Acest concurs a fost publicat pe data de 27 Ianuarie 2010
o masca de par, un gel intim, un odorizant

Concurs Ianuarie 2010 - Februarie 2010

Castiga o masca de par, un gel intim, un odorizant

Ce castigi?

o masca de par, un gel intim, un odorizant

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau de pe forumulroz.forumgratuit.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Incarca poze cu tine machiata pentru Ziua Indragostitilor pe pagina de concurs a forumului forumulroz.forumgratuit.ro ( click aici )
  3. Invita-ti prietenii sa te voteze!
Nota curenta: 3.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (14)
  • pescarus la 27 Ianuarie, 2010

    urasc concursurile cu votare care sunt din ce in ce mai multe:(,pt ca aici nu castiga nimeni pe dreptate

  • stefinica la 27 Ianuarie, 2010

    si eu le urasc dar te inseli,castiga tot timpul aceleasi persoane si te miri de unde scot asa numere de voturi de te ia cu ameteli

  • aloha la 27 Ianuarie, 2010

    :)))))) te MACHIESTI? :)))))
    credeam ca se spune te MACHIEZI... dar asa o fi concursul, trebuie sa te faci beat manga si dupa ai cistigi...

  • myky22 la 27 Ianuarie, 2010

    hyhy;));)) chiar nu vazusem...pai atunci trebuia sa dea beutura

  • micanarcisa la 28 Ianuarie, 2010

    1. Titlul este o gluma...daca ai fi membru in comunitate ai intelege acest titlu...daca nu esti membru comentezi degeaba doar ca sa te afli in treaba

    2. sistemul de vot este bine pus la punct si nu voteaza decat userii forumului pentru a nu se folosi ip dinamic. Votul nu se poate manipula pentru ca este domeniu gratuit si deci este coordonat de altcineva si nu de administratorii forumului.
    3. Nu castiga aceleasi persoane absolut deloc. Daca ai fi membru pe forumul roz ai observa ca de fiecare data sunt alti castigatori la concursurile noastre. Cum nu esti membru scoti vorbele din gura de pomana tot ca sa te afli in treaba.
    4. Ce numar infinit de voturi ai vazut pr forumul nostru la concursuri?...Poate iti trebuie atunci ochelari caci niciodata nu am avut mii de voturi la concursuri ...nici macar sute de voturi...ci doar 30-50 de voturi maxim... Dar ce sa faca romanul invidios si fara treaba...mai baga un comentariu inutil.

  • micanarcisa la 28 Ianuarie, 2010

    myky22 daca machiesti este incorect spune cat de corect este cuvantul "beutura"? ...poate intrebi userul aloha caci vad ca nu prea aveti servici :)))

  • micanarcisa la 28 Ianuarie, 2010

    draga pescarus...si ce sistem de departajare ai propune tu?...bat pariu ca un juriu format din membrii "vechi" ai forumului asa?...cu note nu?...hahahaha...patetic...asta da sistem "pe dreptate"

  • pescarus la 28 Ianuarie, 2010

    mai fata daca ai chef de cearta si nu ai cu cine te rog frumos cauta in alta parte ca aici nu e loc.te rog frumos sa nu te mai legi de fete si de mine ca eu nu am zis nimik la adresa ta si nu te-am jignit,habar nu am cine esti si nici nu ma intereseza dar cred ca te simti cu musca pe caciula de ai sarit ca fripta cu aceste comentarii.

  • micanarcisa la 28 Ianuarie, 2010

    ba din contra sunt foarte corecta si imi apar forumul de vulturi...nici nu ai vazut despre ce e vorba si te-ai gasit ca comentezi.

  • pescarus la 28 Ianuarie, 2010

    asa si daca am comentat fara sa stim puteai sa ne informezi frumos nu sa ne jignesti si sa cauti nod in papura,chiar nu ma intereseza forumul tau,toate conc cu votare sunt la fel castiga cine fura mai mult,poate forumul tau e o exceptie asa cum zici desi ma indoiesc

  • cyucy la 28 Ianuarie, 2010

    waw,alta zi,alta cearta??ce v-a venit?
    pescarus,eu zic sa n-o bagi pe d-soara in seama,poate este site-ul ei; sunt de acord cu tine:putea sa explice totusi frumos ce si cum,si-atunci,fiecare decidea daca se inscrie sau nu...oricum,eu zic sa terminati cu cearta...:)

  • micanarcisa la 28 Ianuarie, 2010

    pai daca nu stii de ce te bagi in seama...DA forumul meu e EXCEPTIA...nu fura nimeni...ori nu ai citit ca nu e domeniul lui tata?...e domeniu gratuit si suntem administrati de altii...pe care nici nu ii cunosc...si nici macar nu avem sute de voturi la concursuri...ci numa cateva zeci 30-50 adica exact fetele care suntem acolo mai des...si nu fura nimeni

    la ce sa te informez frumos cand tu ma acuzi de furt fara sa stii absolut nimic...vezi-ti de treaba ta si nu iti mai da cu parerea daca nu stii...

    ai pretentia sa ma port frumos cu voi, cand voi comentati aiurea in tramvai si fara temei macar....

    va astept pe forum sa vedem cat e de corect sau nu...desi ma indoiesc ca va intereseaza corectitudinea ...ci numai a comenta asa din lipsa de ocupatie...tipic romanesc

  • aloha la 02 Februarie, 2010

    observ ca esti cu capsa pusa. personal nu ma intereseaza forumul tau roz si nici concursul tau cu premii de 2 lei.
    pe forumul tau poti face ce vrei, dar aici pe konkurs am voie sa imi exprim parerea. eu nu te-am jignit deloc, te rog sa citesti comentariul meu. tu esti cea care m-ai jignit pe mine si pe ceilalti, asa ca nu inteleg de ce esti tot tu cea suparata.
    aloha!

  • aloha la 02 Februarie, 2010

    nici mie nu imi plac concursurile cu votare si de aia nu particip la niciun astfel de concurs, indiferent cine il organizeaza, o firma serioasa sau un forum dubios de pe net. poate al tau o fi mai breaz, treaba ta, personal nu sunt dispus sa incerc.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro