cucoana de acolo si ia zis sa mai cumpere 3 cartele de 20 Euro .....!!! in TOTAL=14.300 LEI ....Tzeapa de Tzeapa si`a luat ...nu a vrut sa ma asculteeee!!!Astia de la Cosmote,Kiss Fm.....nu trebuie sa dea sms`uri ci sa vina la usa sa`ti spuna ca ai castigat .....SA NU FACETI GRESEALA ASTA !!!...(0767569225) ASTA E NR. DE CARE TREBUIE SA VA FERITI...Acum,prietenul meu ii cauta ca sa ceara despagubiri ....dar nu krd k o sa`i gaseasca...Feriti`va!

  • pescarus la 01 Iulie, 2010

    Pai eu nu v-am anuntat acum ceva timp,exact aceeasi poveste:(

  • Domnitzaralu la 09 Noiembrie, 2010

    Noul numar pentru fraieri (inclusiv eu, recunosc) este 0769759314, mai mult ca sigur o cartela ce nu va mai putea fi urmarita. Eu m am prins abia a jumatatea tzepei, dupa ce am reincarcat deja de 3 mil 2 sute....mesajul suna exact asa cum stim deja toti, am sunat, tipa era extrem de nepoliticoasa ca m am si luat de ea, fiind la birou in agitatie a plecat ca o bezmetica sa incarc. Apoi , avand putin timp, am intrat pe net sa fac niste verificari si mi am dat seama in ce lume de vis traiesc eu :) am primit doua coduri si un cod IBAN de cont la BCR, care urma sa se activeze dupa inca doua reincarari. Deci taza totala pt cei 5000 de euro, plus bonus 100 mil pt k am realizta totul al timp =)) era de 5 reincacari de 20 euro, adik 6 mil. Numarul inca este apelabil, bineinteles pt ca am avut tupeu sa comentez premiul este anulat, dar poate voi sunteti mai inspirati pe moment sa va dati seama ca nume precum cosmote si kiss fm nu deruleaza competitii asa. Succes si inspiratie! Mare grija!

  • BlackMoon la 13 Mai, 2011

    Am primit si eu un astfel de sms de pe nr.de cosmote
    Nr.de pe care am primit sms
    este 0767935806

  • lied la 05 Octombrie, 2011

    Buna seara!
    Am primit si eu in seara asta un telefon de la o d-na care mi-a spus ca sunt castigatoarea sumei de 6500 euro si a unui telefon Nokia.
    Premiul trebuie ridicat din Bucuresti, bulevardul M. Kogalniceanu, nr. 53, sector 5 sau coletul va fi adus la adresa de catre un curier.
    Mai mentiona ca lista castigatorilor va aparea a doua zi in ziarul Libertatea.
    Cand i-am spus ca sunt sceptica, mi-a vorbit pe un ton grav ca premiul se va reporta la un alt abonat RDS, ales aleatoriu din baza de data.

  • gabrielamoca la 05 Octombrie, 2011

    kissfm nu face asa ceva....eu am numai cuvinte de lauda pt ei......si ca sa crezi ca tb sa cumperi ceva ca sa iti ridici premiul( cartele?!) asta nu denota decat inocenta unora.....deschideti ochii, doar atat!!!!

  • IoanaEmi la 11 Octombrie, 2011

    Am primit acu' juma' de ora si am sunat sa vad ce si cum..si cica as fi castigat 6700 de euro si un nokia X6.Am sunat sa verific si cand mi-a zis de 20 de euro de reincarcare pt ei mi s-a inchis telu :))Nici telu nu a spuortat ce debita duduia aia :))

  • ccrissy la 11 Octombrie, 2011

    M-am enervat! Si de ce naiba nu sunati la relatii cu clientii sa raportati acet numar? Sa-l inchida! Eu cand am primit un mesaj de genul, imediat sunam ca sa nu se tepuiasca cei ce sunt naivi si-l inchideau. Mi s-a intamplat de vreo 3 ori si am sunat de fiecare data, apoi au luat masuri. Ultima data tin minte ca asa fara sens era scris, nu mai vorbesc de greseli gramaticale cu duiumul. Sfatul meu e sa sunati si sa raportati, nu doar sfatuiti lumea sa nu raspunda.

  • danutza94 la 17 Octombrie, 2011

    numarul 0784437189 este al aceleasi tipe care pretinde ca e de la Kiss Fm.Baga aceasi placa cu reincarcarea de 20 euro! Aveti grija!

  • alexandrul la 09 Februarie, 2012

    Si eu am primit msj si am si vb cu cucoana aia imi zicea de suma de 7000 euro si Nokia N9 :))) . Feritiva si de numerele 0786461640 si 078640234 !!!

  • burete la 19 Februarie, 2012

    >KISS-FM< Radio KISS-FM va ofera un premiu de 7000 euro si un telefon NOKIA N9.Pentru informatii de ridicare a premiului apelati un operator: Tel:0786460234 (Eu am sa sun sa raportez acest nr. feriti-va de astfel de msj)

  • cobra la 21 Mai, 2012

    si eu am primit un sms ca am castigat 7000de euro si un nokia feritiva de numaru 0761239280

  • london la 03 Decembrie, 2012

    numarul suspect:0763/334829 ,am primit si eu mesaj ca as fi castigat 7000 euro si un telefon N9.

  • Gratian68 la 19 Februarie, 2013

    Atentie la nr de telefon 0763334829 anunta ca in numele KISS FM am castigat 7000 de euro si un telefon NOKIA N9. Trebuie bannat si blocat acest numar la COSMOTE.

  • Gratian68 la 19 Februarie, 2013

    Ma sunat cu tupeu o cucoana cu numele DIANA de la nr de telefon 0760932625 atentie la cea ce cere COCOANA!!! Nu raspundeti la solicitarile acesteia. Este in legatura cu nr 0763334829.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro