Acest concurs a fost publicat pe data de 13 Septembrie 2013
1 x perechea ta preferata de ghete Matar

Concurs Matar.ro Septembrie 2013

Castiga perechea ta preferata de ghete Matar

  • Concursul s-a terminat pe 23 Septembrie, 2013
  • Sursa: Facebook.com
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

1 x perechea ta preferata de ghete Matar

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau de Facebook + devino fan Matar.ro (daca nu esti deja).
  2. Lasa un comentariu la postul de concurs de pe Facebook Matar.ro cu linkul catre perechea ta preferata de ghete Matar.ro.
Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (5)
  • pollet_a la 14 Septembrie, 2013

    Bun gasit.
    Noua ....fata, ca sa zic asa, a site-ului, este.....sa zicem ca , buna. Trebuie doar sa ma obisnuiesc. Parca era mai simplu inainte.

  • konklady la 17 Septembrie, 2013

    Bună pollet_a,

    Site-ul ar trebui să se încarce acum mult mai repede, să fie ușor de navigat și pe mobil și mai aerisit. Am încercat să păstrăm pe cât posibil aceeași structură :)

    În plus, am introdus tag-urile ca să puteți găsi mai ușor concursuri similare sau premiile care vă interesează.

    Dacă e ceva ce nu merge sau crezi că merge îmbunătățit, nu ezita să ne scrii!

    Succes!

  • ccrissy la 17 Septembrie, 2013

    Ah, parcă și mie îmi plăcea mai mult înainte! Așa clasic cum era, era mai bine! Sau poate e obișnuința noastră de ani de zile. Daaa, cu obișnuință sau nu, cel dinainte îmi place, nu această față :(

  • kalasnikov1 la 19 Septembrie, 2013

    Cristina, orice varianta care vine dupa o varianta mai veche, ar trebui sa fie te bucure pt. ca se numeste "new" :)) Mie imi plac tare mult produsele care isi schimba ambalajul si care sunt promovate ca produse noi :)) Sincer, nu iti place ca adisparut mesajul ala "in curand:forum, mesagerie privata si mai ce era acolo? :)) Dupa ce l-au pastrat acolo zeci de ani, a disparut si mesajul si forumul :))) Inca o faza tare: la profil ai niste linkuri care ar trebui sa te duca spre ceva si care te duc catre o pagina goala :))) De ex., daca vrei sa iti schimbi parola, trebuie sa iti scrii noua parola cu carioca sau un cui pe monitor :))
    Intre timp, am vazut ca apare si: "Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro". :))) Eu declar pe proprie raspundere ca nu am citit regulamentul pt. ca nu exista niciun link care sa te duca spre regulament :D

  • ccrissy la 19 Septembrie, 2013

    MIE NU-MI PLACE, Cornel!!! De felul meu sunt conservatoare...cand mă obisnuiesc cu ceva e greu cu altceva. Nu contest, accept si noul, dar acest ”nou” pur si simplu nu-mi place.
    Dar tu client vechi, :))))) cunoști termenii si condițiile de la vechiul site....care erau postate sub căsuța cu comentariul. Ah, dar nu-s de-acord cu tine într-o chestie...mai jos pe gri este o rubrică Termeni și condiții. Click acolo și-s stipulate condițiile de utilizare a site-ului....așa că nu fi cârcotaș pe degeaba :)) Forumul nu prea era utilizat, în ziua de azi n-avem timp de toate, abia avem timp pt noi, pt odihnă, pt toate lucrurile cotidiene. Eu vreau vechiul konkurs :(( ....acum arata ca si site-ul concurent concursuri online sau biz....cam așa cu atâta albastru!Negru, gri, galben...vreau din nou

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro