Acest concurs a fost publicat pe data de 26 Mai 2009
<p>
	un bilet de avion dus - intors Bucuresti - New York si cazare in valoare de 500USD, sase zile la Hotel Ursuletul din Predeal (MD inclus) in perioada: 14.06 2009 – 20.12.2009, o invitatie pentru 4 persoane la Club Office Mamaia, Bucuresti sau Predeal si consumatie in limita sumei de 125 lei / persoana.<br />
</p>

Concurs Mai 2009 - Iunie 2009

Castiga o excursie la New York si una la Predeal si alte premii

Ce castigi?

un bilet de avion dus - intors Bucuresti - New York si cazare in valoare de 500USD, sase zile la Hotel Ursuletul din Predeal (MD inclus) in perioada: 14.06 2009 – 20.12.2009, o invitatie pentru 4 persoane la Club Office Mamaia, Bucuresti sau Predeal si consumatie in limita sumei de 125 lei / persoana.

Ce trebuie sa faci?
  1. Fa fotografii turistice, fotografii de monumente naturale, imagini care  sa arate potentialul turistic al Romaniei, fotografii pozitive si optimiste, imagini care sa imbie la drumetie; imagini cu hoteluri si pensiuni,  imagini cu oameni in concediu, instalatii turistice, spa, pensiuni, hoteluri
  2. Incarca fotografiile tale pe un serviciu gratuit ca Flickr.com, Picasa.com, ImageShack.us.
  3. Trimite un mail la adresa concurs@romaniafotogenica.com datele de contact (nume, numar de telefon si adresa) si un link catre galeria foto.



important: pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 1.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (4)
  • ramo22 la 26 Mai, 2009

    interesant concursul :D

  • lali200380 la 26 Mai, 2009

    imi place acest concyurs sii chiar am multe poze frumoase cu roamia. o sa imi fac un album macar asa pentru a promova Romania nu neaparat pentru concurs

  • la 26 Mai, 2009

    poate o sa ne dati si noua link-urile sa admiram si noi pozele voastre ;)

    @konkurs, nu poti introduce o categorie special pt. concursurle foto? De multe ori caut cate un concurs foto printre toate categoriile ca sa-l pot recomanda unor prieteni interesati de acel concurs (nu pot sa salvez toate concursurile)

  • lylya99 la 01 Iunie, 2009

    Desi am multe fotografii frumoase,nu pot participa la acest conurs. De ce? pentru ca nu au fost facute cu un aparat de minim 10 mp.
    Nu toti avem aparate profesionale

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro