Acest concurs a fost publicat pe data de 22 Noiembrie 2009
o masina marca Opel Corsa Enjoy 1.2i

Concurs Noiembrie 2009 - Decembrie 2009

Castiga o masina marca Opel Corsa Enjoy 1.2i

  • Concursul s-a terminat pe 31 Decembrie, 2009
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

o masina marca Opel Corsa Enjoy 1.2i

Ce trebuie sa faci?
Completeaza formularul de concurs de pe site-ul profm.ro ( click aici )

important: Pentru mai multe detalii acceseaza Regulamentul Oficial.


Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (8)
  • ottoman la 23 Noiembrie, 2009

    dupa ce completez eu toate datele, ajung la faza cu poza...

    ce poza, ma intreb... ia sa citesc regulamentul si vad acolo ca finalistii tre sa stea nu stiu cite zile in masina...

    asa ca am renuntat. nu sunt chiar atit de cretin sa ma fac de ris pentru o masina...

  • DanyOtelul la 23 Noiembrie, 2009

    dar cu ce te faci de ras daca stai mai multe zile intr-o masina?

  • ottoman la 23 Noiembrie, 2009

    - Incepand cu data de 8 Decembrie, cei 4 finalisti vor trebui sa se mute in masina Opel Corsa (premiul campaniei) ce va fi amplasata in cadrul AFI Palace Cotroceni Megafun. Finalistii vor trebui sa reziste in masina pe o perioada cat mai lunga de timp respectand conditiile ce le vor fi prezentate inainte de a se urca in masina. Orice nerespectare a acestor conditii va atrage dupa sine descalificarea din concurs. Castigator va fi declarat participantul care va rezista cel mai mult inauntrul masinii Opel Corsa, cu respectarea conditiilor de participare la concurs.
    - ProTV SA pune la dispozitia participantilor urmatoarele:
    o un medic 24 de ore din 24
    o paza 24 de ore din 24
    o accesul la grupurile sanitare (conform programului stabilit de ProTV SA)
    o 3 mese pe zi servite in masina
    o amplasarea a 3 webcamuri in cadrul masinii, webcamuri care care vor oferi streaming live Audio/Video non stop. Imaginile vor putea fi urmarite in cadrul paginii de concurs si vor putea fi folosite pentru promo-uri, stiri sau orice alte materiale de promovare a campaniei.
    Pe toata perioada campaniei radioul va merge doar pe ProFM Dance la un volum prestabilit ce nu va depasi limita de poluare fonica maxima admisa de lege.


    accesul la toaleta se face doar pe baza programului stabilit de proteve, asa scrie in regulament. cit de sclav trebuie sa fiu ca sa cistig o masina? cita umilinta trebuie sa indur ca sa primesc o masina? daca esti dispus sa faci asta, n-ai decit sa te inscrii.
    eu nu servesc.

  • DanyOtelul la 23 Noiembrie, 2009

    dar ptr o masina eu zic ca merita..altii pentru o masina ar munci si 10 ani..iar aici nu e nici un fel de umilinta..e distractie, o provocare

  • iulix la 23 Noiembrie, 2009

    nu mi se pare o distractie...mi se pare f umilitor sa te vada tot poporul cum stai intr-o masina mai multe zile la rand..sa mergi la toaleta dupa program...de parca ai putea sa prevezi ce surprize iti ofera organismul...daca iti vine sa mergi la toaleta cu o ora inainte de ce scrie pe foaie,ce faci? pampersi? stupid

  • Kity la 23 Noiembrie, 2009

    Bine ai zis : "ar munci" Munca este una, vanzarea demnitatii altceva. Ceea ce propun cei de la Pro este o umilinta impachetata frumos, ca un cadou plin papusi matrioska.. Cel care munceste 10 ani pentru masina si cel care nu are scrupule si nici limita a ridicolului la care s-ar supune pentru a o primi de pomana nu au nimic in comun. Pentru primul provocarea este munca insasi, pentru altii lenea si nemunca sunt unicele provocari ,adica pentru cei care s-ar expune in orice context chiar si pentru o felie de paine daca aceasta ar fi gratis.
    Spiritul ludic, spiritul de aventura si provocarea sunt altceva decat ceea ce propun anumiti organizatori de concursuri. Faptul ca au mereu clienti din belsug pentru circul pe care il pun in scena, precum si un public pe masura este dovada faptului ca multi dintre semeni ar face orice pentru orice, gratis sa fie.

  • ruadesol la 23 Noiembrie, 2009

    Nimeni nu e obligat sa participe. E un joc, sunt reguli. Fiecare face ce vrea. Eu de exemplu nu joc volei ca nu imi plac regulile si jocul. Asta nu inseamna ca voi da in cap celor care joaca. Asa ca multa bafta celor care s-au inscris.

  • Kity la 23 Noiembrie, 2009

    Da, e un joc, are reguli, participa cine doreste. Pana aici sunt total de acord cu tine. Problema este CARE sunt regulile si ce presupun ele. Extrapolarea ta catre volei este neadecvata. E ca si cum ai spune : nici mie nu imi place sa fac streaptease la tv, pentru ca nu mi se pare etic si este dezgustator " :) (desigur exemplul este exagerat si fortat). Ceea ce vreau eu sa spun este ca voleiul este un joc decent, cu reguli decente si de bun simt. Nu cu un asemenea joc trebuie sa compari propunerea celor de la Pro. Ci cu ceva asemanator. Cu un joc care presupune umilinta si exhibitionism. O comparatie este valabila numai daca termenii ei au elemente comune, elemente care intra in competitie corecta. Altfel, este o simpla exagerare, fara logica, precum cea propusa de mine.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro