Acest concurs a fost publicat pe data de 02 Februarie 2010
o excursie de 2 persoane la Paris (cazare, transport avion, mic dejun), 10 x invitatii duble la film – From Paris whit Love, 10 x  Invitatii duble film – The Spy next door,14 x  Vouchere in valoare de 30 ron la inTandem Caffe, 20 x invitatii duble la cinematograful TheLight Cinema (valabile in perioada 1febr. – 10 martie, de luni-joi, fara avampremiere si 6D), 5 x Vouchere in valoare de 50 ron de la StudioMayo, 20 x Vouchere in valoare de 100 ron la Salon Dakima,  	40 x Vouchere in valoare de 50 ron la Belpaso.ro,  7 x Set de picnic cu rucsac rosu oferit de Cadouri.ro, 7 x Mesaj imprimat pe hartie tip papirus oferit de Cadouri.ro, 5 x Vouchere de masaj in doi oferit de NaturaSpa, 25 x Intrari pentru doua persoane pe patinoarul The Champs din Liberty Center, 15 x Vouchere in valoare de 30 ron la Vesper din Liberty Center, 10 x  Card gift in valoare de 40 ron pentru comenzi de minim 99 ron, 15 x Vouchere in valoare de 50 ron oferite de Hervis, 5 x Vouchere in valoare de 50 ron oferite de Sprider, 14 x Seturi cadou a cate 2 produse oferite de Keune

Concurs Februarie 2010

Castiga o excursie la Paris si alte 230 de premii

  • Concursul s-a terminat pe 28 Februarie, 2010
  • Sursa: Unica.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, cel mai bun scor
Ce castigi?

o excursie de 2 persoane la Paris (cazare, transport avion, mic dejun), 10 x invitatii duble la film – From Paris whit Love, 10 x Invitatii duble film – The Spy next door,14 x Vouchere in valoare de 30 ron la inTandem Caffe, 20 x invitatii duble la cinematograful TheLight Cinema (valabile in perioada 1febr. – 10 martie, de luni-joi, fara avampremiere si 6D), 5 x Vouchere in valoare de 50 ron de la StudioMayo, 20 x Vouchere in valoare de 100 ron la Salon Dakima, 40 x Vouchere in valoare de 50 ron la Belpaso.ro, 7 x Set de picnic cu rucsac rosu oferit de Cadouri.ro, 7 x Mesaj imprimat pe hartie tip papirus oferit de Cadouri.ro, 5 x Vouchere de masaj in doi oferit de NaturaSpa, 25 x Intrari pentru doua persoane pe patinoarul The Champs din Liberty Center, 15 x Vouchere in valoare de 30 ron la Vesper din Liberty Center, 10 x Card gift in valoare de 40 ron pentru comenzi de minim 99 ron, 15 x Vouchere in valoare de 50 ron oferite de Hervis, 5 x Vouchere in valoare de 50 ron oferite de Sprider, 14 x Seturi cadou a cate 2 produse oferite de Keune

Ce trebuie sa faci?
  1. Inscrie-te la newsletter-ul zilnic Unica.ro
  2. Citeste zilnic newsletter-ul Unica.ro
  3. Da click pe banner-ul de concurs din cadrul newsletter-ului si se deschide o pagina in care va fi un “loz”
  4. Razuieste “lozul” primit si afla ce ai castigat


# poti castiga un premiu instant din cele 10 puse la bataie pe zi sau un numar de inimioare ce vor insuma un punctaj; daca aduni mai mult de 100 inimioare/puncte intrii automat in cursa pentru marele premiu.
Important: Pentru mai multe detalii acceseaza Regulamentul Oficial.

Nota curenta: 2.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (93)
  • myky22 la 03 Februarie, 2010

    am castigat un Voucher in valoare de 50 ron la Belpaso.ro dar produsele sunt peste 1 milion

  • gaby_mimi18 la 03 Februarie, 2010

    m-am abonat la newsletter,dar nu era nici un loz pe care sa il razuiesc.cum se procedeaza?

  • blonda25 la 03 Februarie, 2010

    Eu am castigat ieri un set picnic cu rucsac rosu, am incercat de multe ori sa sun la unica si nu raspunde nimeni si nici pe site nu m-au afisat. Cum se intra in posesia premilor?

  • gaby_mimi18 la 03 Februarie, 2010

    dar tu cum ai gasit lozul ?eu m-am abonat si cand am primit confirmarea nu era nici un loz si nici un link unde sa razuiesc.sau trebuie sa primesc alt newsletter?

  • pescarus la 03 Februarie, 2010

    eu nu am primit newsletter azi,oare primesc mai tarziu??

  • gaby_mimi18 la 03 Februarie, 2010

    dc te-ai inscris azi este posibil sa primesti peste 15 min de la inscriere.dar sa ai grija ca sunt 2 tipuri de newsletter cel zilnic si cel general sau cv de genul asta si trebuie sa ne inscriem la cel zilnic.

  • annnnn la 03 Februarie, 2010

    Foarte interesant! Aseara eram pe lista castigatorilor si astazi nu mai sunt!

  • gaby_mimi18 la 03 Februarie, 2010

    eu m-am inscris la cel general si am primit conf.dar nu era nici un link...si apoi am vazut ca mai este un tip si ca la ala eram abonata,este posibil sa fii si tu abonat deoarece cred ca este neaparat pt a ti se creea contul.

  • annnnn la 03 Februarie, 2010

    Cine a mai patit asa ceva? Sa vedem ce spun ei cand ii sun.

  • pescarus la 03 Februarie, 2010

    sunt abonat de luni de zile,ieri am razuit dar am decat inimioare:)

  • blonda25 la 03 Februarie, 2010

    Ceva e in neregula, eu am tot incercat sa sun la nr afisat pe site-ul unica 0212012777 si nu raspunde nimeni, nici ieri si nici azi. Aveti voi alt nr sau cum pot lua legatura cu ei?

  • annnnn la 03 Februarie, 2010

    Poate nu sunt inca pregatiti sa valideze premiile. Si eu am sunat acum 5 min. si nu a raspuns nimeni.
    Sunt curioasa de ce au sters unii castigatori care au aparut automat pe lista aseara. Au venit dimineata la serviciu si s-au apucat de sters...Hmmm.

  • gaby_mimi18 la 03 Februarie, 2010

    si eu la fel

  • karmen76 la 03 Februarie, 2010

    si eu sunt membra de mult timp dar nu am primit decat ieri newsletter-ul, azi din pacate nu.
    Ce se intampla?

  • just_a_kiss la 03 Februarie, 2010

    Buna ziua all... Vreau sa va intreb in cat timp ati primit codul de validare a newsletter-ului pe mail... m-am abonat acum o ora si inca nu am primit confirmarea.

  • Ramona13 la 03 Februarie, 2010

    L-am primit instant

  • Ramona13 la 03 Februarie, 2010

    Poate ai tastat ceva gresit in adresa de mail

  • blonda25 la 03 Februarie, 2010

    sunt dezorganizati

  • just_a_kiss la 03 Februarie, 2010

    Multumesc pentru raspuns :* mai incerc o data

  • gaby_mimi18 la 03 Februarie, 2010

    esti deja abonata la newsletter-ul zilnic pentru ca dc nu esti nu poti sa-ti creezi cont.sunt 2 tipuri de newsletter cel zilnic la care sunt abonati toti pt.ca au cont si cel general la care sigur te-ai abonat tu.

  • just_a_kiss la 03 Februarie, 2010

    Aha... posibil si asa... am sa urmaresc mailul sa vad daca primesc newsletter-ul maine... ca azi nu am fost atenta si am sters tot. Bafta la konkurs

  • nico_fifi la 03 Februarie, 2010

    nu va mai chinuiti atat pentru ca cei de la unica sunt foarte neseriosi. si nuva asteptati sa primit ceva premii prea curand daca ati castigat.eu am participat la concursul anterior " fotografia gigant" si am castigat o gramada de premii. de o luna si jumatate sun la tel si nimeni nu raspunde. pentru revendicarea premiilor. asa ca....e la alegerea voastra dar sperante prea mari nu va faceti.

  • ilal la 03 Februarie, 2010

    Nici eu nu am primit azi newslwtter-ul lor. Mai e cineva care nu l-a primit inca?

  • Eli1 la 03 Februarie, 2010

    Unica este un site foarte serios.Eu astept a II-a transa de premii-Fotografia gigant.Sunt foarte activi,dar cred ca mai au nevoie de angajati.E criza si la ei.Regulamentul spune ca in termen de 30 zile se revendica premiile.Dar in conditiile cand sunt asa multi participanti si castigatori e mai greu sa raspunda tuturor cerintelor noastre.Cine a castigat voucher poate avea sansa sa mai castige si alte vouchere sau poate completa suma daca produsul este mai scump.M-am inscris si la newsletter si nu am primit nimic. Dar eu am rabdare.Ba chiar m-am inscris de mai multe ori. Aveti RABDARE !

  • Eli1 la 03 Februarie, 2010

    DE aici pe yahoo! Am casigat 6 inimioare! VERO!

  • Eli1 la 03 Februarie, 2010

    A aparut lista castigatorilor de astazi probabil ca de asta nu te regaseti annnn. Trebuie sa suni mereu pana ii gasesti.Daca esti din bucuresti poti sa-ti iei premiul direct de la sediul R.

  • elilavi la 03 Februarie, 2010

    UNICA nu e deloc un site serios, sa ne amintim ce am patit cu revendicarea premiilor de la Fotografia Gigant, ca am sunat de zeci de ori pe zi. Am castigat acum o luna o carte la ei la concursul - Editura Leda, le-am trimis mail pentru a-mi revendica premiul, am sunat...nimic, nici urma de carte, nu mi-au trimis nici un mail, nu mi-ar raspuns la telefon...nimic.... asa ca eu nu ma astept la prea multa seriozitate si corectitudine nici la concursul asta

  • pescarus la 03 Februarie, 2010

    eu doar ce am primit mail pe ziua de azi:),inimioare:))

  • Manu_C la 03 Februarie, 2010

    Mda, nush ce sa zic de concursul asta, dar iar le scapa niste detalii tehnice... Abonare-confirmare-razuire-revendicare, o gramada de munca si n-ai nici o garantie ca daca vei castiga ceva vei si intra in posesia premiului... Si in lista de castigatori mie imi tot afiseaza lista de premii...
    Oricum, la un concurs de prin decembrie castigase si sotul o carte si dupa cateva e-mailuri si telefoane la care n-a raspuns nimeni, nici nu cred ca o mai primeste.
    Eu una nu mai am nici o incredere in ei, dar voi faceti cum credeti.

  • Ramona13 la 03 Februarie, 2010

    In partea stanga este listingul premiilor si in partea dreapta sunt listati castigatorii

  • alinamadalina la 03 Februarie, 2010

    ok. m-am inscris la newsletter in pagina concursului , dar cred ca etse cel general. mai sus citeam ca trebuie sa fim abonati la cel zilnic .. unde ma abonez la ala? :(

  • Eli1 la 03 Februarie, 2010

    Sunt sigura ca o sa primesti cartea. Cine are timp pentru o carte?Sunt oameni care au muncit zi si noapte(au postat imagini).Au castigat sute de CD,carti si alte premii.Mi se pare normal sa se trimita premiile lor intai.Eu am primit 43(daca nu chiar mai multe carti),apa termala,oje, genti,....Acum astept 90 de CD,34 carti,etc.Felicitari celor care au castigat!

  • gaby_mimi18 la 03 Februarie, 2010

    esti deja abonata...deoarece ai cont...

  • gaby_mimi18 la 03 Februarie, 2010

    incearca sa te inregistrezi si vezi k dupa ce completezi datele apare jos:abonare la newsletter zilnic...eu cred k e obligatoriu sa fii abonata dc ai contul.

  • Ramona13 la 03 Februarie, 2010

    Eu particip la acest concurs pentru excursie. Premiile instant nu ma intereseaza. Sincer, nu ma pot opri din mirarea ca lacomia unora nu are margini si ca exista persoane care nu se lasa pana nu castiga cat mai multe premii, ce conteaza ca nu le sunt necesare sau ca le vor avea in nenumarate exemplare...Un comentariu citit mai sus m-a umplut de uimire, nu-mi imaginam ca poate exista atata lacomie. Este o simpla parere, nu un atac la persoana respectiva. Este opinia mea si se bazeaza pe banalul bun simt. Probabil ca fiind noua pe-aici mai am inca multe de "invatat" la capitolul nevoii obsesive a unor oameni de a acumula cat maiu multe "premii", nu conteaza ce si cum, "sa fie, ca nu strica".
    Succes celor care isi doresc excursia. Si succes si celor care vor sa mai apuce ceva resturi de la masa "bogatilor" in suveniruri inutile.

  • cecilia35 la 03 Februarie, 2010

    @ramona31 - si eu sunt de aceeasi parere
    @Eli1 - Din pura curiozitate te-as intreba ce faci cu 90 de buc de CD-uri, (daca sunt la fel) si cu 34 de carti, (la fel cu 34 de dubluri)?

  • alinamadalina la 03 Februarie, 2010

    am cont , dar nu am primit niciodata un newsletter de la unica:( off

  • Ramona13 la 03 Februarie, 2010

    Poate ca atunci cand ti-ai facut contul nu ai bifat casuta de acceptare a newsletter-ului (asta in cazul in care bifarea casutei respective nu era cumva o conditie obligatorie)
    Eu m-am abonat astazi, am primit newsletter, am razuit, am gasit inimioarele si abia apoi mi-a aparut un text in care imi spuneau ca ptr contabilizarea inimioarelor este necesar sa-mi fac cont (nu aveam).

  • alinamadalina la 03 Februarie, 2010

    si acum ma mai pot inscrie?:(

  • alinamadalina la 03 Februarie, 2010

    ramona 13 tu unde te-ai abonat? in pagina de la "participa acum" ?

  • gaby_mimi18 la 03 Februarie, 2010

    nu stiu ce sa zic....incearca sa te mai inregistrezi odata si bifeaza casuta...poate merge

  • Ramona13 la 03 Februarie, 2010

    Da, acolo unde scrie "Aboneaza-te la newsletter pentru a participa la concurs!"

  • Eli1 la 04 Februarie, 2010

    Cartile au fost dubluri,dar nu toate la fel.Ce intrebare!Am facut cadouri celor dragi si asa voi proceda si cu CD-urile.Toti care au participat la concursul fotografia Gigant au primit premii.Nu conteaza valoarea lor pana la urma ci faptul ca am postat numai eu 12000 de imagini(daca nu mai mult)mi-a facut placere.Chiar daca concursul s-a terminat eu postez din cand imagini pentru ca se doreste a se ajunge la un milion de poze.Imi place sa gasesc imagini unice.Si apropo, Ramona13, si eu am dorit sa castig unul din cele doua premii de 100 milioane vechi,insa n-am avut noroc .

  • pescarus la 04 Februarie, 2010

    Nu poţi participa de 2 ori din acelaşi newsletter! asta imi zice cand deschid sa vad premiul in loz.culmea ca nu am mai intrat pe el:))

  • gaby_mimi18 la 04 Februarie, 2010

    doar iminimioare....

  • gaby_mimi18 la 04 Februarie, 2010

    inimioare*

  • boobica la 04 Februarie, 2010

    dupa toate incurcatura cu contul, abonarea, confirmarea deschid in fine lozul in care eram anuntata ca am castigat 8 inimioare, mai jos era o precizare sa intru in cont sa verific cate am adunat si cu toate ca era prima zi de participare am zis sa urmez procedura doar ca acolo erau doar 6, poate doua s-au pierdut pe drum...sper sa se rezolve...bafta tuturor!

  • diana89 la 04 Februarie, 2010

    unde anume in cont iti arata inimioarele castigate ca eu nu le gasesc?

  • stefinica la 04 Februarie, 2010

    aiurea,am "castigat" intr-o zi 12 si in alta 10 si in cont am doar....11 inimioare!!

  • Ramona13 la 04 Februarie, 2010

    Dupa ce te loghezi intra in "contul meu" si in partea dreapta-jos scrie : "inimioare adunate"

  • alinamadalina la 04 Februarie, 2010

    se pare ca am reusit cu newsletterul.. am 12 inimioare:D

  • diana89 la 04 Februarie, 2010

    pai eu am adunat 12 inimioare si in cont imi scrie 0..asta imi miroase a teapa

  • rekaalina la 04 Februarie, 2010

    si eu am adunat vreo 20 de inimioare si la fel in cont apar 0 inimioare desi ieri erau 6>

  • cecilia35 la 04 Februarie, 2010

    de trei zile am adunat si eu cca 30 inimioare, si surpriza, in cont am 0 inimioare. E bataie de joc???

  • diana89 la 04 Februarie, 2010

    se pare ca da...si eu sunt in acceasi situatie:(

  • boobica la 05 Februarie, 2010

    dupa ce postasem aici probelema tehnica am intrat iar in cont si surpriza...erau toate inimioarele castigate si credeam ca s-a remediat sistemul doar ca refresh si 0 inimioare...

  • boobica la 05 Februarie, 2010

    eu le-am lasat si pe forum o atentionare acum sa vedem daca se sesizeaza cineva. bafta tuturor!

  • anca64 la 05 Februarie, 2010

    Mie mi s-a parut ca inimioarele nu "fug" nicaieri si nici nu reapar asa, ca fantomele :)
    Cred ca nr. de inimioare difera in functie de pagina in care ne aflam atunci. Incercati si voi sa va plimbati intre "editare profil"/"poza"/"prieteni" si veti vedea.
    Intrebarea e care dintre nr. afisate e cel contorizat in concurs.

  • gaby_mimi18 la 06 Februarie, 2010

    voi ati primit newsletter azi?

  • just_a_kiss la 06 Februarie, 2010

    "De luni până vineri oferim 10 premii pentru tine şi perechea ta, iar la finalul campaniei toti cei care au reusit sa cumuleze peste 100 de inimoare vor intra automat în tragerea la sorti pentru excursia în doi la Paris!"


    Sambata si duminica nu este newsletter.

  • gaby_mimi18 la 06 Februarie, 2010

    ms de info

  • Loryk la 07 Februarie, 2010

    Pot sa particip fara sa am cont pe Unica?

  • carmita1 la 07 Februarie, 2010

    ..nu ...pentru ca trebuie sa primesti zilnic un newsletter pe e-mail...

  • carmita1 la 07 Februarie, 2010

    Aboneaza-te la newsletter si esti inscrisa la concurs

  • aly80 la 09 Februarie, 2010

    mie mi se par cei de la UNICA foare neseriosi.am revendicat premiile de 2 luni si mai bine si inca n-am primit nimic.cred ca pot sa-mi iau adio de la premii

  • aureliaeftene la 09 Februarie, 2010

    pe site la ei scrie ca toate premiile au fost expediate si nici eu nu am primit nimic de 2 luni.

  • kathy15 la 16 Februarie, 2010

    eu am castigat un voucher de 50 de ron si am sunat la ei, dupa cateva zile mi-au raspuns ,mi-au zis sa ma duc la magazin cu buletinul ,fara sa-mi dea niciun voucher si la magazin mi s-a zis k fara voucher nu pot sa-mi dea nimic:( am sunat iar la ei si mi-au zis k o sa verifice ce s-a intamplat si o sa ma sune ei,dar nu m-a sunat nimeni...foarte neseriosi

  • pupkiss la 16 Februarie, 2010

    unde pot vedea cate inimioare am cules ?:X

  • mikutza_ioana la 16 Februarie, 2010

    trebuie doar sa intri in contul tau de pe unica :)

  • pupkiss la 16 Februarie, 2010

    daca ai sti cat m-am uitat, dar nu am vazut nimic .. cred ca am nev de ochelari :)0

  • anuta22 la 23 Februarie, 2010

    da c;il la contul meu si ai sa vezi acolo cate ai acumulat.

  • daniian la 24 Februarie, 2010

    am castigat si eu astazi un voucher in valoare de 50 de lei la belpaso, dar ca sa iau ceva trebuie sa mai pun eu cel putin 150 de lei. :)))

  • stefinica la 24 Februarie, 2010

    eu am o invitatie la film stie cineva sunt bune numai pt.buc?

  • just_a_kiss la 24 Februarie, 2010

    Da, sunt valabile doar pentru Bucuresti... nu sunt transmisibile... A castigat sora mea un voucher de 100 ron la salonul Dakima si a sunat la unica. I s-a spus ca nu este transmisibil nici un premiu. Doar cel ce l-a castigat poate beneficia de el.

  • stefinica la 24 Februarie, 2010

    mersi.nasol...

  • adriana_2008 la 24 Februarie, 2010

    A castigat o prietena un voucher la Magielle dar nici pana acum nu a fost contactata si au trecut aproape doua saptamani de la revendicare.

  • diana_b_20 la 24 Februarie, 2010

    Am castigat si eu un voucher Magielle si dupa ce am sunat sa revendic mi-au trimis codul a doua zi.

  • alinamadalina la 26 Februarie, 2010

    eu am castigat un set de lumanari parfumate pt aromaterapie parca. am sunat si mi-a spus ca premiile vor fi expediate dupa terminarea concursului .

  • just_a_kiss la 01 Martie, 2010

    Am castigat excursia la Paris....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • pescarus la 01 Martie, 2010

    Felicitari!!!Asta da cadou de martisor:)
    La multi ani fetelor!!!

  • cyucy la 01 Martie, 2010

    waw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • cyucy la 01 Martie, 2010

    ms,pescarus :)

  • just_a_kiss la 01 Martie, 2010

    Asa e... la multi ani si o primavara minunata va doresc... la cat mai multe premii frumoase :*:*:*

  • cyucy la 01 Martie, 2010

    si multe zambete pe chip si-n suflet :) LA MULTI ANI!!!

  • Ramona13 la 01 Martie, 2010

    Felicitari :))))))

  • karmen76 la 01 Martie, 2010

    Felicitari si multa bafta in continuare tuturor!

  • just_a_kiss la 01 Martie, 2010

    Va multumesc!! Inca nu realizez:)

  • pescarus la 01 Martie, 2010

    o sa realizezi cand vei ajunge la Paris:)

  • Calyope la 01 Martie, 2010

    bv pt castigarea excursiei la paris ! numai sa o primesti...noi toti am castigat o groaza de premii si nu am primit nimic. la concursul asta nu am castigat, dar la un alt concurs am castigat o carte de la editura Leda. Se face deja o luna. Daca nu imi primesc premiul, fac sesizare la OPC, ceea ce toata lumea ar trebui sa faca. Isi vor lua o amenda mare pt publicitate mincionoasa si se vor lecui sa minta lumea.

  • gabis la 02 Martie, 2010

    Si eu astept o carte de la Unica! Eu sunt optimista!

  • just_a_kiss la 02 Martie, 2010

    Da.. la asta ma gandeam si eu.. doar ca totul tine acum de sponsor... pentru ca unica si-a facut datoria si m-a anuntat. Acum astept e-mail cu detaliile direct de la europa travel.

  • annnnn la 09 Aprilie, 2010

    Va rog mult de tot, este vreun castigator de voucher NaturaSpa pe aici?
    Am nevoie de ajutor!

  • annnnn la 09 Aprilie, 2010

    Krystyana84, esti cumva on line?

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro