Acest concurs a fost publicat pe data de 10 Mai 2017
1 x rulota Weinsberg CaraOne 390 QD de 54.000 ron, 2 x card pentru vacanta de 1000 euro, 9 x Kit de camping, 9 x set de trollere Trolley Lamonza Regal

Castiga o rulota Weinsberg, 2 vouchere turistice, seturi Lamonza sau kituri de camping

  • Concursul s-a terminat pe 20 Iunie, 2017
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x rulota Weinsberg CaraOne 390 QD de 54.000 ron, 2 x card pentru vacanta de 1000 euro, 9 x Kit de camping, 9 x set de trollere Trolley Lamonza Regal

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza orice produs Musli Vitalis cu eticheta promotionala + inscrie codul de pe eticheta promotionala, online pe vitalismusli.ro/prinde-gustul-vacantelor/ impreuna cu datele tale de contact sau prin SMS la 1796 (numar cu tarif normal).

 

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (1)

  • sorinconstantin la 11 Mai, 2017

    După 3 promoții cu premii sub formă de vauchere Mobexpert,la diferiți organizatori,iată acum a doua promoție unde marele premiu e o rulotă,dar la prima cu lactate, poți alege premiul sau contra valoarea în bani,la aceasta doar rulota,care înseamnă printre altele carnet de conducere C+E,rulota are 850 Kg,și nu sub 750,și autovehicul cat,C care să tracteze,eu PASS.La ce se gîndesc organizatorii?!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro