Acest concurs a fost publicat pe data de 19 Februarie 2015
1 x vacanta la Valea Doftanei, 5 x set cosmetice Yves Rocher

Castiga o vacanta la Valea Doftanei si 5 seturi cosmetice Yves Rocher

  • Concursul s-a terminat pe 05 Martie, 2015
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

1 x vacanta la Valea Doftanei, 5 x set cosmetice Yves Rocher

Ce trebuie sa faci?

Spune în câteva fraze de ce vrei sa-ti petreci ziua Dragostei alaturi de el/ea si trimite-le împreuna cu 1-2 fotografii si cu datele de contact, cu mentiunea Concurs de Dragobete, pe adresa de e-mail concurs@adevarulholding.ro pâna la data de 5 martie 2015.

Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (2)

  • konkuser124530 la 25 Februarie, 2015

    Ziua Dragostei în România reprezintă emblema civilizatiei si culturii românesti.Dragostea reprezintă stâlpul unității într-o familie si perpetueaza prin copii nostri frumusetea sufleteasca,inteligenta si spiritual creator.Doresc sa-mi sărbătoresc acesta zi pentru ca simt ca relația mea cu soțul meu se va revigora.

  • konkuser124322 la 03 Martie, 2015

    Cautam operatori calculator pentru publicitate anunturi ,viitoare proprie afacere,persoane serioase, care sa aiba vointa si rabdare Nu este necesara experienta, instruire gratuita oferita sub forma de 12 lectii zilnice prin email,program part time sau full time de acasa dupa preferinta,cistig nelimitat!Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice si ofera incheierea unui contract legal care sa va ofere siguranta dorita! mircea.elena@gmail.com

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro