Acest concurs a fost publicat pe data de 14 Iunie 2009
<p>
	O excursie pe platourile de filmare de la Hollywood, un abonament pe un an la cinema Hollywood Multiplex, 19 x invitatii duble la filmul Numere Fatale<br />
</p>

Concurs Iunie 2009 - Iulie 2009

Castiga o excursie la Hollywood, un abonament pe un an la cinema si alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 18 Iulie, 2009
  • Tip concurs: tragere la sorti, votare
Ce castigi?

O excursie pe platourile de filmare de la Hollywood, un abonament pe un an la cinema Hollywood Multiplex, 19 x invitatii duble la filmul Numere Fatale

Ce trebuie sa faci?
  1. Lasa un comentariu pe pagina de concurs de pe numerefatale.ro cu raspunsul la intrebarea " Ce-ai face daca ai sti ca vine sfarsitul lumii?" ( click aici )
  2. Invita-ti prietenii sa iti voteze raspunsul.
  3. Du-te sa vezi filmul Numere fatale si pastreaza biletul.

important: pentru mai multe detalii descarca regulamentul de aici.

Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (42)
  • wackness la 14 Iunie, 2009

    @konkurs: multumesc ca ai adaugat acest concurs.
    mi se pare foarte interesant.
    inscrieti-va pentru ca sunt multe sanse de castig. daca ne unim fortele putem sa mergem toti la cinema incepand cu 19 iunie.
    ma mai gandesc pana maine ce as face daca "ar veni sfarsitul lumii" si o sa ma inscriu :)

  • allexxa la 15 Iunie, 2009

    Am o intrebare : saptamana aceasta nu ar trebui schimbati cei care vor fi votati de comunitate? De ce anumite nume (desyre si ramo22) se repeta? Sa inteleg ca ele au primit din nou cele mai multe stelute saptamana trecuta si au dobandit DIN NOU acest drept? Pai daca este asa...atunci toata aceasta poveste cu hall of fame este un demers inutil, bisericutele din comunitate oferindu-si la nesfarsit stelute ptr a profita de altruismul nostru...Daca este numai o greseala si acele nume se repeta din eroare imi fac anticipat mea culpa...Daca, totusi, ele sunt reale, atunci...ajung la concluzia ca romanii nu vor putea niciodata sa fie cinstiti cu adevarat. Vreau sa spun foarte clar ca nu am nevoie de voturi, nu imi doresc sa ajung in hall of fame nici acum nici altadata, dar e o chestiune de principiu : votez zilnic cu mare placere o gramada de oameni si nu mi se pare corect ca aliantele sa duca la promovarea perpetua a acelorasi persoane.

  • la 15 Iunie, 2009

    cererile de votare se scot de acolo cand concursul expira. cel putin eu asa am observat si decat eu am iesit iar.. iar asta nu e vina mea.. eu nu ma votez.

  • allexxa la 15 Iunie, 2009

    Mi se pare INCORECT sa votam si saptamana aceasta aceleasai persoane, daca scrie clar ca e o chestie saptamanala. Concursul vostru dureaza (am verifiicat) pana pe 3 iulie. Asta inseamna ca veti ramane promovate atatea saptamani??? Si daca ar fi durat un an (cum a fost de pilda concursul val duna) la fel s-ar fi intamplat? Ati fi ramas promovate un an intreg??? Pai asta este o bazaconie, sa-mi fie cu iertare. Aici nu este vorba de vina cuiva, ci de principiul respectului fata de membrii comunitatii. Am inteles cu totii ca propunerile sunt saptamanale.Pai asa sa ramana!!! Si sa nu se permita porezenta acelorasi persoane mai devreme de un anumit interval (sa zicem 6 luni) ptr a putea permite cat mai multor oameni sa fie promovati.

    Astept lamuriri de la moderatori.

  • la 15 Iunie, 2009

    Eu nu stiu daca e cum ti-am spus sau nu .. e doar parerea mea.. iar daca vrei sa trimiti o cerere.. iti cedez locul meu .. eu am zis ca nu o sa trimit nici o alta cerere. Oricum.. cred ca e singurul la care mai particip .. nu vreau sa ajung pe primul loc .. vreau doar sa ma incadrez in primii 100 .. dar am slabe sanse.. ieri eram pe locul 95 si pana sambata cand se afiseaza iar regulamentul se pot schimba multe.. sa decad cu multtttt, tinand cont ca intr-o zi de la locul 91 am ajuns la 95.

  • la 15 Iunie, 2009

    pardon 81*

  • allexxa la 15 Iunie, 2009

    Am precizat foarte clar ca nu vreau voturi, nici acum nici altadata (din principiu nu particip la concursuri care implica votare, ptr ca ele sunt castigate exclusiv de cei care fraudeaza sistemul). In schimb votez cu mare placere membrii comunitatii.

  • la 15 Iunie, 2009

    Daca o sa te uiti putin peste regulament o sa vezi ca scrie "In fiecare saptamana se alcatuieste un top al celor mai fideli si altruisti membri ai comunitatii." Daca o sa te uiti putin pe forum o sa vezi ca suntem cateva pers. care oferim ajutor celor care au nevoie, nu venim numai cu comentarii gen "votat, voteaza-ma si tu". In urma cu putin timp eram numai cativa care postam comentarii pe forum desi nu aveam nevoie de voturi. Pe parcurs s-a introdus sectiunea "te votam" si au mai aparut si alte pers. care postau pe forum (cei mai multi pt. ca sa isi adune voturi). Prin introducerea sectiunii "hall of fame" se spera ca un nr. cat mai mare de pers. sa vina cu ajutor pt cei care au probleme, dar in continuare am ramas f putini... unii mai ofera ajutor numai cat timp tine concursul cu votare la care participa. Oricine poate sa ajunga in "hall of fame", dar trebuie sa vii cu comentarii prin care sa-i ajuti pe ceilalti... eu nu pot sa dau click pe un comentariu gen "votat"
    O cerere speciala de votare o sa apara numai o sapt. in paginile site-ului.

  • daniian la 15 Iunie, 2009

    gandeste-te ca unii chiar stau pe aici ca sa ii ajute si pe ceilalti concurenti sa castige. adica dau raspunsuri la intrebarile de la concursuri, afiseaza castigatoriii la diferite concursuri (asa cum face desyre) si nu trebuie sa mai cauti tu pe unele site-uri sectiunea de castigatori, dau indicatii si tips-uri despre cum poti sa ai mai multe sanse intr-un concurs, afiseaza diferite pasaje din regulamente (pentru cei ce nu pot accesa regulamentele).... s.a.m.d.
    si atunci, aceste comentarii sunt votate, bineinteles. si daca esti mai mereu altruist si stai si faci lucrurile astea, normal ca lumea te voteaza si atunci probabil ca poti ajunge in fiecare saptamana in Hall of Fame.

  • ramo22 la 15 Iunie, 2009

    saptamana asta nu mai sunt in hall of fame dar pana trimit cei care sunt cereri de votare ne lasa pe noi cei de saptamana trecuta... stai linistita...

  • allexxa la 15 Iunie, 2009

    Repet. E o chestiune de principiu. Daca aceleasi persoane vor aparea la nesfarsit pe lista de promovare inseamna ca acest demers isi pierde partea frumoasa si se va referi in veci la avantajarea acelorasi personaje. Voi ganditi subiectiv,ptr ca sunteti interesati, eu obiectiv ptr ca nu am vreun interes. Astept in continuare lamuriri de la moderatori. E normala promovarea unui grup restrans de oameni? Ce facem cu ideea de comunitate? Ei se vor vota reciproc la nesfarsit si atunci iese si aici o poveste tipic romaneasca. Toti sunt egali, numai ca "unii sunt un pic mai egali deact altii" (de la Orwell citire), nu? Lumea se plange mereu de concursurile cu votare si uite ca in acest context votarea nu mai este o problemna, ca e in avantajul lor, al celor care fac aliante si se voteaza reciproc. Sincer...n-aveti decat sa pastrati acest principiu. Eu va spun clar ca este incorect. In mod normal o persoana n-ar trebui sa aiba acces la hall of fame decat o data la un anumit interval de timp. Imi imaginez ca aceasta comunitate este numeroasa si ar fi destui doritori de ajutor si acces la promovare. Daca ei ofera ajutoi numai ptr a fi votati, atunci nexam altruism...ramane uratul si egoistul interes. Si cu asta am spus totul.

  • la 15 Iunie, 2009

    am vazut ca nu ai scris decat aici .. ai idee cate persoane comenteaza mereu ? pai daca nu vot comenta, niciodata nu vor ajunge in hall of fame. Si daca ai observa de aseara a aparut o noua persoana pt votat si asteptam si cererea de la gabita_1971

  • la 15 Iunie, 2009

    vor*

  • daniian la 15 Iunie, 2009

    pe cuvant ca iti cedez de fiecare data locul meu in Hall of Fame, daca iti doresti (de fiecare data cand il voi obtine). daca il vrei pe "cinstitelea" ar trebui sa postezi aici comentarii "votabile", pertinente, ca sa spun asa, nu comentarii in genul descris de corrnelb. eu m-am lecuit de concursuri cu votare, asa ca nu voi mai participa. si uite s-a eliminat un rival in Hall of Fame. asa ca spor la treaba si dati-ne motive sa va dam stelute la comentarii.

  • la 15 Iunie, 2009

    si eu i-am spus ca ii cedez locul meu, dar a refuzat. Zice ca sunt mereu aceleasi persoane .. cand in sapt asta sunt 2 noi .. problema ei e cu mine ca ar iesit iar.

  • allexxa la 15 Iunie, 2009

    Daca citeai cu atentie comentariile mele vedeai ca suntem pe aceeasi lungime de unda : NU PARTICIP NICIODATA LA CONCURSURI CU VOTARE ptr ca acolo se castiga exclusiv prin frauda. Asadar, nu am nevoie de hall of fame si promovare. Era doar o chestiune de principiu, dar vad ca asta nu prea conteaza ptr voi si au aparut deja "mucalitii" cu raspunsuri "jmechere". Nu voi intra in polemica sterila si nu voi continua acest subiect. ... Nu de alta, dar nu poti avea opinii diferite fara sa risti sa se repeada asupra ta grupul compact al celor care se cred "stapanii" acestui site. ...Orice alt comentariu mi se pare inutil.

  • la 15 Iunie, 2009

    Daca o sa fie cum vrei tu (o pers. sa ajunga o singura data la 6 luni), iti garantez ca in maxim 3 luni o sa fie epuizati toti cei care ofera ajutor celorlalti si o sa fie promovata o pers. care umple forumul de link-uri pt. votare. Sa zicem ca suntem 20 de pers. care ne cunoastem (suntem mult mai putini), gandeste-te cate pers. intra pe forum intr-o saptamana. Daca o sa postezi un singur comentariu prin care sa-i ajuti pe ceilalti poti primi sute de stelute, cu cat postezi mai multe comentarii cu atat ai mai mari sanse de a primi voturi. Stefania Nane era una dintre pers mai noi de pe forum care a ajuns in hall of fame din prima saptamana. Crezi ca nu erau alte pers. cu mai multa vechime pe forum si care au oferit ajutor? Nu conteaza cat esti de nou sau de vechi esti pe forum, conteaza comentariile pe care le lasi pe forum. Sapt. viitoare cred ca o sa iasa din nou o pers. destul de noua pe forum (nu dau nume... eu i-am dat cateva voturi....)

  • daniian la 15 Iunie, 2009

    vezi tu, am reusit deja sa facem un grup de mucaliti. comentariu meu este catalogat "jmecher". ei, in fine, intotdeauna va cineva (allexxa, dupa cum vezi te-am facut "cineva" pe site-ul asta), care trebuie sa comenteze aiurea si crede ca este vreun erou (la alegere), care apara drepturile cuiva.

  • daniian la 15 Iunie, 2009

    "comentariul"

  • la 15 Iunie, 2009

    am si eu o curiozitate, de ce pana acum nu ai scris nici un comentariu ?
    Stefania Nane este o persoana care imi recomanda multe concursuri, se implica in activitatea acestui site.. daca vrei si tu poti sa te implici, asta insemnand sa lasi comentarii care i-ar putea ajuta pe ceilalti.

  • pollet_a la 15 Iunie, 2009

    Iar cu votare..... Nici o sansa.

  • pensionar la 15 Iunie, 2009

    O discutie fara rost nu inteleg ce urmareste allexxa mai bine decat sa pierdeti timpul pe aici votati cererile de vot precum este a mea din aceasta comunitate daca ma voteaza 3 (trei)pe zi este mult.

    <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

  • lylya99 la 15 Iunie, 2009

    Imi pare rau dar tot incerc de ieri sa te votez si nu pot. De cate ori intru mana aia e tot verde. Probabil se mai intampla asta si la altii

  • wackness la 15 Iunie, 2009

    o cearta care cred ca nu isi avea rostul si mai ales pe topicul acestui concurs.
    ceea ce ati facut se numeste offtopic. ar fi bine sa reveniti la subiect :)

  • la 15 Iunie, 2009

    ti-am spus, decat o data am reusit sa te votez si de atunci mana respectiva e verde. Nu pot sa fac nimic sa nu mai fie asa. Nu e vorba de minute sau ore.. e asa de cateva zile. Nu stiu care e sistemul de votare dar poate e doar o data p ip .. nu stiu ce sa zic.

  • konkurs la 15 Iunie, 2009

    Desyre, spre exemplu, de cand am introdus "Hall of fame" a iesit, in fiecare saptamana, pe primul loc in topul celor mai 'iubiti' konkurenti :)

    Este unul dintre prietenii Konkurs care, de nenumarate ori, ajuta comunitatea, fie prin raspunsuri la probleme fie prin informatii aditionale (liste de castigatori, atentionari cand e ceva dubios sau gresit, etc).

    Acest sistem nu a fost introdus cu vreun scop ascuns. Ideea este ca cei care ajuta comunitatea cel mai mult sa fie si rasplatiti cu sanse in plus la concursurile cu votare.

    Din pacate, aveti cu totii dreptate, se pare ca nu toti sunt de acord sa voteze si numarul total de voturi este inca destul de mic.

    Din acest motiv, in curand, vom incerca sa ne strangem si mai multi :)

    Va tinem la curent cu noutatile, ca intotdeauna!

    Succes

  • ramo22 la 15 Iunie, 2009

    desyre era activa si inainte sa inceapa Hall of fame... era prezenta tot timpul, imi era lene sa vad cine a castigat sau sa caut raspunsurile ea era prezenta si ne ajuta pe toti asa ca nu puteti zice ca s-a pus pe treaba acuma... bravo ei si bravo celor care se implica :)

  • lylya99 la 15 Iunie, 2009

    Konkurs, am o propunere Pentru a incuraja comunitatea sa-i voteze pe cei alesi in Hall of fame. Bine, nu stiu din punt de vedere tehnic daca se poate realiza, tu te pricepi la asta. Oricare din membrii comunitatii poate ajunge la un moment dat in Hall of fame, nu? Ei bine ar trebui sa impui urmatoarea regula:
    Oricare membru care este ales in Hall of fame, nu poate beneficia de acest privilegiu decat daca a votat la randul lui pe cei din Hall of fame in ultimele 4 saptamani-sa zicem ( este un exemplu )
    Cum ti se pare?

  • pensionar la 15 Iunie, 2009

    Nu am vrut sa supar pe nimeni mai ales pe desyre care este sufletul acestui sait dar am observat ca nu prea ne ajutam intre noi si nu este corect pe mine ma voteaza mai multi de pe lumea e mica desi au o alta activitate decat concursurile.

    <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

  • la 15 Iunie, 2009

    Pensionar.. eu te-as vota zilnic... dar nu ma lasa. Eu zic sa le pui o intrebare sa vezi care e sistemul de votare si daca e zilnic sa ii intrebi de ce alti nu te pot vota zilnic. Eu decat o data am putut, asa cum ti-am spus si vad ca si alte persoane sunt in aceasi situatie ca mine.
    Sau vezi daca e ceva prin regulament trecut.
    lylya99 sunt de acord cu cererea ta, doar ca nu cred ca se poate pune si in practica.. nu stiu cum sa ii descoperi pe cei care voteaza si cei care nu.
    Si decat sa ies iar .. si sa continue discutia asta, va rog sa nu mai votati comm mele.

  • lylya99 la 15 Iunie, 2009

    Cand am intrat pentru prima oara pe acest site - asta se intampla in urma cu 7-8 luni, desyre mi-a raspuns indirect la aproape toate intrabarile pe care le aveam cu privire la acest site si la multe dintre concursuri. Pe oricare dintre pagini intram nu vedeam decat comentarii si rapunsuri la intrebarile altor utilizatori, postate de desyre.Personal, consider ca este cea mai activa membra konkurs.ro si merita mai mult decat oricare dintre noi sa fie in Hall of fame!

  • estera la 15 Iunie, 2009

    si eu sunt de aceeasi parere desyre este o doamna pe pensionar il votez zilnic fara nici o problema am trimis si eu o cerere in sectiunea te votam dar vad ca nu apare la mine nu trebuie decat un simplu clik pe link

    <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

  • la 15 Iunie, 2009

    cererea de votare a aparut pe pagina ta ..
    dar, cand deschis o pag noua si pun link-ul tau ma trimite pe pag "home"
    daca dau pe pagina ta si dau voteaza imi apare The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

    Nu stiu ce sa zic .. ala e sigur site-ul ?

  • Nighty182 la 15 Iunie, 2009

    am o intrebare concursul pentru excursie la hollywood se face prin tragere la sorti??adica toti care lasa un comentariu pe site?? ... ms de ajutor

  • la 15 Iunie, 2009

    Nu, e prin votare, scrie la pct 2.

  • lylya99 la 15 Iunie, 2009

    Extras din regulament:
    Castigatorii potentiali ai promotiei vor fi desemnati prin tragere la sorti, care va avea loc intre 20 si 24 iulie 2009.......
    In cadrul acestei promotii se va acorda, printr-o tragere la sorti, o excursie la Hollywood, ce va include transport cu avionul dus-intors, cazare, tur complet al Studiourilor Universal, bani de buzunar si cheltuielile legate de obtinerea vizei (taxa de viza si programarea la interviu).

  • la 15 Iunie, 2009

    e o neconcordanta.. e ceva ce-mi scapa.. la regulament scrie tragere la sorti, pe site scrie voteaza.

    Scrie tot ce-ti trece prin cap si cele mai votate 20 de mesaje castiga:

    * Abonament pe un an la cinema Hollywood Multiplex – 1 castigator
    * Postere si invitatii duble la filmul Numere Fatale – 19 castigatori

    Adu-ti cat mai multi prieteni pe site sa te voteze!

    Probabil excursia e prin extragere si abonamentulsi invitatiile prin votare

  • lylya99 la 15 Iunie, 2009

    Asa cred si eu

  • lylya99 la 15 Iunie, 2009

    desyre, participi la loreal 100?

  • wackness la 15 Iunie, 2009

    @desyre: intr-adevar, invitatiile la film si posterele, respectiv si abonamentul pe un an la Hmultiplex sunt castigate de cele mai votate comentarii de pe site.
    apoi, toate comentariile inregistrate participa la marea extragere pentru excursia la Hollywood.

    Important e sa mergi la film odata ce te-ai inscris. Daca vei fi extras(a) trebuie sa ai un bilet valabil pentru a intra in posesia marelui premiu :)

  • daniian la 15 Iunie, 2009

    manuta verde si la mine, dar zilele trecute am putut sa te votez

  • monikaaa la 20 Iunie, 2009

    Punctul pentru rus ramona a fost acordat
    *particip si eu la acest consurs;)*

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro