Acest concurs a fost publicat pe data de 11 Martie 2020
1 x mașina electrica BMW i3, 8 x salariu de 12.000 euro, 48 x smartphone Samsung Galaxy Note 10+ 256 GB, 16 x card de cumparaturi in valoare de 500 euro

Castiga o mașina electrica BMW i3, un salariu de 12.000 euro pe saptamana, zilnic un Samsung Galaxy Note 10+ sau alte zeci de premii

 • Concursul s-a terminat pe 31 Martie, 2020
 • Sursa: Orange.ro
 • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x mașina electrica BMW i3, 8 x salariu de 12.000 euro, 48 x smartphone Samsung Galaxy Note 10+ 256 GB, 16 x card de cumparaturi in valoare de 500 euro

Ce trebuie sa faci?

Creeaza-ti un cont My Orange (click aici daca nu ai cont) sau te autentifici cu contul existent, acceseaza pagina campaniei din My Orange, reîncarca cel puțin o data în perioada campaniei cartela Orange PrePay cu o opțiune în valoare de minimum 5 euro credit și ești înscris automat în tragerea la sorți.

 

*Dupa prima reîncarcare, pentru a finaliza înscrierea în campania promoționala Orange, este necesara înregistrarea cartelei prepay Orange.

**La campanie poate participa orice persoana fizica sau juridica, abonat Orange sau utilizator de cartela Orange PrePay. Excepție fac clienții corporate și angajații Orange.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.4
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (2)

 • konkuser158365 la 24 Iulie, 2020

  As avea o intrebare ...
  Stie cineva cine a castigat masina ? Eu cred ca toate concursurile astea sunt Fake si oricum nimeni nu ii controleaza ,asa ca ..

 • Gavril la 25 Iulie, 2020

  și mie mi se par dubioase concursurile astea cu premii mari, și asta daca mai e implicata și vreo agenție „unknown”.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro