Acest concurs a fost publicat pe data de 12 Mai 2014
1 x masina Dacia Duster, 1 x terapeut de cuplu, 1 x bax conserve, 1 x brat de lemne, 1 x briceag, 1 x harta Romania, 1 x contravaloare baterie Rombat

Concurs Rombat Mai 2014 - Iunie 2014

Castiga o masina Dacia Duster, un terapeut de cuplu sau alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 30 Iunie, 2014
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x masina Dacia Duster, 1 x terapeut de cuplu, 1 x bax conserve, 1 x brat de lemne, 1 x briceag, 1 x harta Romania, 1 x contravaloare baterie Rombat

Ce trebuie sa faci?
  1. Achizitioneaza orice baterie Rombat in perioada campaniei si completeaza formularul de concurs de pe castiga.rombat.ro cu datele tale de contact + numarul si data bonului fiscal aferent bateriei cumparate.
  2. Fa-ti o fotografie cu bateria Rombat la service sau la magazin si posteaz-o in contul tau de Facebook sau Instagram insotita de hashtagul #rombatselfie (in fotografie trebuie sa apari alaturi de bateria cumparata).
  3. Daca nu ai cumparat o baterie Rombat completeaza formularul de concurs de pe castiga.rombat.ro cu datele tale de contact pentru a castiga un terapeut de cuplu.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro