Acest concurs a fost publicat pe data de 25 Iunie 2015
1 x Excursie Palma de Mallorca sau Antalya, 6 x Bicicleta Romet SYMFONIA bej/Romet CAMEO 3 Rosu, 12 x Voucher Optiplaza de 500 ron, 42 x Set produse protectie solara Garnier

Castiga o vacanta la Palma de Mallorca sau in Antalya ori alte zeci de premii

  • Concursul s-a terminat pe 02 August, 2015
  • Sursa: Activia.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x Excursie Palma de Mallorca sau Antalya, 6 x Bicicleta Romet SYMFONIA bej/Romet CAMEO 3 Rosu, 12 x Voucher Optiplaza de 500 ron, 42 x Set produse protectie solara Garnier

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza minim un produs Activia participant la promotie si voteaza gustul preferat al verii + completeaza formularul de concurs de pe activia.ro cu datele tale de contact + numarul bonului fiscal.

SAU

Achizitioneaza minim un produs Activia participant la promotie si voteaza gustul preferat al verii + completeaza formularul de concurs de pe activia.ro cu datele tale de contact si numarul bonului fiscal + incarca o poza de vara.

SAU 

Trimite prin SMS la 1874 (numar cu tarif normal) numarul bonului fiscal si votul tau. (ex: numarul de bon fiscal impreuna cu cuvantul „rosu” pentru cazul in care votul merge catre sortimentul Activia „pepene rosu” si cuvantul „galben” pentru cazul in care votul merge catre sortimentul Activia „ananas/pina colada”). 

Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro