Acest concurs a fost publicat pe data de 16 Noiembrie 2014
1 x masina Citroen C4 Cactus, 3 x Nokia Lumia 930, 200 x bidon de ulei Total Quartz, 100 x premiu constand in echipamente branduite (tricou + sapca)

Castiga o masina Citroen C4 Cactus sau 3 telefoane Nokia Lumia 930

  • Concursul s-a terminat pe 08 Decembrie, 2014
  • Tip concurs: tragere la sorti, castig instant, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x masina Citroen C4 Cactus, 3 x Nokia Lumia 930, 200 x bidon de ulei Total Quartz, 100 x premiu constand in echipamente branduite (tricou + sapca)

Ce trebuie sa faci?
  • Pentru premiile constand in masina sau telefoane: Cumpara ulei Total Quartz (bidon de 5l la preț de 4l sau bidon de 4l la preț de 3l) si completeaza formularul de pe pagina de concurs totalquartz.ro cu datele tale și numarul bonului fiscal (pastreaza bidonul).
  • Pentru premiile constand in bidoane de ulei: Acceseaza pagina de concurs totalquartz.ro si completeaza formularul de concurs cudatele tale de contact + intra si termina jocul "Total Race".
  • Pentru premiile constand in echipamente branduite: Acceseaza pagina de concurs totalquartz.ro si completeaza formularul de concurs cudatele tale de contact + termina jocul  si raspunde la intrebarile quizului.
Nota curenta: 2.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro