Acest concurs a fost publicat pe data de 19 August 2010
o excursie pentru doi la Madrid la concertul lui Michael Buble, 5 x DVD cu filmul "Vicky, Cristina, Barcelona", 5 x tricou personalizat

Castiga o excursie pentru doi la Madrid la concertul lui Michael Buble + alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 01 Septembrie, 2010
  • Sursa: Facebook.com
  • Tip concurs: tragere la sorti, votare
Ce castigi?

o excursie pentru doi la Madrid la concertul lui Michael Buble, 5 x DVD cu filmul "Vicky, Cristina, Barcelona", 5 x tricou personalizat

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook.
  2. Devino fan Plimbare in Paradis (daca nu esti deja).
  3. Etapa 1 (18 - 24 august): Urca o poza cu tine la un concert pe wall-ul Plimbare in Paradis + invita-ti prietenii sa-ti dea "like". (click aici)
  4. Etapa 2 (25 august - 1 septembrie): Lasa un comment (la un status update al Plimbare in Paradis) cu o declaratie de dragoste cat mai creativa + invita-ti prietenii sa ii dea "like".

 

Important: Pentru a castiga, trebuie sa participi la ambele etape ale concursului. O participare valida inseamna sa obtii minim 10 like-uri pentru continutul tau (poza in prima etapa, respectiv declaratie in cea de-a doua). Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro