Acest concurs a fost publicat pe data de 26 Martie 2009
o friteuza de la Tefal<br />

Concurs Martie 2009 - Aprilie 2009

Castiga o friteuza de la Tefal

  • Concursul s-a terminat pe 08 Aprilie, 2009
  • Sursa: Femeia.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

o friteuza de la Tefal

Ce trebuie sa faci?
Trimite un mail la adresa revistafemeia@sanomahearst.ro in care sa povestesti cum te-a afectat pe tine celebra criza.
Nota curenta: 2.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (6)
  • olguta la 27 Martie, 2009

    Aceasta criza m-a afectat si ma afecteaza foarte tare pentru ca nu-mi gasesc nici un job si am mare nevoie de partea financiara pentru a-mi creste copilul.Aceasta criza mi-a inchis toate drumurile

  • olguta la 27 Martie, 2009

    este ok

  • elisabeta la 27 Martie, 2009

    Criza cred ca ii afecteaza cel mai mult pe batrani, pe pensionarii de ieri si pe cei de azi sau de maine.Ei au fost punctul nostru de sprijin, de pornire , iar acum noi suntem atat de "crizati" incat uitam ca ei ca si copii nostrii au nevoie de noi.Astfel incat eu cred ca aceasta criza ne-a afectat nu doar financiar ci si fizic -o criza a sufletului.

  • iulicuta_06 la 29 Martie, 2009

    Ma afecteaza ca au scazut comenzile si daca nu sunt clienti nici bani nu sunt.Dar cu ajutorul lui Dumnezeu ies si din asta.

  • ana_mariv1983 la 31 Martie, 2009

    Criza exista pentru unii,insa pentru altii este doar o poveste.Cum ne afecteaza pe noi,oamenii de rand?Ne afecteaza ori de cate ori ii privim pe mai marii statului,oameni politici,patroni de echipe sportive sau din alte domenii cum se plang de parca nu ar avea ce sa puna maine copiilor pe masa.Ce sa facem noi?Putem spera ca va trece criza in cel mai scurt timp.

  • terec la 06 Aprilie, 2009

    ce e de fapt criza se stie in toata lumea nu numa la noi,majoritatea lumii a observat ca e vb.de disponibilizarii in masa ptr .unele firme mici si mijloci fara capital enorm,in fine criza am simptit-o la salariu in plus si bonuriile de masa pe jumatate nu le mai dau dar asta e ;ramanem cu speranta ca va trece si candva va fi altfel

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro