Acest concurs a fost publicat pe data de 31 Martie 2011
ceas Nooka Al Zoo Orange, ceas Nooka Zub 20 Zenv Orange, Play Station Portabil Sony + joc God of War + joc Tekken, consola portabila Nintendo DS Lite, 9 vouchere pe u-man.ro, iPod touch Apple, iPod Nano, iPad Apple, Netbook Acer eMachines 350, Wii Black sport resort, LCD Samsung, Play Station 3 Slim Sony, joc Medal of Honour, iPhone 4 Apple, Nokia N8, 2 x excursie la parcul de distractii Portaventura (Spania), premiul "Noul Personaj Fanta"

Concurs Martie 2011 - Mai 2011

Castiga o excursie in Spania, un iPad, un Wii si multe alte premii!

  • Concursul s-a terminat pe 08 Mai, 2011
  • Sursa: Fanta.ro
  • Tip concurs: votare, cel mai bun scor, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

ceas Nooka Al Zoo Orange, ceas Nooka Zub 20 Zenv Orange, Play Station Portabil Sony + joc God of War + joc Tekken, consola portabila Nintendo DS Lite, 9 vouchere pe u-man.ro, iPod touch Apple, iPod Nano, iPad Apple, Netbook Acer eMachines 350, Wii Black sport resort, LCD Samsung, Play Station 3 Slim Sony, joc Medal of Honour, iPhone 4 Apple, Nokia N8, 2 x excursie la parcul de distractii Portaventura (Spania), premiul "Noul Personaj Fanta"

Ce trebuie sa faci?

Pentru a participa in calitate de "AVATAR":

  1. Intra in contul tau pe fanta.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Da click pe "Uploadeaza", in pagina concursului + incarca cel putin un clip video inregistrat de tine (maxim 15 min.) cu o varianta personala a "salutului Fanta"
  3. Aduna cat mai multe voturi pentru clipul tau

Pentru a participa in calitate de "VOTANT":

  1. Intra in contul tau pe fanta.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Cauta sub capacele produselor promotionale Fanta codul alfanumeric
  3. Voteaza clipul preferat de pe fanta.ro, folosind codul pe fanta.ro SAU trimite codul + codul fisierului video pe care vrei sa il votezi, prin SMS la numarul 1732
  4. Trimite cat mai multe coduri + voturi.

Consulta regulamentul pentru mai multe detalii, AICI

Nota curenta: 2.4
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (22)
  • mirelamincu la 31 Martie, 2011

    doresc sa particip si sa castig

  • traveller la 31 Martie, 2011

    Doresc sa particip dar nu vreau sa castig....sau o fi invers?!

  • pescarus la 31 Martie, 2011

    nuuu...doresc sa castig dar fara sa particip"))))

  • mirelamincu la 31 Martie, 2011

    Am vazut ca sunt un amuzament.Poate asa si trebiue pt. ca m-am trezit dupa un cancer si dupa moartea sotului care este de numai7 luni.
    Ma bucur ca sunteti tineri, draguti, plini de viata si oameni cu suflet curat, oameni care reusesc sa aibe timp si de a ridica moralul altora.
    Multumesc pt. sustinere si pt. faptul ca ati avut timp sa ma primiti cu zambetul pe buze.

  • lilicaG la 31 Martie, 2011

    Va doresc sa va bucurati de cel putin atata sanatate cata intelegere si ingaduinta aratati celorlalti; nu ne-o luati in nume de rau, probabil colegii nostri au crezut ca posteaza cineva care sub diferite nume ii mai sacaie pe ceilalti uneori. Inca o data, multa sanatate va doresc.

  • mirelamincu la 01 Aprilie, 2011

    Multumesc.Nu este nici o suparare.Pacat ca sunt persoane care fac oameni deosebiti cum sunteti d-voastra sa va pierdeti increderea si pacat ca nu iau in serios viata asta sa o respecte si sa o faca mai frumoasa caci este atat de scurta si plina de necazuri.
    Putem face din nimic o bucurie dar tot asa, din nimic atata durere.
    Va multumesc pt. bunatate si sper sa pot sa reusesc sa va fiu pe plac iar eu sa ma bucur de orce poate sa-mi insenineze cele cateva clipe in care pot face asta.

  • Abramburika la 01 Aprilie, 2011

    E adevarat ca pe-aici apar din cand in cand anumite persoane care posteza mesaje absurde si repetitive doar dintr-un amuzament inteles exclusiv de ele. De aceea e bine sa intelegeti ca nimic din ceea ce s-a scris nu a fost cu rautate, ci mai degraba cu un umor oarecum exagerat. Pur si simplu mesajele pe care le-ati postat au fost gresit interpretate, si atat. Va doresc sanatate si tot binele de care aveti nevoie.

  • besenyeiistvanka la 22 Aprilie, 2011

    Parerea mea este ca fanta-coca-cola se misca destul de incet foarte incet pentru stoparea fraudei la acest concurs! Prima neregula din partea organizatorilor(problema sa rezolvat dupa ce am trimis un mail )era ca nu se primea 3 voturi dupa inscrierea codurilor din capac. Multumesc totusi ca sa rezolvat problema. Dar cum se rezolva problema cu useri facuti pe banda rulanta fictivi?...oare poate fanta rezolva aceasta problema....ca degeaba cumpar eu 1000de sticle de fanta si scriu capacele daca cineva fabrica 200-300-400usere intr-o noapte....si voteaza toata saptamana! sper ca noul personaj fanta sa fie un catigator curat....pentru intrebari va las adresa de mail: besenyeiistvan@yahoo.com . Pentru toti pe pe acest forum si organizatori concursului doresc un paste fericit. Doamne ajuta1

  • madyy33 la 06 Mai, 2011

    sunt niste nesimtiti.au dat premiile intre ei!oare doar eu am fost pacalita?mana sus daca mai este cineva!eu vreau sa merg la OPC sa depun plangere.si-a primit careva premiul?sau macar mesaj ca au castigat?

  • jokerr la 09 Mai, 2011

    Eu nu fac parte "dintre ei" si am castigat si am primit si premiul, dar pentru asta acum cumparat sute de sticle de Fanta. Si am un coleg de camera care si el a participat si a castigat si din ce am vazut lupta a fost destul de stransa. Eu zic sa suni la aia la infoline, daca crezi ca esti nedreptatita si vezi ce-ti spun. Eu particip la campaniile lor in fiecare an si la fanta si la cola si am castigat aproape de fiecare data... dar am bagat si o gramada de bani in produse... asa ca bafta pe viitor...

  • Naked la 09 Mai, 2011

    Cine imi explica si mie care-i faza sa dai mai mult pe sticle decat valoarea premiului ca n-am priceput. In saptamana cu netbook(valoare 1100 ron)- s-au bagat 500 coduri(2.4-2.6ron sticla). La Nokia N8 iar 400-500.

  • jokerr la 10 Mai, 2011

    e pasiunea pt joc :)

  • besenyeiistvanka la 13 Mai, 2011

    Eu sunt unul care am cumparat de la Selgros Cluj-Napoca si Auchan Cluj-Napoca peste 2000de sticle de 0.5/2.32ron
    Am facturi de peste 5000ron!(pentru cei care au dubii le pun la dispozitie facturile scanate). Am castigat dar sunt total dezamagit de regulamentul facut de firma Itertel! Nu vreau sa spun mai multe asa la cald vreau sa vad daca se rezolva lucrurile. Lupta a fost stransa concursul a fost foarte interesant . Bravo Fanta/Coca-cola pentru acest concurs.....besenyeiistvan@yahoo.com

  • jokerr la 24 Mai, 2011

    Salut, dupa cum ziceam si eu am participat la fel ca si tine cu foarte multe coduri. Probabil altfel n-as fi reusit sa castig. Legat de regulament, l-am citit si eu si nu vad care e problema iar daca e ceva care nu ti-a convenit, permite-mi sa-ti spun ca daca regulamentul n-ar fi fost ok, n-ar fi fost aprobat de cei de la Fanta... nu cred ca erau de acord cu ceva ce n-ar fi in neregula, mai ales ca ei au avocati care verifica... parerea mea. Nu sunt sustinator al vreunuia sau altuia, doar imi place dreptatea, iar daca tu ai pariticipat si ai si castigat si ti-ai luat si premiile, nu vad de ce esti nemultumit...

  • besenyeiistvanka la 29 Mai, 2011

    daca ati place dreptatea NU ai vb asa.....si multe lucruri nu stii ....Nu este vb de fanta ca fanta nu are nici o legatura ce acest concurs este vb de Intertel adica firma care a organizat acest concurs!!!! In regulament erau cateva puncte foarte clare care nu sa respectat...Tu daca ai citit regulamentul si ai participat cu multe coduri cum nu ai observat acest lucru? Uite inca ceva numai o intrebare.....ce pot face eu sau un prieten de al meu cu userul tikar(care e castigatorul personajului fanta)SI TOTUSI NU E CASTIGATOR!!!! A postat un video si a fost aprobat cu toate conditiile din regulament ca asa spune in articolul x ca se posteaza pentru votare DOAR VIDURILE CARE RESPECTA REGULAMENTUL!!! A SI CASTIGAT UN IPHONE SI PERSONAJUL FANTA SI NU SE DA PREMIUL..........ce zici tu de acest lucru....NU SE DA PREMIUL CA VIDEOUL RESPECTIV NU RESPECTA REGULAMENTUL!!!!!dar ei au postat ca si kk si ca se poate vota si bafta succes etc...etc....si sa nu mai spun ca nu au respectat 1cod din capac=3 voturi.....numai dupa 2-3saptamani si nu se reseta voturile de fiecare data la ora 00.00.....ca au postat multe filmulete care nu erau regulamentare si au lasat sa voteze si daca au iesit castigatoare au anulat premiul!!!!!!! Pe ce planeta traim....vb cu protectia consumatorului...sau cu cine ...ma duc pana la bucuresti pentru un iphone...nu e vb de bani e vb de DREPTATE!!! si de RESPECT....FATA DE CONSUMATOR DACA AM CUMPARAT SI AM JUCAT SA FIU REPECTAT PE BAZA REGULAMENTULUI!!!! AM DREPTUL MEU!! NUMAI CA EI STIU CA PENTRU IPHONE SAU LUCRUL MARUNTE LUMEA NU MEGE MAI DEPARTE TRIBUNALE ETCCCC.......la telefon nu dau nici un detaliu despre concurs...inca si premiile le amesteca la mine ajunge alt premiu.....in fine Dreptate si RESPECT VREAU !!!!

  • besenyeiistvanka la 29 Mai, 2011

    si am vazut ca ai scris pentru madyy sa sune la infoline pentru probleme.......la nici una dintre intrebarile mele nu au reusit sa raspunda tot timpul primeam raspuns sa trimit prin mail la conctact de la coca-cola. Si nici pana acuma nu au raspuns la intrebari! au rezolvat cateva probleme resu a ramas asa... poate esti bucuros ca ai luat un laptop sau un lcd...dar nu poti vb despre DREPTATE SI CORECTITUDINE LA ACEST CONCURS ORGANIZAT DE FIRMA INTERTELTEL!!!

  • geanynutza24 la 29 Mai, 2011

    pana la urma cine a luat premiile si in special premiul cel mare?sunt afisati undeva?

  • Abramburika la 29 Mai, 2011

    @besenyei are dreptate. Ma refer in general, pentru ca la acest concurs nu am participat. Firmele de publicitate care organizeaza campaniile promotionale ale diverselor branduri "reusesc" adesea sa isi bata joc de ceea ce fac, nu respecta regulamentul, nu stiu sa ofere lamuriri coerente,corecte si concrete, habar nu au regulamentele, le incalca fara sa clipeasca, dau dovada de lipsa de respect fata de cei care participa. Culmea este ca pentru aceste "realizari" firmele de publicitate incaseasza sume uriase de la companiile care isi promoveaza brandurile prin intermediul campaniilor promotionale respective. Credeti voi ca isi anunta clientii (detinatorii brandurilor) in legatura cu nemultumirile nostre? Normal ca nu, ar fi ca si cum s-ar critica pe ei insisi in fata celor care ii platesc. Cu siguranta ca acestora le prezinta rapoarte sofisticate care scot in evidenta realizari "marete",numar urias de participanti,etc,deci scopuri realizate sau depasite. Si in acest fel detinatorii brandurilor nu ajung niciodata sa afle care este adevarul, care este modul real in care aceste companii de publicitate isi fac treaba, faptul ca nu respecta regulamentele, ca nu stiu sa ofere informatii corecte, ca uneori premiile nu ajung deloc la castigatori sau intarzie nejustificat de mult. Asa ca cei care au fost pacaliti sau umiliti de o astfel de companie de publicitate organizatoare a unei campanii promotionale ar trebui sa isi exprime nemultumirile direct clientului,la departamentul marketing al companiei care detine brandul promovat. Numai in acest fel au si ei ocazia sa afle adevarul si sa fie mult mai atenti data viitoare cand ii vor alege pe cei care sa le promoveze imaginea.

  • jokerr la 17 Iunie, 2011

    Fara sa fiu rautacios, dar stiti vorba aia cu "vulpea care n-ajunge la struguri.." daca voi nu ati castigat, va aruncati in comentarii.. N-am nimic cu nimeni, dar ca sa faceti acuzatii, inseamna ca sunteti in cunostinta de cauza.. Dar ca sa stiti si voi, orice agentie de orice fel, nu ia nici o decizie si nu anuleaza un premiu, fara sa anunte clientul, in cazu' asta "Fanta". Daca ziceai ca ai postat un film si ziceai ca a fost aprobat, te-ai uitat de cine a fost aprobat? Tot imi zici de astia de la intertel, dar eu vad ca in regulament scrie ca unii de la o agentie (MRM) se ocupa de site si aprobare si ce mai era acolo... asa ca nu stiu care-i faza ...
    Aaa si inca ceva, de ce crezi ca ti-au luat din voturi? Poate ca ai incercat sa fraudezi!! Ce zici de asta?

  • Abramburika la 17 Iunie, 2011

    Citeste cu atentie mesajul meu si vei vedea ca am scris foarte clar ca NU am participat la aceasta promotie. Prin urmare nu pot juca rolul vulpii din povestea invocata de tine. Comentariile mele sunt generale si se bazeaza exclusiv pe experientele personale si ale cunoscutilor mei, nefiind simple dizertatii teoretice. Sa stii sa pierzi este mare lucru si ma laud cu faptul ca nu am carente la acest capitol, dar a accepta cu seninatate sa nu iti fie respectate drepturile conform regulamentului stabilit chiar de catre cei care nu il respecta (in speta, organizatorul) este in opinia mea absolut inacceptabil.

  • besenyeiistvanka la 23 Iunie, 2011

    Dupa ultimul coment postat de tine se vede ca erai un fel f.c. branesti in liga1 de fotbal la acest concurs!!!!
    Fara sa fiu ironic sau sa ma mandresc cu ceva ....dar 6 premii am luat de la ei....in afara de cele doua care au refuzat ...........Macar ai citit comentul meu? Cine a luat si ce voturi?Despre ce vorbesti? Am ramas cu toate voturile!!! Toata lumea a ramas cu toate voturile?....nu inteleg ce vb?...ai luat in ceas si vrei sa explici tot regulamentul...e foarte simplu....au validat au postat era regulamentar dupa care la sfarsit cand videoul respectiv a cstigat au anulat.

  • besenyeiistvanka la 23 Iunie, 2011

    de ce nu apar castigatori sa vad si jokker ce a castigat besenyei-szabo-bota-ivan & co.
    De vro 2-3saptamani am scris la fanta sa trimita o copie de pe factura cu achizitia telefoanelor nokia n8 ca altfel garantia data de ei nu are nici o valoare:((... crezi ca am fost bagat in seama...Gata nu mai scriu ca nu are rost. Ma enervez degeaba.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro