Acest concurs a fost publicat pe data de 10 Aprilie 2012
1 x tableta Prestigio Multipad, 100 x tricou Lumea Auto

Castiga o tableta Prestigio Multipad sau unul dintre cele 100 de tricouri Lumea Auto

  • Concursul s-a terminat pe 06 Mai, 2012
  • Sursa: Lumea-auto.ro
  • Tip concurs: castig instant, jurizare
Ce castigi?

1 x tableta Prestigio Multipad, 100 x tricou Lumea Auto

Ce trebuie sa faci?
  1. Scrie pe blogul tau un articol sau mai multe in care sa povestesti o experienta personala sau o intamplare legata de masina ta sau ca pasageri intr-o calatorie sau pur si simplu despre trafic. Include in articolul tau un link catre pagina concursului (http://lumea-auto.ro/stiri-lumea-auto/concurs-pentru-bloggeri-8) si unul catre lumea-auto.ro cu unul dintre titlurile: “piese auto“, “magazin piese auto“, “piese auto online“, “piese auto noi“ + posteaza mesajul urmator cu link catre site in articolele tale "Lumea Auto iti face plinul lunar! Cumpara orice produs si esti inscris automat in campanie! Campania se deruleaza lunar si castigatorul este extras lunar pe data de 1 a fiecarei luni."
  2. Completeaza formularul de pe pagina de concurs lumea-auto.ro si trimite link-ul articolulului intr-un mesaj la adresa de e-mail office@lumea-auto.ro.
Nota curenta: 2.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro