Acest concurs a fost publicat pe data de 02 Septembrie 2019
1 x Sejur pentru 2 persoane in Cornwall + tur al celor mai populare locuri in care a fost filmat serialul Poldark, 3 x Canapea perfecta pentru seri romantice, 1 x Lectii calarie - 10 ore de lectii calarie pentru
incepatori

Castiga o vacanta englezeasca in tara lui Poldark, o canapea perfecta pentru seri romantice sau lectii de calarie

  • Concursul s-a terminat pe 06 Septembrie, 2019
  • Sursa: Telekom.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x Sejur pentru 2 persoane in Cornwall + tur al celor mai populare locuri in care a fost filmat serialul Poldark, 3 x Canapea perfecta pentru seri romantice, 1 x Lectii calarie - 10 ore de lectii calarie pentru incepatori

Ce trebuie sa faci?
  1. Achizitioneaza online sau reînnoieste un abonament de televiziune interactiva de la Telekom – Televiziune M / Televiziune L (indiferent daca ai sau nu alte servicii de la Telekom).
  2. Creeaza-ti un cont in MyAccount si personalizeaza-l cu codul de abonat obtinut in urma instalarii si activarii serviciilor achizitionate + logheaza-te pe www.telekomtv.ro, exclusiv in perioada campaniei, cu adresa de e-mail a contului MyAccount sau adresa asociata aliasului creat in contul MyAccount.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro