Acest concurs a fost publicat pe data de 22 Mai 2014
1 x placa de par Braun Satin Hair 7 SensoCare

Castiga o placa de par Braun Satin Hair 7 SensoCare

Ce castigi?

1 x placa de par Braun Satin Hair 7 SensoCare

Ce trebuie sa faci?

Completeaza formularul de concurs de pe perfecte.ro cu datele tale + raspunsul la intrebarea "Care din stilurile de mai sus te inspira si in ce context le-ai aborda?".

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.4
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (1)

  • konkuser119147 la 27 Mai, 2014

    CONCURSUL S-A INCHEIAT. Castigatoarea este Coman Didina

    Pentru a concentra romantismul euforic al verii in jurul meu, parul trebuie sa exprime bucuria feminitatii si farmecul inmiresmat al naturii prin coafuri simple, dar potrivite personalitatii mele. Alegerea coafurii este intotdeauna o adevarata provocare. Coafura este la fel de importanta precum alegerea rochiei sau a machiajului si, de cele mai multe ori, cautarea coafurii ideale este chinuitoare. Buclele, impletiturile si parul lasat liber pe spate se numara printre principalele mele optiuni ale acestei veri, pentru un stil romantic. As aborda acest stil pentru un eveniment in natura, deoarece stylingul se armonizeaza perfect cu cadrul natural.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro