Acest concurs a fost publicat pe data de 08 Septembrie 2009
<p>
	O vacanta pentru doua persoane la Universal Theme Park din Florida, 30 x camera foto Canon Power;</p>

Concurs Septembrie 2009 - Octombrie 2009

Castiga o vacanta pentru doua persoane la Universal Theme Park din Florida

  • Concursul s-a terminat pe 18 Octombrie, 2009
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

O vacanta pentru doua persoane la Universal Theme Park din Florida, 30 x camera foto Canon Power;

Ce trebuie sa faci?
  1. Urmareste Universal Channel si afla indiciul difuzat in fiecare seara, intre 18.00 si 00.00.
  2. In fiecare saptamana va fi difuzat un alt indiciu timp de 6 saptamani. Trimite-le pe toate 6 prin SMS la 1847 (tarif normal, numar disponibil in retelele Cosmote, Orange si Vodafone) si intra in cursa pentru marele premiu.

Important: Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.7
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (59)
  • simonadia2009 la 08 Septembrie, 2009

    eu cred ca este bine ce faceti voi acum

  • sebi_bad la 08 Septembrie, 2009

    ditamai tzeapa! bagati bani in sms, sa faca fundu' mare astia cu telefonia!

  • konkurs la 08 Septembrie, 2009

    Ai vreo dovada ca acest concurs este o "ditamai teapa"? Daca da, te rugam sa o postezi aici, daca nu, te rugam sa te abtii de la acuzatii nefondate.

    Multumim

  • potpal la 08 Septembrie, 2009

    Se trimite doar un SMS=0,05 centi=21 bani.Ti se pare mult ?Problema e ca trebuie sa urmaresti canalul TV zilnic,6 saptamani,intre 18-00,pt. a gasi indiciul zilnic.

  • Poisoned la 08 Septembrie, 2009

    adica sa stai 6 ore pe zi,zilnic? nashpa...

  • ramo22 la 08 Septembrie, 2009

    programul asta are sigla in dreapta sus planeta noastra rosie si scrie universal pe ea??? ca asa am un program... dar nu stiu daca e universal channel

  • la 08 Septembrie, 2009

    ramo22, click pe participica acum si e sus in partea stg sigla.
    - da, ala e.

  • contele la 08 Septembrie, 2009

    lasati gargara ... mai bine spuneti care e parola saptamana asta ;)

  • kiki78 la 08 Septembrie, 2009

    Cred ca cei care sunt abonati Rds au acest program.Eu am Upc si nu l-am gasit in grila.

  • mikutza_ioana la 08 Septembrie, 2009

    nici eu nu l-am gasit...:|

  • daniian la 08 Septembrie, 2009

    eu am dolce si il am. dar abia am aflat de concurs, asa ca nu va pot spune parola

  • Raammoonnaa la 09 Septembrie, 2009

    Altruismul prost inteles dauneaza grav sanatatii :) Asa ar trebui sa sune un ipotetic slogan care sa se potriveasca acestui concurs. Pe scurt, nu sunt de acord sa postam aici parolele acestui concurs. Este ptr prima data cand vad astfel lucrurile. Daca ar avea acces la ea numai cei care posteaza curent, care ajuta, care ofera informatii, sau care doar isi dau cu parerea, se bucura de un premiu castigat, se intereseaza de un amanunt cat de mic, etc, totul ar fi extraordinar. Eu cu manuta mea as posta-o in secunda unu dupa ce as afla-o. Dar sunt prea multi cei care nu posteaza, stau in umbra, se servesc din informatii, parole, raspunsuri, etc...gratis. Aici gasesc explicatii, liste de castigatori, parole, raspunsuri, etc...E simplu sa nu faci nimic, dar sa te servesti. Ei sunt cei multi, nu noi cei care facem agitatie pe site. Nu se sinchisesc sa miste un deget, poate nici cont nu au, dar ne viziteaza zilnic si profita de munca altora. Si de ce n-ar face-o? Ei stiu ca aici desyre va posta intotdeauna cat de multi castigatori gaseste. Sau @cornelb va posta link-uri utile sau explicatii mai speciale. Din comentariile postate de @karmen,@carmita,@etc, etc etc etc...(va stiti voi care sunteti, as ocupa prea mult spatiu sa va scriu pe toti.)poti afla multe..ei stau pititi si profita. Pot s-o faca in continuare, dar la celelalte concursuri, nu siu la acesta. Aceste parole nu ar trebui sa le poata servi la taraba. 99% doar se autoservesc, 1% fac munca de salahor. De aceea mi-am schimbat opinia. Si postarea parolei aici nu mi se pare deloc o idee buna. Stiu ca este egoism, dar chiar si un anumit tip de egoism este ok uneori. Nu se poate ca 99 sa traiasca din "munca" unuia singur. Este parerea mea din acest moment, strict legata de acest concurs. Puteti fi/sau nu de acord cu ea (probabil mai degraba nu...). dar , repet, chiar si altruismul are o limita, ptr ca la un moment dat este prost inteles. Chiar si numai 1000 de persoane daca ar avea acces la parola exclusiv de aici ar insemna ca in final numarul de sms-uri trimise la concurs sa fie cu multe zeci de mii mai mare decat daca parolele nu ar putea figasite aici. Iar sansele noastre ar deveni zero barat. Asta este...Bafta prietenilor de pe acest site.

  • Carbit la 09 Septembrie, 2009

    Mai exista si varianta inregistrarii perioadei respective...

  • la 09 Septembrie, 2009

    Ai dreptate. Nu m-am asteptat ca dintr-o "comunitate" de aproape 10.000 de oameni sa nu stie nimeni parola (nu ma refer la cei care posteaza comentarii frecvent pe site). Eu nu prind postul respectiv si mi-ar folosi sa aflu parola, dar... Pe la sectiunea "te votam" apar nume care nu au facut niciun comentariu pe site (nu ma refer la cei noi, sunt pers. care au trimis cerei in luna aprilie...), si pe forum apar pers. care nu au postat niciun comentariu, dar posteaza numai pt. ca au nevoie de voturi. Mai sunt unele pers. care gasesc concursurile pe alte site-uri de concursuri si le recomanda numai pt. ca nu se descurca de acolo... mai sunt unii care se inscriu la diferite concursuri cu votare si trimit cereri de votare si fara sa recomande concursul aici (nu inteleg de ce le accepta @konkurs aici... mi se pare ca suntem luati de fraieri pt asa ceva) Cred ca si eu o sa urmez sfatul tau... nu are rost sa imi pierd timpul cu comentarii pe site si cand am nevoie de ajutor...

    Prinzi postul respectiv de televiziune? Daca da, imi poti trimite si mie parola daca iti trimit adresa de e-mail? Multumesc

  • Raammoonnaa la 09 Septembrie, 2009

    da-mi adresa de mail

  • Raammoonnaa la 09 Septembrie, 2009

    O precizare : eu nu am spus sa nu mai postam, sa nu mai comentam, sa nu mai facem schimb de informatii, etc. Daca ar fi asa acest site si-ar pierde complet farmecul. M-am referit strict la acest concurs cu un premiu foarte important tocmai pentru ca am observat ca nimeni nu se sinchiseste sa posteze parola. De aceea, insist : NU POSTATI PAROLA

  • Raammoonnaa la 09 Septembrie, 2009

    O precizare : eu nu am spus sa nu mai postam, sa nu mai comentam, sa nu mai facem schimb de informatii, etc. Daca ar fi asa acest site si-ar pierde complet farmecul. M-am referit strict la acest concurs cu un premiu foarte important tocmai pentru ca am observat ca nimeni nu se sinchiseste sa posteze parola. De aceea, insist : NU POSTATI PAROLA

  • Raammoonnaa la 09 Septembrie, 2009

    ...sa fie la dicretia celor multi care stiu doar sa prifite de ajutorul altora, dar nu misca vreun deget pentru ajutorul celorlalti, sau pentru atmosfera de pe site, etc.

  • la 09 Septembrie, 2009

    O sa ti-o trimita @Konkurs.. posibil sa dureze putin

  • Raammoonnaa la 09 Septembrie, 2009

    Ok

  • allexxa la 10 Septembrie, 2009

    Ai dreptate in chestiunuea cu cererile de votare. Uite, de pilda, in dimineata asta am gasit sectiunea respectiva de pe forum invadata de @krystyana84 care tinteste banii de la proges si cere de zor voturi desi nu a postat nici macar un mesaj pe paginile concursurilor. Din alt comentariu al tau am inteles ca aceasta @krystyana84 are legatura cu Postolachi. Ne explici si noua, sa stim cum stau lucrurile? Cine este @krystyana84 si ce leg are cu Postolachi? Ms.

  • crazykiller la 10 Septembrie, 2009

    nu oferiti voturi tuturor fara sa stiti nimic despre acea persoana... macar sa aiba vechime pe konkurs.ro sau sa o cunoasteti de undeva... altfel premiul vostru se poate duce la niste indivizi/de dubiosi/oase din prea multa generozitate.

  • krystyana84 la 11 Septembrie, 2009

  • Raammoonnaa la 11 Septembrie, 2009

    ...ai primit?

  • mirela24 la 12 Septembrie, 2009

    La tragerea la sorti saptamanala vor fi incluse toate participarile corecte inscrise in saptamana precedenta de promotie, iar tragerile la sorti saptamanale vor avea loc in fiecare zi de luni la ora 10:00 in datele de:

    14 Septembrie 2009

    21 Septembrie 2009

    28 Septembrie 2009

    5 Octombrie 2009

    12 Octombrie 2009

    19 Octombrie 2009

  • dolphin la 15 Septembrie, 2009

    Eu ma uit destul de des pe postul asta, pt ca dau seriale dragute ("Monk", "Verdict: crima" etc)si filme de calitate. Saptamina trecuta nu am apucat sa ma uit decat sambata si aproape in fiecare pauza publicitara dadeau indiciul, asa ca nu trebuie sa stai cu okii in tv toata seara. Nu stiu indiciul de saptamana asta, cel de saptamana trecuta era chiar titlul serialului care apare si in imaginea concursului: Californication. Pe undeva, dau dreptate celor care spun ca aici sunt prea multi profitori, dar sunt si persoane care, din cauza providerului, nu au acces la acest post. Eu am dat de el intamplator, dand un search, habar n-aveam ca RDS il are in grila.

  • Raammoonnaa la 15 Septembrie, 2009

    Cei care nu au acces la postul respectiv din cauza providerului vor gasi cu siguranta raspunsul de la terti. Crede-ma ca profitorii care vor orice raspuns de pomana, fara sa depuna vreun efort, sunt incomparabil mai multi decat cei dintai. Practic acest site este frecventat zilnic de cel putin 1000 de persoane, iar dintre acestea posteaza, comenteaza maximum cateva zeci pe zi, in general aceleasi. Restul doar privesc, se infrupta si trec mai departe. Ti se pare corect sa se intample la nesfarsit acest lucru? Cred ca o exceptie este binevenita si nu face rau nimanui. Dimpotriva. / Iti doresc bafta!

  • englezu la 15 Septembrie, 2009

    Ieri, 14 sept, am trimis mesajul pt. a lua parte la concurs, insa nu am mai primit confirmarea. Am repetat mesajul si iar a fost degeaba. Nu este normal sa dau mesaje in retea -Orange- aiurea, cand vorbim despre un concurs. Va rog frumos sa rezolvati repede, nici dvs. nu va place sa aruncati banii pe geam.

  • dolphin la 15 Septembrie, 2009

    Nici eu nu scriu zilnic aici, decat rar, atunci cand am ceva de spus. Nu trebuie sa scrii zilnic ca sa pari mai activ decat altii. Da, probabil ca-s multi profitori, cand e vb de concursuri cu indicii. Asta iarna a fost un concurs cu indicii zilnice, la Magic FM, unde premiul era f consistent, un apartament. Mi-a placut cum se intrajutorau oamenii, cum dadeau indiciile, in ideea ca daca e sa castige careva, asa ii e sortit, nu pt ca stai mereu cu urechea pe radio. Eu am asculat radioul si am avut toate indiciile, mai ales ca in ultima zi, la diverse ore, au repetat toate raspunsurile. Nu stiu daca cea care a castigat intra aici...nu a scris nimeni "eu am castigat", deci probabil ca a ascultat postul singura si si-a notat indiciile. Daca e sa castigi, castigi, daca nu, nu!

  • dolphin la 16 Septembrie, 2009

    In seara asta am aflat indiciul de saptamana asta...e vb tot d numele unui serial difuzat de ei, d comedie... Nu dau mura in gura, dar nu ma pot abtine sa tin doar pt mine raspunsul. E simplu d aflat daca s intra p site-ul postului, la "seriale". ;)

  • allexxa la 16 Septembrie, 2009

    Ai spus destul, crede-ma :) Sa nu exageram si sa lasam lumea sa mai si munceasca :) Multa bafta tuturor!

  • dolphin la 21 Septembrie, 2009

    E o capitala europeana, unde-s multi romani si de unde au venit stramosii nostri. ;)

  • mirela24 la 22 Septembrie, 2009

    Vad ca ramona si alexa si-au racit "gura" degeaba aici.Nu prea ai inteles nimic din ce au zis ele mai sus.:)

  • dolphin la 22 Septembrie, 2009

    Ba am inteles, dar nu pot sa nu ajut un pic lumea. Nu dau direct informatia, mura-n gura, ci niste indicii care sa duca la un raspuns corect. Asa impac si capra si varza. ;)

  • ktalin la 29 Septembrie, 2009

    stie cineva indiciul de saptamana sta, nu de alta dar nu prind programul :|

  • milu la 29 Septembrie, 2009

    Citeste comentariile de mai sus, o sa vezi ca nimeni nu va spune indiciul;)

  • ktalin la 29 Septembrie, 2009

    da, ar fii interesant sa castige cineva si sa nu poata sa mearga ca nu are viza, ar trebuii facuta o distictie totusi ...

  • cristiangavrilas la 13 Octombrie, 2009

    Un indiciu, ceva?

  • daniian la 13 Octombrie, 2009

    http: //daniian. bloguri. myjob. ro/

  • Kity la 13 Octombrie, 2009

    Esti libera sa faci ce vrei, cu siguranta. Inclusiv reclama la blog contra parola. Nu te supara, dar foarte urat din partea ta.

  • daniian la 13 Octombrie, 2009

    stai linistita, ca sunt multi care stiu de el. si am postat raspunsurile mai multor concursuri dar am sters posturile. reclama nu am de ce sa ii fac pentru ca nu castig nimic. si apoi, una e sa nu dai un raspuns la o intrebare al carui raspuns il gasesti pe internet si poti cauta si singur, si alta este sa dai un raspuns pe care doar cativa il pot afla. asa ca va doresc bafta!

  • Kity la 13 Octombrie, 2009

    Cand cineva vrea cu tot dinadinsul sa demonstreze ca nu da doi bani pe opinia altora face exact ceea ce faci tu. Tu care, ostentativ, ai postat, pe un alt site de concursuri, parola acestui concurs inca din prima saptamana. Repet, esti libera sa faci acest lucru, dar o persoana care vrea sa iasa in evidenta in acest fel nu imi atrage MIE simpatia. Ce conteaza ca tu nu dai nici doi bani pe simpatia mea :) ? Este parerea mea si am tot dreptul sa o expun, la fel ca oricare alt membru al acestei komunitati.

  • rusen_maria la 13 Octombrie, 2009

    nici nu am zis altceva. si nici nu vreau simpatia cuiva. din cauza acestei "simpatii" pe care am obtinut-o aici sau in alte parti nu particip la concursuri cu votare, de exemplu, pentru ca nu sunt "simpatizata". la ultimul concurs cu votare la care m-am inscris m-am retras fosrte repede din cauza voturilor din "simpatie" pe care le-am primit. adica ffff si extrem de putine voturi.

  • Kity la 13 Octombrie, 2009

    :)))
    Dubla personalitate? :)

  • Kity la 13 Octombrie, 2009

    Te referi la concursul de pe bebemagia cu siguranta. Imi amintesc de baietelul si (parca) si fetita ta ...Am si postat pe pagina respectiva de pe forum pentru ca imi era clar nu mai stiu ce.
    Nu poti avea pretentia sa te voteze lumea cand tu niciodata nu faci acest lucru dezinteresat. Nici macar Carmita care voteaza aproape intodeauna pe toata lumea nu a fost ajutata atunci cand a avut nevoie. Oricum, cine vrea sa ofere un ajutor o face pur si simplu, nu ptr a obtine ceva la schimb sau pentru a-si asigura o viitoare contrapartida.
    E o contradictie in ceea ce spui si faci : de ce oferi parola ajutandu-i in acest fel pe altii si micsorandu-ti sansele de castig? Raspuns : pentru ca vrei sa demonstrezi ceva iti place sa inoti contra curentului.
    Ce sa spun...navigare placuta!
    Iti doresc mult succes la concursuri.

  • rusen_maria la 13 Octombrie, 2009

    te rog sa intrebi in comunitate. eu intotdeauna am dat voturi. chiar si acum am o lista de mess ffff mare si dau votrui dezinteresat. te rog sa o intrebi pe carmita sau pe milu, sau pe karmen sau pe oricine vrei tu. o sa afli ca dau mereu voturi. si culmea, eu intru in lista mea de mess si le cer link-urile.

  • karmen la 13 Octombrie, 2009

    Da asa e, eu am primit foarte multe voturi de la daniian si pt asta ii multumesc :)

  • rusen_maria la 13 Octombrie, 2009

    da. eu sunt. pentru ca din greseala, la inceputul www. konkurs. ro mi-am facut un cont si nu mai stiam parola. apoi mi-am facut un alt cont si mi-ai recuperat si cealalta parola. si am mai anuntat prin paginile astea, pe aici, undeva la inceput ca tot eu sunt.

  • gabis la 13 Octombrie, 2009

    O am pe Loredana in lista de messinger si pe mine, personal m-a ajutat intotdeuana cand am avut nevoie...

  • erikamirel la 13 Octombrie, 2009

    Pe Loredana o am in lista si sunt foarte multumita de ea. Indiferent ce spuneti despre ea. Ma voteaza de fiecare data fara sa-i cer/

  • daniian la 13 Octombrie, 2009

    cred ca milu, desyre, si inca vreo cativa veterani isi aduc aminte

  • Kity la 13 Octombrie, 2009

    Nu aveam indoieli ca ai ajutat persoane cunoscute, persoane pe care le ai in lista de mess, cu care comunici, etc. Si te felicit pentru asta. Nu la asta ma refeream. Cred ca ai inteles inca de la inceput foarte bine ce anume am vrut sa spun. Si nu are sens sa continuam polemica.
    Parerea mea este ca ai vruit neaparat sa demonstrezi celor care au si-au exprimat opinia ca nu e bine sa se ofere parolele acestui concurs ca nu dai doi bani pe opnia lor si ostentativ ai oferit-o inca de la inceput. Nu ai cum sa contesti asta, nu vreau sa ma cert cu tine, dar nu imi schimb opinia. E dreptul tau sa faci acest lucru si al meu sa constat ceea ce ai facut.
    Sfarsitul povestii.

  • Kity la 13 Octombrie, 2009

    Vad ca ai mobilizat lumea de pe mess sa-ti sara in ajutor. Ma bucur ca ai prieteni atat de saritori.

  • dolphin la 15 Octombrie, 2009

    ...pt ce? Un pic de altruism intr-o lume egoista sperie, deranjeaza??? "Hai sa nu dam indiciile, ca ne micsoram sansele!" e o prostie, iertati-ma...daca e sa castigi, castigi oricati participanti ar fi!

  • daniian la 15 Octombrie, 2009

    multumesc

  • Kity la 15 Octombrie, 2009

    Eu am convingerea ca, spre deosebire de alte persoane, tu stii exact la ce anume s-au referit cei care nu au fost de acord cu postarea parolelor(inclusiv eu). Am convingerea ca, repet, spre deosebire de alte persoane, tu ai facut acest lucru din simplu altruism. Dar pana si altruismul trebuie bine temperat pentru ca el nu ajunge intotdeauna in ograda unui receptor valid.
    Bafta!

  • elilavi la 15 Octombrie, 2009

    sincer, in fiecare zi incerc sa aflu parola, dau pe canalul respectiv, dar nu apuc sa stau decat 3-4 secunde ca vine fetita mea de 1 an si 7 luni si ma ia de mana sa ne jucam, sau cine stie.....deci, desi am incercat chiar nu reusesc sa gasesc parola asta, nu am timp, nu e rea vointa... dar... oricum, daca cineva vrea sa-mi lase parola, adresa mea de mail este elilavi24@yahoo.com. va multumesc mult si va pupic

  • elilavi la 15 Octombrie, 2009

    mersi mult!

  • dolphin la 15 Octombrie, 2009

    E ultima saptamina a concursului. Fiecare cu sansa lui...daca va fi careva de p-aici, cu atit mai bine. Bafta tuturor!!! Eu nu am vazut indiciul de saptamina asta...dar mai e timp. :)

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro