Acest concurs a fost publicat pe data de 01 Septembrie 2009
<p>
	O racheta de tenis si un set de mingi marca Wilson / zilnic<br />
</p>

Castiga o racheta de tenis si un set de mingi marca Wilson

 • Concursul s-a terminat pe 13 Septembrie, 2009
 • Sursa: Adevarul.ro
 • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

O racheta de tenis si un set de mingi marca Wilson / zilnic

Ce trebuie sa faci?

Trimite un mail la adresa usopen2009@adevarulholding.ro cu raspunsul la intrebarea zilnica publicata pe pagina de concurs de pe adevarul.ro.

Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (130)

 • daniian la 02 Septembrie, 2009

  cine imi spune si mie regulamentul ca nu il pot deschide

 • karmen76 la 02 Septembrie, 2009

  modifica Regulamentul, aducând la cunoştinţa publicului acest fapt.

  Art 2. PERIOADA DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

  Concursul se desfăşoară pe website-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> în perioada 31 august – 13 septembrie 2009.

  Art 3. PREMIILE OFERITE ŞI VALOAREA ACESTORA

  3.1. Premiile sunt oferite de organizator prin intermediul S.C. NOVA SPORT 95 SRL şi constau în rachete de tenis şi seturi de mingi de tenis marca Wilson.
  3.2. Se vor acorda 14 (patrusprezece) premii, câte o rachetă şi un set de mingi de tenis, cu frecvenţa de 1 pe zi, de luni până duminică inclusiv, timp de 14 zile. Valoarea totală a premiilor este de 3757.5 RON, cu TVA inclus.

  Art. 4. MECANISMUL CONCURSULUI

  4.1. În cadrul secţiunii jurnalistice dedicată “US OPEN 2009” de pe website-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> va fi afişată “Întrebarea zilei”.

  4.2. Zilnic va avea loc o tragere la sorţi şi se va desemna câştigătorul zilei. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica în caz de necesitate data tragerii la sorţi, cu notificare prealabilă, păstrând numărul şi valoarea maximă a premiilor anunţate iniţial.

  4.3. După extragerea, în mod aleatoriu, a numelor participanţilor şi verificarea îndeplinirii condiţiilor de participare (cont unic pe site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> şi răspunsul corect la întrebarea zilei), va fi anunţat numele câştigătorilor. În cazul în care condiţiile de participare nu sunt îndeplinite, se va continua extragerea până la desemnarea câştigătorilor. Lista rezervelor va conţine 5 persoane.

  4.4. Lista câştigătorilor se va updata zilnic cu numele câştigătorului din ziua precedentă. Numele câştigătorilor prin tragere la sorţi, precum şi premiile acordate vor fi făcute publice pe website-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>, în 24 de ore de la data efectuării fiecărei trageri la sorţi.

  4.5. Concurenţii care au câştigat deja unul dintre premiile puse în joc nu mai pot participa ulterior la concurs.

  4.6. Fiecare concurent se poate înscrie în concurs o singură dată pe zi.

  4.7. Pentru a putea participa la acest concurs, utilizatorii website-ului<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> trebuie să deţină un cont personal sau să-şi creeze un cont în cadrul website-ului.

  4.8. Un concurent nu se poate înscrie în concurs cu mai multe “nume utilizator”.

  4.9. Organizatorul îi va contacta pe câştigători telefonic sau prin e-mail imediat după jurizare pentru a-i informa despre modul în care aceştia pot intra în posesia premiului.

  Art 5. ACORDAREA PREMIULUI

  5.1. Nu se va acorda contravaloarea în bani a premiului, organizatorul se obligă să acorde exclusiv premiul stabilit prin regulament.

  5.2. Câştigătorii vor semna un proces verbal de primire a premiului şi un acord cu organizatorul în care îşi pot exprima sau nu consimţământul pentru ca datele personale, să fie/să nu fie folosite de către S.C. Adevărul Holding S.R.L., în scopuri publicistice şi/sau publicitare, de marketing, în diverse materiale web, tipărite (publicaţii, etc.), audio, video (site-urile societăţilor, etc.).

  Art. 6. REVENDICAREA PREMIULUI

  6.1. Data limită de revendicare a premiului este marţi, 06 octombrie 2009. Câştigătorii pot suna pentru revendicarea premiilor la numărul de telefon: 021.407.76.13, de luni până vineri între orele 09:00 – 18:00.

  6.2. Pentru ridicarea premiilor câştigătorii trebuie să se prezinte cu actul de identitate la punctul de lucru al Adevărul Holding: Str. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti. Neprezentarea unui document de identitate va conduce în mod obligatoriu la neacordarea premiului.

  Art. 7. PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  7.1. Prin participarea la acest concurs, participanţii pot fi/nu pot fi de acord ca datele lor de identitate (nume, prenume, adresa din actul de identitate, număr telefon) să intre în baza de date a organizatorului, acestea putând fi folosite pentru activităţile de marketing ale acestuia. Datele cu caracter personal transmise către S.C. Adevărul Holding S.R.L. nu vor putea fi transmise terţilor sau în străinătate.

  7.2. Datele cu caracter personal ale participanţilor vor fi prelucrate în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, în baza căreia aceştia au următoarele drepturi:
  a) Dreptul de a fi informat asupra identităţii operatorului şi a reprezentantului acestuia, asupra scopului pentru care se face prelucrarea datelor, precum şi asupra altor informaţii suplimentare, potrivit art. 12 din Legea nr. 677/2001.
  b) Dreptul de a obţine, printr-o cerere scrisă în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care îl privesc sunt prelucrate de către S.C. Adevărul Holding S.R.L.
  c) Dreptul de a solicita rectificarea, actualizarea, blocarea, ştergerea datelor cu caracter personal sau transformarea acestora în date anonime în situaţia în care prelucrarea nu este conformă Legii nr. 677/2001.
  d) Dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit şi fără nici o justificare, că datele care îl vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terţ, sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop.
  e) Dreptul de a se adresa justiţiei în situaţia în care a suferit un prejudiciu în urma prelucrării datelor sale cu caracter personal.
  f) Dreptul de a înainta plângere către autoritatea de supraveghere în situaţia în care consideră că datele sale nu au fost prelucrate conform legii. Pentru situaţiile prevăzute la lit. a), lit. b), lit c), lit. d) şi lit e), participantul va înainta o cerere scrisă, datată şi semnată către S.C. Adevărul Holding S.R.L. (inclusiv e-mail). În cerere va preciza dacă doreşte că informaţiile/măsurile luate să-i fie comunicate la o anumită adresă (chiar şi e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure predarea numai personal.

  Art. 8 DREPTUL LA PARTICIPARE – Participanţi minori şi persoane lipsite de capacitate juridică

  8.1. În cazul în care câştigătorul unuia dintre premii este minor (cu vârsta sub 18 ani), acesta va fi îndreptăţit să intre în posesia premiului doar cu acordul scris al părinţilor sau al tutorelui sau legal, iar în cazul în care câştigătorul unuia dintre premii este incapabil de drept (ca urmare a unei alte situaţii decât neîmplinirea vârstei de 18 ani), acesta va fi îndreptăţit să intre în posesia premiului numai cu acordul scris al tutorelui sau legal. Părintele sau tutorele va semna o declaraţie prin care Organizatorul este absolvit de orice răspundere decurgând din acordarea premiului respectiv, precum şi de plata oricăror daune sau pretenţii de orice natură legate de premiul respectiv şi de participarea minorului la prezenta campanie.

  8.2. Nu vor fi considerate ca participări valide:
  - persoanele cu acelaşi nume şi date de identificare care s-au înregistrat cu conturi diferite de utilizator sau cu date parţiale ori cu date false sau eronate;
  - în care completarea datelor personale (de identitate şi de contact) se face prin folosirea altor litere decât cele specifice alfabetului latin şi/sau a altor cifre decât cifre arabe şi/sau romane;
  - care conţin mesaje cu caracter obscen sau injurios;
  - care nu au răspuns corect la întrebarea zilei;

  8.3. Angajaţii trustului de presă S.C. Adevărul Holding SRL, S.C. Media Promovalores SRL, S.C. Adevărul S.A., Adevărul Distribuţie, S.C. Tipomedia SRL, S.C. Foto Adevărul SRL, S.C. Satiricon SRL, S.C. Media Soft Comunicare SRL, S.C. Mediatim SRL şi cei ai S.C. NOVA SPORT 95 SRL, soţul/soţia, rudele şi afinii de gradul I până la gradul IV inclusiv ale acestora, precum şi distribuitorii de presă autorizaţi nu pot participa la acest concurs.

 • karmen76 la 02 Septembrie, 2009

  iar raspunsul este: 5

 • nice_girl_ella la 02 Septembrie, 2009

  si cum se face cont pe site?k nu gasesc...

 • Raammoonnaa la 02 Septembrie, 2009

  am exact aceeasi nelamurire : unde facem cont?

 • mikutza_ioana la 02 Septembrie, 2009

  daca intrati pe "vezi aici regulamentul" o sa va apara acest text :
  Regulament de concurs

  În perioada 31 august - 13 septembrie 2009,<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> şi Nova Sport 95 te invită la concurs.
  Răspunde corect la întrebare şi poţi câştiga, prin tragere la sorţi, premiul zilei – o rachetă de tenis şi un set de mingi marca Wilson.
  Se vor acorda 14 premii, de luni până duminică, timp de două săptămâni.
  Nu ai cont pe adevarul.ro? Creează-l aici!
  Succes!

 • daniian la 02 Septembrie, 2009

  multumesc. raspunsul il stiam. ceea ce nu inteleg eu din tot regulamentul asta: unde trebuie sa trimitem raspunsul? trebuie sa ne logam si sa dam raspunsul, sau trimitem e-mail la adresa respectiva? daca trebuie sa trimitem la adresa mai trebuie specificat si altceva in mesaj? ce de exemplu nume si date de contact sau le iau ei direct de pe contul creat pe adresa respectiva de mail?

 • mikutza_ioana la 02 Septembrie, 2009

  eu mi l-am facut foarte repede..si confirmarea am primit-o la fel de repede..:)

 • mikutza_ioana la 02 Septembrie, 2009

  eu am trimis doar raspunsul la intrebare..

 • China la 02 Septembrie, 2009

  N.B. In regulament scrie ca trebuie sa ai si un cont pe site.

 • China la 02 Septembrie, 2009

  Citeste 4.7 deasupra.

 • karmen76 la 02 Septembrie, 2009

  Eu mi-am facut cont, dar raspunsul l-am trimis pe mail. Doar raspunsul fara alte date de contact. Cred ca datele o sa le idenrifice dupa adresa de email.

 • Raammoonnaa la 02 Septembrie, 2009

  Multumesc pentru ajutor.

 • daniian la 02 Septembrie, 2009

  asa am vrut si eu sa fac, dar cu mozzila nu imi deschide regulamentul. si nu stian ce trebuie facut. acum am trimis raspunsul. identificarea o vor face probabil dupa adresa de mail, asa cum spuneai si tu si cum cred si eu. eu am cont pe adevarul de vreo cativa ani.

 • nice_girl_ella la 03 Septembrie, 2009

  ms..am reusit sa-mi fac cont..:)

 • nice_girl_ella la 03 Septembrie, 2009

  in regulament scrie ca..Pentru ridicarea premiilor câştigătorii trebuie să se prezinte cu actul de identitate la punctul de lucru al Adevărul Holding: Str. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti. Neprezentarea unui document de identitate va conduce în mod obligatoriu la neacordarea premiului...deci cei care nu sunt din bucuresti..nu pot participa..?

 • Raammoonnaa la 03 Septembrie, 2009

  02 septembrie 2009

  Întrebare: Câte finale a câştigat Roger Federer la US Open?
  Răspuns: 5

  Câştigător: MIHAELA RAŢIU

 • nice_girl_ella la 03 Septembrie, 2009

  numele este al meu(sau poate este o coincidenta)..:))..dar nu stiu..nu ma contactat nimeni..eu abia acum mi-am facut cont...

 • Raammoonnaa la 03 Septembrie, 2009

  ??? Tu esti Mihaela Ratiu?

 • Raammoonnaa la 03 Septembrie, 2009

  Si ieri nu ai participat?

 • nice_girl_ella la 03 Septembrie, 2009

  ba da...dar abia azi dimineatza mi-am facut cont...cine stie..poate este doar o coincidenta de nume

 • Raammoonnaa la 03 Septembrie, 2009

  Nu prea cred ca e o coincidenta. Ti-ai verificat mailul, ca poate ti-au trimis mail.

 • elenastefania la 03 Septembrie, 2009

  eu nu gasesc pe site unde iti poti face cont

 • Raammoonnaa la 03 Septembrie, 2009

  4.9. Organizatorul îi va contacta pe câştigători telefonic sau prin e-mail imediat după jurizare pentru a-i informa despre modul în care aceştia pot intra în posesia premiului.

 • Raammoonnaa la 03 Septembrie, 2009

  Vezi ca este mai sus un comment al mikutzei ioana in care explica

 • elenastefania la 03 Septembrie, 2009

  multumesc, am gasit

 • gaby_mimi18 la 03 Septembrie, 2009

  care este raspunsul la intrebarea de azi?k nu gasesc......

 • Raammoonnaa la 03 Septembrie, 2009

  Andre Agassi

 • nice_girl_ella la 03 Septembrie, 2009

  raspunsul cred k este Andre Agassi

 • allexxa la 03 Septembrie, 2009

  Pana la urma erai tu castigatoarea? Nu vreau sa fac o gafa felicitandu-te degeaba :)

 • gaby_mimi18 la 03 Septembrie, 2009

  ms de raspuns

 • nice_girl_ella la 03 Septembrie, 2009

  nu stiu...nu ma contactat nimeni..probabil este o coincidenta de nume..:))..m-am gandit sa sun maine sa vad ce imi zic...:))

 • nice_girl_ella la 03 Septembrie, 2009

  oricum nu am nik de pierdut..:D..

 • China la 04 Septembrie, 2009

  Ajutati-ma putin , din cate imi dau seama de pe wikipedia , raspunsul ar trebui sa fie 9 dar nu sunt sigur.

 • Raammoonnaa la 04 Septembrie, 2009

  Si eu am tot varianta 9 finale, dintre care 7 la simplu, 1 la dublu si 1 la dublu mixt.
  Problema este ca in intrebare nu se specifica daca se refera doar la finalele de simplu.

 • China la 04 Septembrie, 2009

  Fie ce o fi , eu trimit raspunsul : 9.

 • gabrielamoca la 04 Septembrie, 2009

  deci numai cei din bucuresti pot participa?nu se pot trimite premii si prin posta la ceilalti?.....ce pacat

 • nice_girl_ella la 05 Septembrie, 2009

  ba da se poate participa si daca nu esti din bucuresti...m-au anuntat ieri prin mail k am castigat si mi-au cerut o copie dupa buletin pt a-mi putea trimite premiul...

 • Raammoonnaa la 05 Septembrie, 2009

  Felicitari, Mihaela. Stiam eu ca nu poate fi o simpla coincidenta :)

 • gabrielamoca la 05 Septembrie, 2009

  am trimis si eu email.....cine stie...dar nu am reusit sa-mi fac cont la ei....n-am gasit ,poate n-o fi bai pana maine, ca plec la o nunta si gata, ies....felicitari, mihaela!

 • claudiao la 05 Septembrie, 2009

  Răspuns: 9 finale: 7 la simplu, una la dublu şi una la dublu mixt

  Câştigător: Paul Amfim

 • red_rose la 05 Septembrie, 2009

  felicitari Paul!!

 • claudiao la 06 Septembrie, 2009

  Răspuns: US Open

  Câştigător: Graure Cristian

 • marya_m la 06 Septembrie, 2009

  felicitari Cristian

 • cristiangavrilas la 07 Septembrie, 2009

  2008? e corect?

 • andu4bidden la 07 Septembrie, 2009

  nu e 1998??

 • daniian la 07 Septembrie, 2009

  1998 sigur

 • abcd la 07 Septembrie, 2009

  1998; a invins-o pe Martina Hingis in doua seturi, 6-3/7-5

 • iassmyna la 07 Septembrie, 2009

  1998

 • red_rose la 07 Septembrie, 2009

  da, asa am raspuns si eu...1998

 • andu4bidden la 08 Septembrie, 2009

  astazi, Andy Roddick...voi cum ati raspuns?

 • alina06 la 08 Septembrie, 2009

  Victor Hănescu, cap de serie nr. 28 la turneul de Mare Şlem de la US Open a cedat în primul tur în faţa "uriaşului" americanilor, John Isner (2,06 m), în trei seturi, 6-1, 7-6 (14), 7-6 (4). La feminin,

 • claudiao la 08 Septembrie, 2009

  asa am raspuns si eu

 • Raammoonnaa la 08 Septembrie, 2009

  John Isner (USA) - Andy Roddick(USA) 7-6(3), 6-3, 3-6, 5-7, 7-6(5)

 • alina06 la 08 Septembrie, 2009

  asta am gasit si eu chiar daca nu prea le am cu tenisul sunt 5 seturi nu 3 k la hanescu

 • Raammoonnaa la 08 Septembrie, 2009

  Hanescu a jucat in turul 1 cu Isner, iar intrebarea se refera la turul 3

 • catalyn_1991 la 08 Septembrie, 2009

  Câştigător de ieri: Mihai Gardan

 • milu la 08 Septembrie, 2009

  Pe Andy Roddick, fostul campion din 2003 , cu scorul de 7-6(3), 6-3, 3-6, 5-7, 7-6(5).

 • red_rose la 08 Septembrie, 2009

  Andy Roddick am trimis si eu...

 • claudiao la 09 Septembrie, 2009

  stie cineva raspunsul la intrebarea de azi?

 • myky22 la 09 Septembrie, 2009

  stie cineva raspunsul?

 • cioc33 la 09 Septembrie, 2009

  am cautat dar nu reusesc sa gasesc nimic

 • cristiangavrilas la 09 Septembrie, 2009

  US Open 2006

 • Raammoonnaa la 09 Septembrie, 2009

  08 septembrie 2009

  Întrebare: Pe cine a eliminat in turul 3 John Isner la aceasta editie a US Open-ului?
  Răspuns: Andy Roddick

  Câştigător: Pavel Penelopa

 • stefania_nane la 10 Septembrie, 2009

  2001

 • stefania_nane la 10 Septembrie, 2009

  raspuns 10.09-2001

 • marya_m la 10 Septembrie, 2009

  09 septembrie 2009

  Întrebare: La ce turneu de Grand Slam a fost introdus pentru prima data sistemul Hawk-Eye?
  Răspuns: US Open 2006

  Câştigător: Lazar Cornelia

 • stefania_nane la 11 Septembrie, 2009

  - US OPEN - - 1972 - ILIE NASTASE - ARTHUR ASHE 3-6, 6-3, 6-7, 6-4, 6-3

 • mirela24 la 11 Septembrie, 2009

  Confirm raspunsul Stefaniei:ARTHUR ASHE .Ms Stef.

 • stefania_nane la 11 Septembrie, 2009

  dau si eu ce pot

 • mikutza_ioana la 11 Septembrie, 2009

  am si eu o intrebare..cand trimiteti e-mail-ul..va treceti si datele personale?

 • cioc33 la 11 Septembrie, 2009

  eu am dat doar tel. si numele clar

 • mikutza_ioana la 11 Septembrie, 2009

  multumesc frumos pentru raspuns..oricum am cautat si eu..nu imi place sa mi se dea "mura-n gura"..succes dragutzelor :)

 • nice_girl_ella la 11 Septembrie, 2009

  sunteti din bucuresti ? eu nu sunt si. mi-au cerut o copie dupa buletin..

 • cioc33 la 11 Septembrie, 2009

  10 septembrie 2009

  Întrebare: În ce an l-a învins Leyton Hewitt pe Pete Sampras în finală, la US Open?
  Răspuns: 2001

  Câştigător: Demenescu Andrei

 • stefania_nane la 12 Septembrie, 2009

  Arthur Ashe

 • Raammoonnaa la 12 Septembrie, 2009

  Mersi pentru raspuns

 • allexxa la 13 Septembrie, 2009

  Am gasit pe net urmatoarea informatie : "Cei mai tineri castigatori ai US Openului au fost Tracey Austin (la simplu feminin), la varsta de 16 ani si 8 luni, in timp ce la simplu masculin, cel mai tanar castigator a fost Pete Sampras, la varsta de 19 ani."

  Intrebarea pare a se referi la "castigator" in sens generic (fata sau baiat), ceea ce ar insemna ca raspunsul este Tracey Austin.

  Voi ce parere aveti?

 • rattheo la 13 Septembrie, 2009

  "Cine a fost cel mai tanar castigator in istoria concursurilor de la US Open?"
  E cred ca se refera la mascul.

 • rattheo la 13 Septembrie, 2009

  cel mai tanar ...
  Eu !!!
  :)

 • crazykiller la 13 Septembrie, 2009

  am castigat si eu... acum trebuie sa astept sa ma contacteze? mai este cineva care a castigat pe aici si imi poate da niste detalii?

 • nice_girl_ella la 14 Septembrie, 2009

  cand ai castigat..?:D

 • rattheo la 14 Septembrie, 2009

  daca castig si eu te provoc la duel, daca nu, te provoc la o bere!!! sa te joci mult! Felicitari!!!

 • allexxa la 14 Septembrie, 2009

  Oare unde mai gasim castigatorul de astazi, ptr ca pagina concursului nu mai exista...Sau nu o gasesc eu?
  Felicitari crazyk...

 • nice_girl_ella la 14 Septembrie, 2009

  eu am castigat miercuri..si nu ma contactat nimeni..apoi vineri am trimis un mail la redactia@adevarul.ro si dupa masa m-a contactat prin mail un domn de la Adevarul...trm si u un mail..si dak nu iti rsp nimeni iti dau adresa de mail a domnului respectiv...

 • crazykiller la 14 Septembrie, 2009

  @ rattheo : mai bine la o bere, tenis am jucat prea putin la viata mea,si asta cand eram mic :P

  @ alexxa : ms

  @ nice_girl_ella : eu am trimis azi mail la adresa la care raspundeam si pt concurs,dar nu a raspuns inca nimeni. o sa trimit si la redactie... ms pt pont si felicitari si tie

 • crazykiller la 14 Septembrie, 2009

  link cu castigatorii : <a rel="nofollow" target="_blank" href="http://www.adevarul.ro/castigatori-us-open-2009.html">http://www.adevarul.ro/castigatori-us-open-2009.html</a> rog pe konkurs.ro sa deblocheze acest link

 • Raammoonnaa la 14 Septembrie, 2009

  Il putem vizualiza pe pagina ta.

 • crazykiller la 14 Septembrie, 2009

  da,problema e ca nu toti stiu asta, si nu mai aveam chef sa explic ;))

 • Raammoonnaa la 14 Septembrie, 2009

  13 septembrie 2009

  Întrebare: Cine a fost cel mai tanar castigator in istoria concursurilor de la US Open?
  Răspuns: Pete Sampras

  Câştigător: Ghelber Gabriela

 • nice_girl_ella la 14 Septembrie, 2009

  ms..la fel..:D a primit cineva de aici premiul..?:-?

 • don_mircea_007 la 15 Septembrie, 2009

  a fost cineva contactat de catre organizatori in vederea ridicarii premiului?

 • crazykiller la 15 Septembrie, 2009

  nici macar la mail-uri nu raspund ;))

 • nice_girl_ella la 15 Septembrie, 2009

  eu am fost fost contactata dar premiul nu l-am primit...
  Buna seara!
  Pentru a va ridica premiul la concursul nostru trebuie sa veniti la sediu daca sunteti din Bucuresti, sau sa-mi trimiteti o copie dupa buletin pe aceasta adresa de mail.
  Wee-end placut!
  Claudiu

 • don_mircea_007 la 15 Septembrie, 2009

  eu am trimis ieri mail pe adresa redactiei, dar nu mi-a raspuns nimeni

 • crazykiller la 15 Septembrie, 2009

  cred ca o sa ii sun maine daca nici pana maine nu raspund...

 • nice_girl_ella la 15 Septembrie, 2009

  ciudat..:-?...sa fie oare asa neseriosi.?

 • nice_girl_ella la 15 Septembrie, 2009

  mircea.olaru@adevarulholding.ro ..incercati si pe aceasta adresa de mail...eu le-am sc si pe asta si pe redactia@adevarul.ro...si pe urma ma contactat alt domn

 • don_mircea_007 la 15 Septembrie, 2009

  am trimis mail si pe adresa aceasta...sunt curios daca primesc vreun raspuns

 • nice_girl_ella la 15 Septembrie, 2009

  eu am primit rsp a 2 zi....

 • don_mircea_007 la 15 Septembrie, 2009

  acum am primit un mail, trebuie sa trimit o copie a CI

 • nice_girl_ella la 15 Septembrie, 2009

  era si cazul.....@crazykiller...trm si tu un mail la mircea.olaru@adevarulholding.ro..se pare k dak trm mail la acest domn..se primeste rsp..

 • crazykiller la 15 Septembrie, 2009

  da,am trimis mail,inca astept raspuns... ms pt ajutor

 • nice_girl_ella la 15 Septembrie, 2009

  cu placere...

 • crazykiller la 16 Septembrie, 2009

  au raspuns pana la urma :)

 • nice_girl_ella la 16 Septembrie, 2009

  sunt curioasa cand vor expedia premiile..:D...

 • crazykiller la 16 Septembrie, 2009

  acum astept sa imi trimita un proces pe care trebuie sa il semnez...deci are sa mai dureze :D tu ai trecut de faza asta?

 • Pau la 16 Septembrie, 2009

  Eu am castigat la un concurs oferit tot de cei de la Adevarul si sunt seriosi...si da,daca sunteti din Bucuresti va tb sa va duceti la sediul lor ...Adevarul Holding,undeva prin Pipera.

 • nice_girl_ella la 16 Septembrie, 2009

  nu,doar mi-au cerut o copie dupa buletin si le-am trm..si m-au anuntat k l-au primit..:P...eu nu sunt din bucuresti...

 • crazykiller la 16 Septembrie, 2009

  Buna ziua!  Daca sunteti din Bucuresti, va astept la sediu cu buletinul. Daca sunteti din provincie astept sa-mi trimiteti o copie dupa buletin. Eu va voi trimite un process verbal, pe care trebuie sa-l semnati si sa-l trimiteti inapoi.

  asta am primit eu...nici eu nu sunt din bucuresti

 • nice_girl_ella la 16 Septembrie, 2009

  Buna seara!
  Pentru a va ridica premiul la concursul nostru trebuie sa veniti la sediu daca sunteti din Bucuresti, sau sa-mi trimiteti o copie dupa buletin pe aceasta adresa de mail.
  Wee-end placut!
  Claudiu Iliescu

  mie asa mi-a scris..

 • nice_girl_ella la 16 Septembrie, 2009

  cand am castigat o pereche de ochelari de soare pe site'ul lady4ever a trebuie sa semnez un proces verbal si dupa a trebuit sa il trm prin fax...

 • crazykiller la 18 Septembrie, 2009

  @ nice_girl_ella : mi'a fost trimis si procesul verbal...tie?

 • nice_girl_ella la 18 Septembrie, 2009

  si mie..azi...:) dar fara sa zica nik..numai procescul verbal..probabil trebuie semnat ..scanat si trm lor...:-?

 • crazykiller la 18 Septembrie, 2009

  @ nice_girl_ella : da,bifezi acolo ce iti convine,semnezi,scanezi si trimiti :)

 • nice_girl_ella la 18 Septembrie, 2009

  acum l-am trimis..:D

 • crazykiller la 18 Septembrie, 2009

  @ nice : bv, sa ma anunti cand o sa il primesti, la fel o sa fac si eu :)

 • nice_girl_ella la 19 Septembrie, 2009

  ok..te anunt..:D oare trimit premiile prin posta sau prin curierr..?

 • crazykiller la 20 Septembrie, 2009

  eu sper curier,dar parca mai conteaza ;))

 • allexxa la 20 Septembrie, 2009

  Pe cand o partida de tenis intre voi?

 • crazykiller la 20 Septembrie, 2009

  pe cand ajunge ella la roman sau iasi :D

 • nice_girl_ella la 21 Septembrie, 2009

  ..:))..:D..mai greu ajung pana acolo..:P..azi am primit mail prin care ma anunta k saptamana aceasta trimit premiul...

 • crazykiller la 21 Septembrie, 2009

  atunci jucam virtual pe net :))

 • nice_girl_ella la 22 Septembrie, 2009

  e ok si asa..:))..

 • don_mircea_007 la 28 Septembrie, 2009

  ati primit premiul? eu am cerut sa-mi fie trimis prin curier, dar inca nu l-am primit

 • nice_girl_ella la 28 Septembrie, 2009

  nu l-am primit...dar au zis k prin curier trimit premiul..?:-?

 • don_mircea_007 la 29 Septembrie, 2009

  I-am intrebat daca o sa trimita premiul prin curier sau prin posta, iar ei mi-au zis sa le spun cum vreau, prin posta e gratuit, prin fun curier trebuie sa platesc eu transpotul, insa e mai sigur. Asa ca le-am cerut sa mi-l trimita prin curier, dar deja au trecut 11 zile de atunci

 • nice_girl_ella la 29 Septembrie, 2009

  pe mine nu m-au intrebat..doar mi-au scris sapatamana trecuta un mail prin care ma anuntau k trimit premiul...

 • nice_girl_ella la 08 Octombrie, 2009

  azi mi-a sosit premiul..prin fan curier l-au trimis...e super..:D

 • don_mircea_007 la 12 Octombrie, 2009

  eu inca nu am primit premiul

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro