Acest concurs a fost publicat pe data de 19 Decembrie 2022
10 x masina Dacia Sandero

Concurs Farmacia Catena Octombrie 2022 - Decembrie 2022

Castiga o masina Dacia Sandero

  • Concursul s-a terminat pe 20 Decembrie, 2022
  • Sursa: Catena.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

10 x masina Dacia Sandero

Ce trebuie sa faci?

Du-te in farmaciile Catena si ia-ti tratamentul lunar sau orice produs întreg, apoi completeaza talonul de participare la campanie cu datele tale de contact + numarul & data bonului fiscal si introdu-l in urna special amenajata.

Nota curenta: 3.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (10)
  • konkuser129297 la 27 Octombrie, 2022

    Eu, boșorog, am văzut cîștigatorii de anul trecut, majoritatea, pensionari... Hai că mă bag și eu, cine știe?

  • konkuser147925 la 27 Octombrie, 2022

    Or fi milioane de taloane depuse si practic judetele care ajung in josul urnei au sansa zero! Ca asa le place la astia de la Catena, cu urne ca acum 20 de ani caci n-au auzit inca de inscriere si tragere la sorti computerizata! Anul trecut Catena a mai facut o smecherie ce mi-a lasat un gust amar, cine-si aminteste de concurs: extragerile pentru premii s-au facut la Bucuresti dar castigatorii n-au fost pusi pe site ci lista s-a trimis la farmaciile care au avut castigatori ca acestia sa expuna lista! Pai porcarie mai mare n-am vazut la ei si pun ramasag ca multe premii nici n-au ajuns la castigatori ci la angajatii Catena si la ''cine trebuie''! Sa vedem anul asta cat vor fi de corecti...sau nu!

  • konkuser128498 la 29 Octombrie, 2022

    taloanele ajung in urna de extragere si in functie de cheful farmacistilor, si daca printre ele sunt zeci de taloane ale neamurilor...cine verifica? Nimeni!
    Premiile se dau acolo, intre ei, rar iese un amarat castigator...ca sa nu zic ca trebuie mers in farmacia unde ai pus talonul sa vezi lista...pai daca omu sta la tara si merge 1 data pe luna sa isi ia tratamentul,,e obligat sa merga mereu sa intrebe, sa extras, a aprut lista ...e penibil...Astia nu fac nimic ce tine de ...internet, extrageri live, sau macar cumva sa nu extraga ei fizic,lista castigatori afisata online,,,ai n-ai mergi sa intrebi daca sa extras si musai unde ai pus talonul....niste hoti...de ani de zile au concurs, nu stiu pe nimeni sa fi luat la ei un premiu cu valoare....carucioare;le alea minune, le au dat pe bune pt ca na,,,firimiturile nu le trebuiau, premiile mari, astea sunt pt ei

  • konkuser147925 la 29 Octombrie, 2022

    O alta porcarie e ca pe taloane nu se trece numarul bonului si fiecare cumparator poate primi una, dar in cazul neamurilor farmaceuticistilor cate se vrea, 10, 20 sau 100 caci nu fiecare cumparator vrea talonul si automat acestea vor ajunge ''unde trebuie'', mai ales ca nu verifica nimeni cate s-au dat! Niste nesimtiti ordinari cu tot concursul lor de prostit credulii!

  • Boromania la 30 Octombrie, 2022

    @konkuser149725: inainte se trecea nr.bon pe talonul de concurs. Doar asa poti justifica ca ai cumparat de la farmacia Catena. Acum sunt curios cum vor proceda organizatorii concursului.

  • konkuser147925 la 31 Octombrie, 2022

    Boromania Am vazut taloanele, nu se trece nr. bonului ci doar datele personale. De aia am zis ca-i o porcarie caci oricare angajat Catena va putea fenta cat va dori iar credulii isi vor pune sperante intr-un concurs vandut!

  • Pulsar la 01 Noiembrie, 2022

    Cu cit mai putini au încredere în concurs, cu atit mai multe șanse de cistig.

  • konkuser121107 la 02 Noiembrie, 2022

    ...Sa nu mai vorbim de regulament ca poate fi văzut doar dacă îl cerșești în farmacii, pe site fiind greu de publicat!!!

  • iolandadrimbei la 19 Decembrie, 2022

    Railor ! Eu de ja am fost anuntat ca am castigat o Dacia.Am mai castgat si anul trecut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • iolandadrimbei la 19 Decembrie, 2022

    Am uitat sa ma prezint.Ma numesc Catena Laurentiu !!!!!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro