Acest concurs a fost publicat pe data de 29 Mai 2023
1 x trusa de coafat cu aer cald Dyson HS05 Airwrap Complete, 3 x uscator de par Philips DryCare Prestige HP8281, 10 x set cu produse Wash & Go

Concurs Sarantis Romania Mai 2023

Castiga o trusa de coafat Dyson HS05 Airwrap Complete

  • Concursul s-a terminat pe 30 Mai, 2023
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x trusa de coafat cu aer cald Dyson HS05 Airwrap Complete, 3 x uscator de par Philips DryCare Prestige HP8281, 10 x set cu produse Wash & Go

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza oricare doua produse Wash & Go din magazinele Carrefour, înscrie bonul fiscal împreuna cu datele personale în formularul de concurs de pe frumuseteaparului.ro sau trimite SMS la numarul 1846 cu textul "Wash" urmat de numarul bonului fiscal.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.4
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • Savannah la 30 Mai, 2023

    Si anul trecut in vara au avut concurs cu premii, inclusiv un premiu in voucher de călătorie. Cred ca intram zilnic sa vad castigatorii, duoa terminarea promoției. Sanchi. Niciodată nu au fost afișați, am ramas uitandu-ma la site, pana când într-o buna zi acesta a fost deconectat de la server si pa pa. Le-am scris pe Instagram, pe Facebook, la relatii cu clienții, nu am primit niciun răspuns, ignore total.
    Dragilor stink&go: sa dea Dumnezeu sa va cada tot parul din cap si sa va umpleți de toate bubele scarboase posibile. Sa aveti parte de atata sănătate cata cinste este in concursurilor voastre. Amin.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro