Acest concurs a fost publicat pe data de 03 Februarie 2011
o excursie pentru 2 persoane la Florenta

Concurs Februarie 2011

Castiga o excursie pentru 2 persoane la Florenta

  • Concursul s-a terminat pe 14 Februarie, 2011
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

o excursie pentru 2 persoane la Florenta

Ce trebuie sa faci?

Completeaza formularul de concurs de pe onemagazine.ro cu datele tale de contact + raspunsul la intrebarea "Cum suna pentru tine cea mai frumoasa cerere in casatorie?"

Nota curenta: 2.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (4)
  • vaniliaaa la 03 Februarie, 2011

    Bineinteles, cererea in casatorie este speciala, unica si in acelasi timp, pentru cei implicati cea mai frumoasa... dar o cerere in casatorie ar trebuie sa fie planificata de catre barbat , cu mult timp inainte , pt a iesi ceva foarte special...deoarece este un lucru care va ramane in amintirea celor doi toata viata .. in acea zi , femeia ar trebui sa se simta ca o regina , sa fie la fel de fericita ca in ziua nuntii ce va urma...cu siguranta va fi inclusa cina romantica , tinutele elegante , lumanari ... trebuie sa fie in genul celor din filme...barbatul sa se aseze in genunchi in fata fetei , sa o intrebe '' vrei sa te casatoresti cu mine ? ''....inelul trebuie ales cu atentie si sa nu se zgarceasca atunci cand il cumpara ... este un moment unic.. la fel ca ziua nuntii

  • dex la 03 Februarie, 2011

    :))

  • teomaria la 03 Februarie, 2011

    cred ca a vazut prea multe filme!!!!

  • vaniliaaa la 12 Februarie, 2011

    ...sunt bune si filmele la ceva ..asa ca daca nu ai avut parte de afectiune din partea sotului , iubitului ,prietenului , spune.i sa vizioneze niste filme ;)

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro