Acest concurs a fost publicat pe data de 03 Aprilie 2012
1 x Imprimanta cu Gel Ricoh GX3050N, 1 x o multifunctionala Epson Stylus SX235W, 1 x imprimanta cu Jet Canon PIXMA iP2700

Castiga o multifunctionala laser alb-negru cu fax Samsung sau alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 01 Mai, 2012
  • Sursa: Blog.elog.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

1 x Imprimanta cu Gel Ricoh GX3050N, 1 x o multifunctionala Epson Stylus SX235W, 1 x imprimanta cu Jet Canon PIXMA iP2700

Ce trebuie sa faci?
  1. Alege din oferta eLog.ro trei produse cu care ai avut de-a face si scrie un comentariu despre ele sau despre serviciile eLog.ro in legatura cu aceste produse.
  2. Comenteaza in cateva fraze cel putin un articol de pe blogul magazinului blog.eLog.ro ; chiar si un coment negativ dar documentat si bine facut are sanse mari de castig.
  3. Scrie un articol despre eLog.ro pe blogul personal si lasa un link catre el in sectiunea de comentarii a concursului de pe blog.elog.ro.
  4. Trimite un mail pe adresa marketing@elog.ro un feedback de orice fel , sub forma unui articol sau mini-articol care va fi publicat pe blogul magazinului.
  5. Intra in contul tau de Facebook + devino fan Magazinul eLog (daca nu esti deja). (click aici)
  6. Lasa un comentariu la postul de pe wall-ul Facebook Magazinul eLog in genul celor prezentate pe pagina de concurs blog.elog.ro + link catre concurs.
Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro