Acest concurs a fost publicat pe data de 11 Martie 2010
1 x masina Porsche Cayman, 7 x Laptop

Castiga o masina Porsche Cayman si saptamanal un laptop

  • Concursul s-a terminat pe 30 Aprilie, 2010
  • Sursa: Xtb.ro
  • Tip concurs: cel mai bun scor
Ce castigi?

1 x masina Porsche Cayman, 7 x Laptop

Ce trebuie sa faci?
  1. Inscrie-te in concurs cu un cont demo in valoare de 10000 RON virtuali in perioada 1 - 26 martie (perioada de pregatire). Antreneaza-te pe contul de concurs fara nicio implicatie asupra activitatii ulterioare de tranzactionare din timpul concursului.
  2. La finalul perioadei de pregatire, (26 martie, orele 17:00), toate conturile vor fi blocate. Inainte de inceperea concursului (29 martie 2010, ora 00:00 ora Romaniei), soldul conturilor de pregatire va fi resetat la valoarea initiala de 10000 RON, iar conturile de pregatire vor intra in concurs. 
  3. Investeste virtual in perioada 29 martie – 30 aprilie, cumparand/vanzand instrumentele financiare (CFD-uri) accesibile in platforma demo a sistemului de tranzactionare XTB-Trader pentru a multiplica suma initiala si a obtine un randament cat mai mare.Important: Citeste cu atentie Regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro