Acest concurs a fost publicat pe data de 27 Martie 2019
1 x masina Smart Forfour Electric

Castiga o mașina smart EQ forfour

 • Concursul s-a terminat pe 31 Martie, 2019
 • Sursa: Pepsi.ro
 • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x masina Smart Forfour Electric

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza de minim 10 lei orice produs Pepsi, Mirinda sau 7UP din magazinele Mega Image si inscrie codul unic promotional pe pagina de concurs pepsi.ro impreuna cu datele tale de contact sau prin SMS la 1757 (numar cu tarif normal).

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.6
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (14)

 • konkuser122664 la 07 Februarie, 2019

  Unde scrie in regulament ca trebuiesc achizitionate produse de minim 10 lei?

 • konkuser118072 la 07 Februarie, 2019

  konkuser122664: "Cumpără orice produse Pepsi, Mirinda sau 7UP în valoare de minin 10 lei, în perioada 1 februarie – 31 martie 2019, înscrie numărul bonului fiscal și poți câștiga o mașină smart EQ forfour. " Daca erai atent pe prima pagina de concurs, nu mai puneai intrebari de genul ;)

 • la 17 Februarie, 2019

  konkuser122664 are dreptate, nu scrie nicaieri. Nu stiu de unde a luat concursul sau de unde a dat copy-paste konkuser118072

  Cumpără orice produse Pepsi, Mirinda sau 7UP în perioada 1 februarie – 31 martie 2019, înscrie numărul bonului fiscal și poți câștiga o mașină smart EQ forfour. Campania se desfășoară numai in magazinele participante Mega Image. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Regulamentul oficial este disponibil gratuit pe site, în secțiunea Regulamente.

 • konkuser128498 la 03 Martie, 2019

  NU scrie in regulament ca trebuie cumparat de 10 lei

  m-am uit sa vad cum este promovat concursul pe alte saituri de concurs si acolo exista "greseala" 10 lei....

  si pe Profi la fel..."greseala" 10 lei este trecuta desi in regulament nu exista

  ___________ar trebuie verificate inainte concursurile____e clar ca cineva a pus aceasta suma cu intentie.....  REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOŢIONALE
  “Castiga premii pe pofta ta!” Mega Image
  Campanie promoţională pentru persoane fizice 1 februarie – 31 martie 2019

  .........


  SECŢIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE
  6.1 Pentru a intra in Campanie, participantii trebuie sa achizitioneze produse Pepsi, Mirinda sau 7UP si astfel pot castiga
  un premiu prin tragere la sorti, conform urmatorului mecanism:


  https:
  //www.pepsi.ro/uploads/campanii/pofta-mega/regulament.pdf

 • konkuser144967 la 28 Martie, 2019

  E un exemplu concludent că majoritatea concursurilor sunt măsluite,cu date inexacte sau derutante,pentru... cunoscători! Câștigătorii sunt aranjați! Așa se vând produsele!

 • Gaijin la 28 Martie, 2019

  castiga cine trebuie! la cola, same bull...
  vezi comentariile de aici: https://www.konkurs.ro/concurs/Castiga-o-excursie-in-Germania-sau-unul-din-cele-4-ceasuri-CASIO-39347.html

  ce mai e de zis?

 • gio69 la 28 Martie, 2019

  Asa si?!? Ii sanctioneaza cineva?!?

 • Raspandel la 28 Martie, 2019

  cine sa ii sanctioneze? spun ca totul e legal, ca a fost in prezenta notarului si daca te uiti bine la majoritatea e cam acelasi notar :)))
  le-am si zis, aratati mi dovada extragerii persoanei respective...au inceput ca nu este voie, ca dezvaluie date personale...ce date personale? am cerut nr de tel al doamnei? am cerut sa vad cum acele super mecanisme de extragere au extras in decursul a unei luni si jumatate aceeasi persoana si la premiul I....cred ca nu a auzit la de loto persoana respectiva ca lua si potul de la 6/49 si la joker si la 5/40....macar stia o treaba! :)

 • Raspandel la 28 Martie, 2019

  exemple va pot da foarte multe...cu sansele care apar si dispar de pe ecran...ca stati ca se lucreaza la soft, ca maine le aveti din nou in cont, ca a da e o problema dar remediem, ca sigur sunteti inscris....e ca si cand este un excel si pui si scoti de acolo ce vrei si pe cine vrei sau in cazul de fata scoti :)

 • Gaijin la 28 Martie, 2019

  efect in lant de sus in jos si de jos in sus : corporatia angajeaza o firma de PR ( no name si low cost), firma de PR angajeaza 2-3 agarici pe post de assistant (fara experienta si low cost). Nu exista responsabilitate, controale incrucisate sau verificari la nivelul firmei de PR, nu raspunde nimeni de efecte ( gen tanti de la Cluj cu 7 premii mari in mai putin de 1 an, cumulat cu iubitul de "sot") la nivelul fimei de PR, notarul - cred ca isi ia banii si doar atat, corporatia se lauda in piata cu politica "consumer oriented". Singurul beneficiar al acestui talmes-balmes? "castigatorul" excursiilor.

 • hercule la 29 Martie, 2019

  Când există un singur premiu , logic sunt mari șanse să fie păcăleală de ”concurs”. Și pentru că suntem în România unde infractorii fac legea , sigur vei fi dazamăgit de așa ceva. Mai bine joacă la loto.

 • konkuser139669 la 08 Aprilie, 2019

  S-a aflat castigatorul? sper sa nu fie tot ciciovean

 • Raspandel la 08 Aprilie, 2019

  Nu ii plac decat excursiile :)

 • konkuser139669 la 09 Aprilie, 2019

  Pai poate pleca in excursii si cu masina asta, win-win. Dar stai ca asta e la pepsi, dna castiga mai mult la cola, cum e norocul asta, neuniform distribuit

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro