Acest concurs a fost publicat pe data de 06 Ianuarie 2010
111 x licenta antivirus

Castiga o licenta antivirus

  • Concursul s-a terminat pe 30 Ianuarie, 2010
  • Tip concurs: tragere la sorti, castig instant
Ce castigi?

111 x licenta antivirus

Ce trebuie sa faci?
Pentru Marele premiu: Trimite cel putin o felicitare electornica personalizata prin formularul de trimitere de pe site-ul moskraciunverde.ro.
Pentru cele 10 premii prin tragere la sorti: Descarca fotografia personalizata si o foloseste pe retele sociale de tip microblogging (www.twitter.com) ca avatar in perioada promotiei (cel putin o saptamana)

Pentru cele 100 de premii instant:

  1. Creeaza o categorie legata de securitatea informatica (anti-spam, virusi, virusologie, phishing etc) sau pune taguri relevante.
  2. Scrie un post pana pe data de 30 decembrie care sa contina un screenshot cu felicitarea personalizata cu mos craciun verde (si care sa fie postat in categoria nou creata - daca nu exista deja ceva asemanator sau sa aiba tagurile nou create alocate pentru acest post)
  3. Trimite un email la craciun@kaspersky.ro in care sa dai linkul cu promovarea concursului plus numele tau real.

Atentie: Pentru cele 100 de premii instant trebuie sa ai un blog activ de minim sase luni. Pentru mai multe detalii acceseaza Regulamentul Oficial.

Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro