Acest concurs a fost publicat pe data de 21 Februarie 2014
1 x excursie pentru 2 persoane la Festivalul de Baloane cu Aer din Cappadochia, 1 x iPad Air, 35 x invitatie la premiera filmului "Closer to the Moon"

Concurs Raiffeisen Bank Februarie 2014 - Martie 2014

Castiga o excursie la Festivalul de Baloane cu Aer din Cappadochia

  • Concursul s-a terminat pe 18 Martie, 2014
  • Sursa: Facebook.com
  • Tip concurs: tragere la sorti, cel mai bun scor, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x excursie pentru 2 persoane la Festivalul de Baloane cu Aer din Cappadochia, 1 x iPad Air, 35 x invitatie la premiera filmului "Closer to the Moon"

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan VIATA FARA CASH (daca nu esti deja).
  2. Intra in aplicatia de pe Facebook VIATA FARA CASH + urmareste trailerul filmului ‘Closer to the moon’ + raspunde intrebarilor derivate din trailerul filmului + completeaza formularul de participare.
  3. Efectueaza o tranzactie valida utilizand serviciul de internet banking - Raiffeisen Online si/sau achizitioneaza un produs bancar ce poate fi achizionat prin intermediul serviciului de internet banking, Raiffeisen Online, Raiffeisen Smart Mobile, Raiffeisen Direct, plata la POS, plata de facturi la ATM sau o interogare de sold utilizand serviciul SmartTel.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro