Acest concurs a fost publicat pe data de 14 Septembrie 2008
O invitatie in valoare de 1500 Euro la Master Class-ul “Customer Loyalty Leadership”, sustinut de Chris Daffy, o reducere de 500 Euro din pretul biletului la seminar pentru toti cei inscrisi, doua exemplare din bestseller-ul “ Once a customer, always a customer” cu semnatura autorului, Chris Daffy.<br />
<br />

Concurs Septembrie 2008

Castiga o invitatie in valoare de 1500 euro la Master Class-ul "Customer Loyalty Leadership", sustinut de Chris Daffy si multe alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 24 Septembrie, 2008
  • Sursa: Standard.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

O invitatie in valoare de 1500 Euro la Master Class-ul “Customer Loyalty Leadership”, sustinut de Chris Daffy, o reducere de 500 Euro din pretul biletului la seminar pentru toti cei inscrisi, doua exemplare din bestseller-ul “ Once a customer, always a customer” cu semnatura autorului, Chris Daffy.

Ce trebuie sa faci?
Trimite un mail cu datele de contact si raspunsul* la intrebarea din pagina de concurs pe adresa concurs@standard.ro si intra in cursa pentru premii**.

*Raspunsul la intrebare se gaseste in pagina de consultanta a sectiunii Antreprenor de pe standard.ro.

**Concurentii inscrisi care vor sa beneficieze de reducerea de 500 de euro din pretul biletului la seminar, trebuie sa specifice acest lucru in email-ul de inscrire la concurs.


Nota curenta: 4.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro