Acest concurs a fost publicat pe data de 02 Martie 2012
1 x tableta Kindle Fire, 1 x excursie la Busteni pentru 2 nopti pentru 2 persoane, 5 x invitatie la cocktailul aniversar RIUF – 10 Editii

Castiga o tableta Kindle Fire sau alte premii

Ce castigi?

1 x tableta Kindle Fire, 1 x excursie la Busteni pentru 2 nopti pentru 2 persoane, 5 x invitatie la cocktailul aniversar RIUF – 10 Editii

Ce trebuie sa faci?
  1. Scrie pe blogul tau despre subiecte care sa-i impulsioneze pe cititori sa mediteze asupra subiectului studiilor in strainatate si a relevantei pentru ei*. Fa rimitere catre www.riuf.ro + anunta ca tinerii care isi doresc sa studieze in strainatate pot gasi informatii suplimentare la RIUF (organizat pe 17-18 martie la Sala Palatului in Bucuresti, pe 20 martie la CRAFT in Timisoara si pe 22 martie la Hotel Unirea in Iasi) + explica un pic natura evenimentului / oportunitatile oferite tinerilor.
  2. Trimite pe contact@blogalinitiative.ro de fiecare data cand scrii cate o postare la acest concurs.

* Exemple de subiecte: 

  • Cum arata facultatea ideala / Cum s-ar desfasura o zi ca student acolo. O viziune personala despre tipul si locatia facultatii, cum arata campusul / ce facilitati are, cum sunt colegii, profesori si cum interactionezi cu ei, ce inveti si ce te inspira, ce faci in timpul liber si orice altceva iti mai trece prin minte.
  • Un top al lucrurilor cool / extraordinare pe care le fac cele mai tari universitati internationale.
  • O analiza personala (sau impreuna cu cititorii tai) pe tema Pro si Contra pentru plecat la studii in strainatate.
  • Prezentarea si discutarea unor povesti de succes ale tinerilor romani cu studii in strainatate care au performante / construiesc ceva bun in Romania sau in strainatate. Poti sa gasesti tu aceste modele sau poti fi ajutat de cei de la blogalinitiative.ro sa intri in contact cu unii dintre ei.
  • Orice alte subiecte care-i fac pe cititorii tai sa gandeasca si sa interactioneze la tine pe blog pe marginea subiectului studiilor internationale.
Nota curenta: 2.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro